Ripple Nieuws

445 miljoen XRP verplaatst door Ripple en anonieme whale

Ripple Inc, een anonieme wallet en een grote exchange verplaatsen bijna een half miljard XRP tokens. Betekent dit dat de XRP koers in 2022 eindelijk een grote prijsstijging gaat meemaken?


425 miljoen XRP verplaatst door grote cryptospelers

De crypto-tracker Whale Alert heeft getweet dat een Ripple in de afgelopen zestien uur 200 miljoen XRP-tokens heeft verplaatst nadat het er de dag ervoor een miljard had ontgrendeld. Bovendien werd een transactie van vergelijkbare grootte uitgevoerd tussen anonieme crypto-wallets.

Whale Alert heeft onlangs verschillende tweets gepubliceerd. Hieruit blijkt dat Ripple 800 miljoen XRP weer in depot heeft vergrendeld na het vrijgeven van maar liefst 1 miljard van deze coins op de eerste dag van 2022.

Het bedrijf verplaatste de resterende 200 miljoen XRP naar een van zijn wallets om deze fondsen daarna intern te gebruiken. Dit is equivalent aan $168.530.030 in fiat-valuta.

Whale Alert tweette ook dat een anonieme crypto-whale een nog grotere XRP-hoeveelheid, namelijk 225.329.020 coins, naar een andere crypto-wallet met een niet-geregistreerde eigenaar had gestuurd. Deze overdracht was $190.900.260 waard.

De derde transactie die werd gemeld, was dat Bitstamp 20.154.126 XRP naar de bewaardienst BitGo verplaatste. De laatste wordt door tal van financiële instellingen gebruikt voor het opslaan van hun crypto. Het werd vorig jaar overgenomen door Galaxy Digital onder leiding van Mike Novogratz. Novogratz is een vroege Bitcoin- en Ethereum-investeerder en een hedgefondsgoeroe.


SEC-Ripple-zaak in 2022 voorbij, gaat de XRP-prijs weer stijgen?

Op dit moment worstelt XRP in het bereik van $0,8. De rechtszaak die eind december 2021 door de SEC tegen Ripple is aangespannen, wordt waarschijnlijk in 2022 afgesloten. Naar schatting zou de zaak in april van dit jaar afgerond moeten zijn.

De XRP-gemeenschap is van mening dat de SEC-zaak tegen Ripple de enige factor is die de prijs van de coins beperkt. Ze hopen dus dat XRP omhoog zal schieten als de “juridische oorlog” tussen de cryptogigant en de Amerikaanse toezichthouder voorbij is.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten