InQubeta
Persbericht

5 AI-altcoins klaar voor een Bitcoin-achtige rally

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptocurrency-markt is dit jaar getuige geweest van een aanzienlijke heropleving, gekenmerkt door de opmerkelijke rally van Bitcoin (BTC) die voor het eerst sinds april 2022 boven de $50.000 uitstijgt. Dit momentum wordt aangewakkerd door de recente goedkeuring door de SEC van verschillende Bitcoin Exchange-Traded-fondsen. nieuw optimisme in de crypto-ruimte. Terwijl Bitcoin de weg vrijmaakt voor hernieuwde belangstelling van investeerders, zullen alternatieve AI-munten zoals Bittensor (TAO), Fetch.ai (FET), CorgiAI (CORGIAI), SingularityNET (AGIX) en InQubeta (QUBE) getuige zijn van een vergelijkbare mate van marktontwikkeling. dominantie als de bullish trend van Bitcoin.

InQubeta komt naar voren als koploper en toont het potentieel om de markt te leiden. De integratie van geavanceerde AI-technologie en toekomstgerichte strategie positioneert het als een veelbelovende cryptocurrency die de industrie opnieuw vorm zal geven. Laten we eens kijken hoe deze 5 AI-altcoins opmerkelijk momentum winnen, vergelijkbaar met Bitcoin.

InQubeta (QUBE): Baanbrekende crypto-crowdfunding voor AI-startups

InQubeta is ‘s werelds eerste crypto-crowdfundingplatform dat fractionele investeringen in AI-startups mogelijk maakt via zijn eigen QUBE-tokens. In tegenstelling tot traditionele financieringsmodellen democratiseert deze opkomende crypto de toegang tot investeringsmogelijkheden, waardoor startups en investeerders binnen de snelgroeiende AI-sector meer mogelijkheden krijgen. Met zijn innovatieve aanpak en opmerkelijke kenmerken is deze AI-altcoin klaar voor een Bitcoin-achtige rally.

De stijging van InQubeta wordt gevoed door het deflatoire karakter van QUBE-tokens. QUBE is een unieke investeringsmogelijkheid met een aan- en verkoopbelasting van 2% die bestemd is voor een burn-wallet en een belasting van 5% die bijdraagt aan een speciale beloningspool. Dit model garandeert de duurzaamheid van het token en spreekt crypto-investeerders aan die op zoek zijn naar mogelijkheden voor de beste cryptocurrency voor portefeuillediversificatie.

De trending NFT-marktplaats van InQubeta katalyseert investeringen in AI-tech startups en biedt een breed scala aan investeerders toegang tot veelbelovende projecten binnen de gemeenschap. Door investerings-NFT’s op te sommen, verwerven startups blootstelling aan een breder publiek van potentiële geldschieters, terwijl ze gebruik maken van de steun en begeleiding van professionals uit de industrie. Deze marktgerichte aanpak vergroot de zichtbaarheid van AI-ondernemingen en bevordert een omgeving die bevorderlijk is voor samenwerking en innovatie.

De voortdurende voorverkoop van deze opkomende cryptovaluta heeft opmerkelijke aandacht gekregen, aangedreven door het nut ervan en de sterke steun van de gemeenschap. Met meer dan 827 miljoen verkochte tokens en meer dan $10,3 miljoen opgehaald, is het project een voorbeeld van het vertrouwen van investeerders en de marktvraag naar op AI gerichte investeringen. Naarmate de voorverkoop vordert, versterkt InQubeta zijn positie als de beste cryptocurrency, klaar voor een Bitcoin-achtige rally.

Fetch.ai (FET): Een revolutie in Blockchain en AI met Deutsche Telekom Collaboration

Fetch.ai vertegenwoordigt een innovatieve onderneming die het snijvlak van blockchain en kunstmatige intelligentie (AI) onderzoekt. Via zijn open-source machine learning-platform zet het een gedecentraliseerd, peer-to-peer-netwerk op, wat een revolutie teweegbrengt in online transacties en de gebruikersinteracties verbetert. De marktwaarde van FET is met ruim 15% gestegen en overtreft daarmee de handelsprijs van $1.

De waarde van FET is substantieel gestegen, waardoor de totale marktwaarde boven de $786 miljoen uitstijgt en het een van de meest prominente cryptocurrencies ter wereld is geworden. Het heeft een stijging van 40% ondergaan, wat een recordhoogte in 2 jaar betekent. Na de aankondiging van Deutsche Telekom van een samenwerking met Fetch.ai om de blockchain-technologie te bevorderen, is de waarde van zijn token aanzienlijk gestegen.

Bittensor (TAO): Baanbrekende Blockchain-AI-convergentie in cryptocurrency

Bittensor is een belangrijke speler op het gebied van cryptocurrency en staat aan de vooravond van een creatieve samensmelting van blockchain-technologie en kunstmatige intelligentie. Met de nadruk op het transformeren van het landschap van machinaal leren, wil TAO een grotere beschikbaarheid en teamwerk binnen de AI-omgeving mogelijk maken.

Onlangs is de prijs van TAO sterk gestegen, met een stijging van meer dan 12%. Deze groei duidt op een sterk vertrouwen van investeerders in het toekomstige succes van Bittensor en de toenemende impact ervan in de cryptocurrency-industrie.

CorgiAI (CORGIAI): Baanbrekende, door de gemeenschap aangestuurde AI-ontwikkeling

CorgiAI, een gemeenschapsgedreven onderneming, is een hoeksteen geworden, gericht op het cultiveren en in stand houden van een hechte gemeenschap. CORGIAI streeft ernaar collectieve inspanningen te benutten om unieke hulpmiddelen te creëren die de gemeenschap sterker maken.

Onlangs zag CorgiAI zijn marktwaarde merkbaar stijgen, met een stijging van 5%. De ontwikkelaars van CorgiAI introduceerden de Corgi Cre8r, een geavanceerde tool die AI gebruikt om tekst-naar-afbeelding NFT’s te maken. Door deze recente vooruitgang behoort CORGIAI tot een van de meest bemoedigende AI-cryptocurrencies die zijn voorbereid op een Bitcoin-piek dit jaar.

SingularityNET (AGIX): Gedecentraliseerde AI-toegang en -beheer mogelijk maken

SingularityNET heeft als doel kunstmatige intelligentiediensten voor iedereen beschikbaar te maken. AGIX is het token dat wordt gebruikt binnen het SingularityNET-netwerk, waardoor mensen toegang krijgen tot diensten en kunnen deelnemen aan de gemeenschap. AGIX-houders kunnen als deelnemende gouverneurs helpen bij het nemen van beslissingen voor de organisatie.

SingularityNET heeft meer steun gekregen binnen de cryptogemeenschap, onder leiding van zijn opmerkelijke prestaties. De waarde van AGIX is dramatisch gestegen, met een stijging van meer dan +80% de afgelopen week, wat het belang ervan in de AI-industrie benadrukt. Met een markt ter waarde van meer dan $700 miljoen betrekt AGIX zijn gemeenschap actief, waardoor de hoop wordt gecultiveerd voor zijn rol in toekomstige belangrijke projecten.

Bitcoin (BTC): onderzoek naar innovaties en het halveringseffect

De recente stijging van de prijs van Bitcoin heeft aanzienlijke belangstelling gewekt, aangezien de digitale munt sterk in waarde is gestegen. Het systeem van Bitcoin heeft zijn blokcapaciteit vergroot dankzij innovaties zoals rangtelwoorden en BRC-20-tokens, waardoor de zekerheid van de houder over het potentieel van BTC wordt versterkt.

Een andere belangrijke aanjager van de aanhoudende rally is de komende halvering van Bitcoin, die medio 2024 zal plaatsvinden. Er wordt algemeen verwacht dat BTC dit kwartaal zijn hoogste punt ooit van $69.000 zal overschrijden na de halvering.

Samenvatting

Terwijl Bitcoin getuige was van een opmerkelijke waardestijging, zijn Bittensor, Fetch.ai, CorgiAI SingularityNET en InQubeta AI-altcoins die klaar zijn om een vergelijkbare groei te evenaren. InQubeta biedt unieke kansen in het AI-investeringslandschap. Door gemeenschapsbetrokkenheid en de beste NFT-marktplaats te omarmen, nodigt InQubeta zowel investeerders als startups uit om zich aan te sluiten bij haar missie om de toekomst van investeringen in AI-technologie opnieuw vorm te geven.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop

Sluit u aan bij de InQubeta-gemeenschappen


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.