pb198
Persbericht

5 Belangrijke Factoren Die Een Bitcoin Bull Run Kunnen Starten – Verkiezingen, Renteverlagingen & Meer

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De crypto community is al sinds de Bitcoin halving van april aan het speculeren over een nieuwe Bitcoin bull run. Een crypto analist beschreef in een recente analyse de 5 belangrijkste redenen achter een aankomende bull run voor Bitcoin. Hieronder ontdek je welke factoren dit zijn.

1. Presidentsverkiezingen

De recente uitspraken van Donald Trump hebben ervoor gezorgd dat de presidentsverkiezingen nauwlettend in de gaten worden gehouden door de crypto markt. Nu Trump zijn steun heeft uitgesproken voor de cryptomarkt, en Kamala Harris nog altijd geen fan lijkt te zijn van deze veelbelovende financiële markt, lijkt de crypto markt steeds meer te kunnen gaan profiteren van een overwinning van Trump.

Als Trump zijn beloftes namelijk nakomt op het moment dat hij de nieuwe president van Amerika wordt, zal de Amerikaanse overheid zijn beleid omtrent crypto drastisch gaan veranderen in het voordeel van de crypto markt. Ook heeft Trump al aangegeven een Bitcoin reserve te willen aanscherpen om de Amerikaanse economie te stabiliseren en de concurrentiestrijd met China niet te verliezen.

Trump als nieuwe president van Amerika kan hierdoor zomaar een grote rol spelen bij een nieuwe Bitcoin bull run.

2. M2 geldvoorraad

Een tweede factor die een belangrijke rol gaat spelen bij een nieuwe rally voor Bitcoin is de M2-geldvoorraad. Hieronder vallen cash en andere makkelijk op te nemen fondsen. Deze voorraden hebben recentelijk een nieuwe recordhoogte bereikt, wat betekent dat er meer geld beschikbaar is in de economie.

Dit geld kan zomaar eens terechtkomen bij risicovolle investeringen zoals Bitcoin.

3. Bitcoin halving cyclus

Een van de belangrijkste redenen achter een mogelijke Bitcoin bull run is nog altijd de halvingcyclus van Bitcoin. Historisch gezien ondervindt de Bitcoin koers zes tot 12 maanden na een halving evenement effect van deze halvering van de mining beloningen.

Bitcoin halving cyclus – bron: TradingView

In 2012 wist de Bitcoin koers met 8.800% te stijgen, terwijl de koers van Bitcoin in de maanden na de halving van 2020 met 548% wist te stijgen.

Op basis van deze data lijkt het dus slechts een kwestie van tijd voordat deze halving het gewenste effect gaat hebben.

4. Opkomst van Bitcoin en Ethereum ETF’s

De introductie van Bitcoin en Ethereum ETF’s heeft ervoor gezorgd dat er een grote toestroom van kapitaal naar de crypto markt heeft plaatsgevonden. Deze ETF’s maken het namelijk gemakkelijk voor institutioneel kapitaal om te investeren in de grootste crypto van de wereld.

De initiële lancering van deze ETF’s leidde al snel tot nieuwe recordhoogtes voor Bitcoin en het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat ze een nieuwe Bitcoin rally tot stand brengen.

5. Rentetarief verlagingen

Een belangrijke factor achter de historische stijgingen van de crypto markt is een verlaging van de rentetarieven. Op het moment dat de rente namelijk lager wordt, worden veilige investeringen zoals de dollar namelijk minder interessant. Op dat moment kiezen gebruikers er vaak voor om hun fondsen te verplaatsen naar risicovollere investeringen zoals dus Bitcoin en andere crypto’s.

Recentelijke inflatie-data die positiever was dan verwacht lijkt er nu voor gezorgd te hebben dat men optimistisch is geworden over een nieuwe verlaging van deze rentetarieven. Op het moment dat deze verlaging plaatsvindt kan er zomaar een significante stijging plaatsvinden bij Bitcoin en de rest van de crypto markt.

Wachten op de Bitcoin bull run 2024

Nu er 5 verschillende factoren zijn die allemaal lijken te wijzen op een toekomstige Bitcoin bull run, lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat Bitcoin naar nieuwe recordhoogtes kan stijgen. 

Meerdere van deze factoren kunnen echter nog meerdere maanden op zich laten wachten, zoals de presidentsverkiezingen en het effect van de Bitcoin halving.

Omdat maanden tijd een erg lange periode is voor crypto investeerders zijn er al veel traders die hun fondsen in de tussentijd investeren in alternatieve crypto’s die ook mooie winsten kunnen doormaken.

Hieronder beschrijven we daarom drie van de meest belovende cryptocurrencies van dit moment. Alledrie deze crypto’s zijn in staat om een aanzienlijke rally door te maken nog voordat Bitcoin hiertoe in staat is.

Pepe Unchained (PEPU) – Nieuw Pepe alternatief gaat viraal door eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is een nieuwe meme coin die al snel de nodige aandacht heeft gewonnen vanwege zijn unieke eigen layer 2 blockchain. Deze blockchain is ontwikkeld om de belangrijkste gebreken van layer 1 blockchains zoals Ethereum op te lossen. Pepe Unchained moet de losgebroken versie van de originele Pepe (PEPE) vormen die niet meer vastzit aan Ethereum en zijn gebreken. Layer 1 blockchains zoals Ethereum hebben tegenwoordig namelijk vaak te maken met langzame transactiesnelheden en hoge transactiekosten en zijn daardoor steeds minder aantrekkelijk voor meme coins en andere crypto’s. 

De layer 2 blockchain van Pepe Unchained is ontwikkeld om gebruikers te voorzien van hoge transactiesnelheden tegen lage transactiekosten en vormt daarmee ook een ideale launchpad voor nieuwe meme coins. Dit concept bleek al snel succesvol te zijn, iets wat duidelijk terug te zien is aan het succes van de presale. De presale van Pepe Unchained wist namelijk binnen no time meer dan $ 9 miljoen aan vroege investeringen op te halen en is hiermee een van de best presterende presales van 2024. 

De support die het project heeft gekregen vanuit de crypto community is duidelijk terug te zien in het staking systeem van Pepe Unchained, aangezien hier al meer dan 740 miljoen PEPU tokens zijn vastgezet. Dit grote aantal vastgezette tokens is een afbeelding van hoeveel vertrouwen gebruikers hebben in de toekomst van dit project en hoe graag ze willen meehelpen om de stabiliteit van deze koers intact te houden na lancering. Ondanks dat er al zoveel tokens zijn vastgezet is er nog altijd sprake van een APY van boven de 210%. 

Nu de presale door zijn verschillende fases heen stormt zullen investeerders die interesse hebben om in deel te nemen aan dit project zich moeten haasten, want in elke nieuwe fase van de presale zal de huidige PEPU prijs van $ 0,0091265 per stuk verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels Ethereum, BNB, USDT en Credit Card.

Bezoek Pepe Unchained Presale

Crypto All-Stars (STARS) – Meme coin introduceert unieke MemeVault

Met Crypto All-Stars is er een nieuw project op de markt verschenen die alle grote meme coins samen weet te brengen onder 1 dak. Dit heeft ervoor gezorgd dat dit crypto project al vrij snel viraal wist te gaan. Deze utility geeft ook zijn native STARS token een groot potentieel voor toekomstige stijgingen. Crypto All-Stars wist deze grote namen van de meme coin markt samen te brengen middels de creatie van zijn unieke MemeVault, een innovatief staking smart contract systeem. 

De MemeVault van Crypto All-Stars stelt gebruikers in staat om grote meme coins zoals Pepe, Dogecoin, en Shiba Inu te staken in ruil voor de native STARS token. Een aantrekkelijk concept omdat een groot deel van deze meme coins voorheen niet te staken was. Gebruikers zijn echter ook in staat om de native STARS token te staken in deze MemeVault en zullen daardoor in aanmerking komen voor extra hoge beloningen. Het team geeft zelfs aan dat gebruikers die dit doen in aanmerking komen voor staking beloningen die 3 keer zo hoog liggen als de normale beloningen. 

Crypto All-Stars heeft een totale token voorraad van 42,069 miljard tokens en de verdeling van deze tokens is duidelijk in beeld gebracht op de website van het project. 20% is apart gezet voor de presale, terwijl 25% is apart gesteld voor staking beloningen. Daarnaast is 20% apart gezet voor marketing en 10% voor CEX en DEX liquiditeit. De resterende token voorraad van 25% is gereserveerd voor het onderhoud van het MemeVault ecosysteem. 

De presale van Crypto All-Stars ging vorige week pas live, maar heeft toch al meer dan een half miljoen dollar aan investeringen opgehaald. Hiermee schiet deze presale door zijn verschillende fases heen en zullen geïnteresseerde kopers er snel bij moeten zijn om te profiteren van de huidige lage prijs van $ 0,0013911 per stuk. Tokens zijn te koop middels Ethereum, USDT, BNB en Creditcard.

Bezoek Crypto All-Stars Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – Nieuwe crypto brengt gedecentraliseerde wereld zonder grenzen naar blockchain 

Base Dawgz is een nieuw meme coin project dat bezig is om een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen naar de blockchain te brengen. De inspiratie voor deze gedecentraliseerde wereld kwam voort uit base jumping. Het team was namelijk onder de indruk van de vrijheid die samen ging met deze sport en heeft deze vrijheid nu proberen te vertalen naar de blockchain met deze gedecentraliseerde wereld.

Deze wereld moet gebruikers in staat stellen om hun fondsen feilloos te verplaatsen over verschillende blockchains. Om dit mogelijk te maken maakt het project gebruik van multi-chain functionaliteit. Dat betekent dat de native DAWGZ token niet alleen beschikbaar is op de Base blockchain, maar ook op die van Ethereum, BNB, Solana en Avalanche. Op deze manier zijn gebruikers dus in staat om hun fondsen te verplaatsen over hun favoriete blockchains.

Is dit de volgende MEME coin die 100x gaat? | Multi-Chain Pre-sale Review – Base DawGZ

De Base blockchain vormt nog altijd het thuis van Base Dawgz wat betekent dat dit project in de voetsporen treedt van succesvolle meme coins zoals Brett, die al snel een market cap van boven de $ 1,5 miljard wist te realiseren. De smart contracts van Base Dawgz zijn trouwens volledig geaudit door SolidProof. Bij deze audits kwamen er geen gebreken naar voren.

De presale van Base Dawgz heeft inmiddels al bijna $ 3 miljoen aan investeringen weten op te halen. De huidige prijs van een DAWGZ token is op dit moment $ 0,007748 per stuk, maar deze token zal in enkele uren verder gaan stijgen in prijs. Gebruikers die hun tokens vandaag nog vastzetten komen in aanmerking voor een PAY van boven de 825%. Tokens zijn te koop middels BASE, ETH, BNB, SOL en AVAX.

Bezoek Base Dawgz Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.