pbagix
Persbericht

5 op AI gerichte altcoins klaar om de markt op te schudden

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Na de beslissing van de SEC over de Bitcoin ETF is de markt vol met tal van verschillende altcoin-opties waaruit u kunt kiezen. In dit artikel zullen we deze verschillende opties nader bekijken voor uw evaluatie en precies uitleggen waar elk project over gaat en waarom ze uw overweging verdienen.

We zullen ook specifiek één token uitlichten, InQubeta, dat een enorme sprong heeft gemaakt nadat een mijlpaal van 8,6 miljoen dollar aan fondsen is opgehaald. Laten we eens kijken.

#1 – AGIX

AGIX is momenteel een van de meest gewilde AI-munten die op de markt beschikbaar zijn. Als het native token van het SingularityNET-platform speelt AGIX een cruciale rol bij het faciliteren van transacties binnen dit gedecentraliseerde en open-source blockchainplatform. Gebruikers kunnen gemakkelijk deelnemen aan het kopen of verkopen van verschillende AI-producten via dit platform. Het dient als een dynamische marktplaats voor het verhandelen van data, modellen en andere essentiële hulpmiddelen die bijdragen aan de vooruitgang van AI door effectieve trainingsprocessen.

#2 – InQubeta

Voor degenen die op zoek zijn naar de beste cryptocurrency om in te investeren, biedt InQubeta’s QUBE-token een unieke kans op de cryptomarkt door het potentieel voor aanzienlijke rendementen te combineren met de mogelijkheid om (super vroeg) deel te nemen aan baanbrekende AI-startups.

De vroege vogel vangt immers de worm, en met de InQubeta NFT-marktplaats krijg je een nieuwe manier om naar traditioneel investeren te kijken, waardoor je enkele van de meest veelbelovende NFT’s in de hele AI-sector kunt verkennen. Deze uitvinding in de NFT-ruimte maakt het een opvallende keuze voor crypto-enthousiastelingen die op zoek zijn naar de beste crypto om in te investeren.

InQubeta zet zich ook zeer sterk in voor transparantie en veiligheid door hun op ETH-gebaseerde slimme contracten, wat hen positioneert als een top crypto om te kopen voor langetermijngroei. Als een governance-token geeft QUBE je zelfs een stem in de ontwikkeling van het platform, zodat het voorop blijft lopen in de wereld van cryptocurrency door een echt democratisch gedreven besluitvormingsproces dat alle leden van de gemeenschap betrekt.

Bezoek InQubeta Presale

#3 – Oasis

Oasis presenteert zichzelf als een laag 1 gedecentraliseerd blockchain-netwerk dat zorgvuldig is ontworpen om prioriteit te geven aan schaalbaarheid, veelzijdigheid en privacy. Investor Sentiment Post BTC ETF is vrij positief voor dit token, dat een robuuste en veilige architectuur heeft en een hoge doorvoer mogelijk maakt terwijl de gaskosten tot een minimum worden beperkt. Dankzij de unieke architectuur onderscheidt het zich als een potentiële krachtpatser voor verschillende Web 3.0-toepassingen, dankzij de scheiding van het consensusmechanisme en de slimme contractuitvoering. Als gevolg hiervan kunnen ontwikkelaars moeiteloos privacygerichte applicaties implementeren tegen lagere kosten.

#4 – Render

Render is een op Ethereum blockchain gebaseerd gedistribueerd GPU-netwerk dat functioneert als een essentieel platform voor animatie, VFX-rendering en motion graphics. Het native token, Render (RNDR), dient als een utility-token dat speciaal is ontworpen voor gebruik binnen het Render-netwerk. Het netwerk bestaat uit twee primaire belanghebbenden: 1) makers en 2) knooppuntoperatoren.

Via het Render-netwerk krijgen makers toegang tot de enorme GPU-kracht die beschikbaar is op het netwerk, waardoor ze beelden van hoge kwaliteit en visueel boeiende inhoud kunnen genereren met uitzonderlijke snelheden en tegen lagere kosten. Aan de andere kant verhuren knooppuntoperatoren hun GPU-verwerkingskracht aan deze makers en ontvangen in ruil daarvoor rendertokens als beloning.

#5 – Injective

Injective is een open, interoperabele, op slimme contracten gebaseerde blockchain die is geoptimaliseerd voor DeFi-toepassingen. Injective biedt op unieke wijze plug-and-play-modules, waaronder een orderboek en een module voor de handel in derivaten, waarmee elke ontwikkelaar gemakkelijk snel financiële toepassingen met inherente waarde kan lanceren. In combinatie met slimme contractmogelijkheden kan elke ontwikkelaar complexe applicaties bouwen met geavanceerde protocollen.

Injective is gebouwd met Cosmos-SDK en maakt gebruik van een op Tendermint gebaseerd Proof-of-Stake-consensusmechanisme om onmiddellijke transactiefinaliteit te bereiken en tegelijkertijd bliksemsnelle snelheden te behouden. INJ is het eigen hulpprogramma- en governance-token voor Injective. Het speelt een integrale rol bij protocolbeveiliging, incentives voor market makers en relayers, onderpand voor derivaten en meer.

Conclusie

De altcoin-sector bloeit nog steeds en AI is het nieuwe verhaal dat de markt in de ogen van veel investeerders stormenderhand heeft veroverd. Hoewel er tal van opties zijn, vielen een paar kernprojecten op, met name het innovatieve en opwindende InQubeta, dat miljoenen heeft opgehaald om een betere toekomst voor crypto te creëren.

Bezoek InQubeta Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk