Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

900 miljoen XRP ontgrendeld uit escrow-wallet

Volgens de whale tracking service Whale Alert is eerder vandaag bijna een miljard XRP ontgrendeld uit escrow.

Timing komt overeen met Ripple’s Token Unlock-schema

Whale Alert verklaarde dat ten minste 900 miljoen XRP is ontgrendeld uit een onbekende escrow-wallet. De fondsen werden ontgrendeld in twee afzonderlijke transacties.

Bij de eerste transactie werd in totaal 500 miljoen XRP (ongeveer $188,86 miljoen) ontgrendeld. Bij de tweede transactie werden in totaal 400 miljoen munten ter waarde van $151 miljoen ontgrendeld.

Hoewel de munten zijn ontgrendeld vanuit een onbekende wallet, komt de timing overeen met de reguliere token-ontgrendeling die wordt uitgevoerd door het fintech-bedrijf.

Ripple heeft maandelijks minstens 1 miljard XRP ontgrendeld. Het initiatief begon in 2017 en het bedrijf heeft sindsdien 55 miljard eenheden vrijgegeven.

Kosten dekken dagelijkse uitgaven

Na de enorme daling van de prijs sinds het begin van de SEC-rechtszaak, vergrendelt Ripple meestal een aanzienlijk deel van de munten nadat ze zijn ontgrendeld uit escrow.

In de meeste gevallen vergrendelt het fintech-bedrijf 800 miljoen van de 1 miljard XRP die maandelijks door Ripple wordt ontgrendeld.

De resterende munten worden gebruikt om tegemoet te komen aan de dagelijkse uitgaven van het bedrijf. Dit gaat met name om het betalen van de advocaten die betrokken zijn bij de lopende SEC-rechtszaak.

Ondertussen vermeldde Ripple in zijn financiële rapport over Q2 van 2022 dat het in totaal 3 miljard XRP ontgrendelde, waarmee het 2,3 miljard munten teruggaf aan escrow.

Ripple nieuws

Goldman Sachs, Wells Fargo en HSBC classificeren XRP als digitale valuta Goldman Sachs, Wells Fargo en HSBC classificeren XRP als digitale valuta
Ripple krijgt toestemming om video’s van SEC ambtenaren te verifiëren Ripple krijgt toestemming om video’s van SEC ambtenaren te verifiëren
Meer dan 71.000 XRP-investeerders steunen Ripple Meer dan 71.000 XRP-investeerders steunen Ripple
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten