SolanaGalaxyFox
Persbericht

Top 5 Crypto Om In De Gaten Te Houden: Wat Gaat Solana Doen En Zal Crypto Meme Bonk Comeback Maken?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De crypto markt maakt zich op voor de aankomende Bitcoin halving en lijkt daarmee klaar te staan voor een crypto bull run die aanzienlijke winsten op kan leveren. De Bitcoin halving helpt vaak niet alleen Bitcoin naar een hogere waarde, maar ook andere crypto’s zoals Solana en misschien zelfs Bonk. In dit artikel bespreken we of Solana kan gaan profiteren en bespreken we de top 5 crypto om in de gaten te houden.  

Solana is misschien wel de best presterende token van 2023, maar heeft net als de rest van de crypto markt recentelijk wat verliezen moeten accepteren. De token bevindt zich nog altijd 26% hoger dan een maand geleden en er is dus zeker geen sprake van een terugslag voor SOL. Toch lijkt de aankomende Bitcoin halving ook voor Solana een mooi moment om de weg omhoog weer in te zetten. 

Solana bevindt zich op het moment van schrijven rond de $94 en is over de afgelopen week met een aantal procenten gedaald. Als er gekeken wordt naar de technische aspecten van de token wordt het al snel duidelijk dat de token er op het moment niet meer zo solide voor staat als een aantal weken geleden. Het MACD niveau geeft met een waarde van 1,29 een verkoop signaal af terwijl de RSI zich op neutraal terrein bevindt met een waarde van rond de 49.

Tegelijkertijd bevindt SOL zich nu onder alle belangrijke moving averages van de korte termijn. SOL bevindt zich zowel onder de 10-daagse EMA als de 30-daagse EMA. Als er gekeken wordt naar de langere termijn bevindt SOL zich wel boven de 50-daagse EMA en de 100-daagse EMA. Dit zou een teken kunnen zijn dat de token op de langere termijn zijn weg omhoog misschien weer in kan zetten. Met het aankomende halving evenement wordt dit vooruitzicht op de langere termijn ondersteund.

Top 5 Crypto om in de Gaten te Houden

Het is niet alleen Bitcoin die vaak profiteert van stijgingen, want vaak is er sprake van een domino-effect richting de gehele markt. Omdat de kans groot is dat er een crypto bull markt op komst is, beschrijven we hieronder de top 5 beste crypto om in de gaten te houden in de aankomende maanden. 

1. Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Stake Crypto om Bitcoin te Minen

Bitcoin Minetrix is een revolutionair nieuw crypto platform dat de wereld van Bitcoin mining wil decentraliseren. Bitcoin mining is vaak ontoegankelijk voor particulieren vanwege de hoge instapkosten. Hierdoor zijn het slechts een aantal grote bedrijven die het grootste gedeelte van de markt in handen hebben en dit gaat volledig tegen het gedecentraliseerde principe van Bitcoin in. Hier wil Bitcoin Minetrix verandering in brengen. 

Bitcoin Minetrix heeft een cloud mining platform ontwikkeld waar gebruikers Bitcoin kunnen minen via de cloud, zonder dat ze te maken krijgen met hoge instapkosten. Ze hoeven simpelweg de BTCMTX tokens te staken in ruil voor cloud mining credits en deze credits kunnen vervolgens gebruikt worden voor het minen van Bitcoin. 

Op deze manier kunnen gebruikers profiteren van de grote voordelen van Bitcoin mining zonder dat ze te maken hebben met de traditionele risico’s die er vaak bij gepaard gaan. Totdat het mining platform live gaat kunnen gebruikers hun BTCMTX tokens ook al staken in ruil voor beloningen. Op dit moment is er zelfs sprake van een voordeel van 74%. 

De Bitcoin Minetrix presale staat nu live en er wist binnen korte tijd al meer dan $8,8 miljoen opgehaald te worden. Hiermee is het een van de best presterende presale crypto van dit moment. Dit is een bevestiging van hoeveel investeerders geïnteresseerd zijn in dit project. BTCMTX tokens kosten $0,0129 per stuk, maar deze prijs zal binnen 2 dagen stijgen. Geïnteresseerde investeerders zullen er dus snel bij moeten zijn. BTCMTX tokens zijn te koop middels ETH, USDT en creditcard. 

Bezoek Bitcoin Minetrix Presale Hier

2. Sponge V2 (SPONGEV2) – Nieuwe Meme Coin Wint Aan Momentum

Veel traders die al bekend zijn met crypto memes hebben wel van het succesverhaal van Sponge gehoord. Deze meme coin wist binnen korte tijd ongelofelijke winsten te genereren en behaalde zelfs een market cap van boven de $100 miljoen. Tijdens zijn piek had het project meer dan 13.000 unieke tokenhouders en ondanks dat het net als de meeste andere meme coins daarna aanzienlijke verliezen heeft moeten accepteren, lijkt het platform zich nu op te maken voor een nieuwe stijging. 

Dit komt door de introductie van de Sponge V2 token, de tweede en verbeterde versie van de originele Sponge token. Met deze nieuwe versie wil het project een soortgelijke token ontwikkelen, maar dan met utility. Op deze manier hoopt het team dat de stijgingen dit keer vastgehouden kunnen worden. De Sponge V2 token gaat gebruikt worden voor Play 2 Earn games die ontwikkeld worden op het moment dat de token live gaat. 

Waar de meeste meme coins geen langetermijnperspectief hebben door het ontbreken van utility, daar zal Sponge V2 zijn waarde vast blijven houden.

Gebruikers die al in bezit zijn van SPONGE kunnen deze tokens nu staken in ruil voor Sponge V2 tokens. Nieuwe gebruikers zijn daarnaast in staat om Sponge V2 tokens te kopen en direct te staken via de officiële website via ETH, USDT en creditcard. 

Bezoek Sponge V2 Website Hier

3. Meme Kombat (MK) – Verdien Mooie Beloningen en Stake Ze Voor Extra Opbrengsten


Meme Kombat is een nieuw crypto platform dat zijn gebruikers meerdere manieren biedt om een passief inkomen te verdienen. Allereerst heeft het een Battle Arena ontwikkeld waar meme coin karakters het tegen elkaar op gaan nemen. Gebruikers kunnen vervolgens wedden op de uitkomsten van deze gevechten en op deze manier een passief inkomen verdienen. 

Doordat het gebruik maakt van meme coin personages trekt het ook meteen de aandacht van een breed publiek dat geïnteresseerd is in een van deze meme coins. Naast dat gebruikers kunnen wedden op de uitkomsten van de Battle Arena kunnen ze de native MK token ook vastzetten in ruil voor aanzienlijke beloningen. Op dit moment zijn de beloningen zelfs 133%. 

Door de aanzienlijke utility van het project verwachten traders ook dat de token aanzienlijk kan stijgen op het moment dat het gelist wordt en hierdoor kunnen traders op een derde manier verdienen aan de MK token. 

De presale van de MK token is in volle gang en gebruikers kunnen ook al beginnen met het staken van de tokens. In totaal is zelfs bijna 80% van alle gekochte tokens al vastgezet en dit kan investeerders extra comfort geven, aangezien het de verkoopdruk bij de lancering vermindert. Alle gestakede tokens moeten namelijk tot minimaal 7 dagen na de listing vastgehouden worden. Er is al meer dan $7,1 miljoen opgehaald in de presale en tokens zijn te koop voor $0,279 per stuk. 

Bezoek Meme Kombat Presale Hier

4. Launchpad XYZ (LPX) – Vind de Volgende Hype met AI

Launchpad XYZ is een revolutionair platform dat alle functies van Web3 samenbrengt in een overzichtelijk portaal. Het kan voor met name nieuwe traders soms moeilijk zijn om te navigeren door de complexe wereld van Web3 en hier vormt Launchpad nu een helpende hand in. 

Met Launchpad XYZ zullen gebruikers alles in handen hebben om een succesvolle trader te worden. En ondanks dat het platform nog niet volledig live is, heeft het team nu al laten zien dat het zijn beloftes waar kan maken. Het team heeft namelijk een Discord groep opgezet waar trading signalen gedeeld worden. Meerdere crypto analisten en experts hebben al laten weten dat ze onder de indruk zijn van deze trading signalen. Deze signalen worden ontwikkeld met behulp van AI technologie en zijn hierdoor erg nauwkeurig. Sommige gebruikers hebben hierdoor al grote winsten kunnen realiseren.

LPX, de native token van het platform, is nu te koop tijden de presale fase voor $0,0445 per token. In totaal is er al meer dan $2,6 miljoen opgehaald en zijn er nog maar minder dan 5 dagen te gaan voordat de presale eindigt. 

Bezoek Launchpad XYZ presale Hier

5. Bitcoin (BTC) – Bullish Vooruitzicht door Bitcoin ETF en Bitcoin Halving

Aan het eind van de dag zal Bitcoin zelf de grootste profiteur kunnen worden van de aankomende Bitcoin halving, die historisch gezien tot grote stijgingen heeft geleid. Hierdoor is het ook zeker een goed idee om deze bekende crypto in de gaten te houden en eventueel toe te voegen aan je portfolio. 

Bitcoin wist in de periode voor de goedkeuring van de Bitcoin Spot ETF aanzienlijk te stijgen naar een niveau tot boven de $43.000. Sindsdien is het licht gaan dalen en op het moment van schrijven bevindt de token zich rond het $41.000 niveau. 

Bron: CoinMarketCap.com

De technische indicatoren van de grootste crypto van de wereld zien er op dit moment ook nog niet heel veelbelovend uit voor de korte termijn. Het MACD histogram geeft een verkoopsignaal af met een waarde van -236 en BTC bevindt zich ook onder de belangrijkste moving average van de korte termijn (10-daagse en 50-daagse moving average). De BTC koers bevindt zich wel boven de 100-daagse en 200-daagse moving averages, wat een teken is dat de token zich op de lange termijn lijkt te kunnen herstellen. 

Een nieuwe opleving lijkt voor Bitcoin dus ook hard nodig en daardoor is het een uitstekend moment voor het aankomende halving evenement. Dit evenement gaat naar verwachting plaatsvinden in april en hierdoor is dit misschien wel het beste moment om te profiteren van de relatief lage prijs van BTC. 


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk