pbcard
Persbericht

ADA Koers Pumpt 8% – Gaat Cardano Opnieuw TRX Voorbij Stijgen Naar Top 10 Crypto’s?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Cardano (ADA) verloor onlangs zijn top 10 plek in de crypto markt maar lijkt nu hard bezig te zijn met om deze plek weer te veroveren nu het al meer dan 10% is gestegen in de afgelopen 7 dagen. De vraag is nu of Cardano in staat is om TRON weer in te halen en zijn top 10 crypto markt terug te winnen.

Cardano is bezig met een sterke week. Vorige week verloor Cardano nog zijn top 10 plek in de crypto markt aan TRON, mede door de recentelijk slechte prestaties van de ADA koers. Deze week is ADA er echter in geslaagd om een groot deel van zijn verloren terrein goed te maken.

In 7 dagen tijd is de Cardano koers met meer dan 10,5% gestegen. Deze stijging heeft er ook voor gezorgd dat Cardano nu weer dicht in de buurt aan het komen is van de nummer 10 plek in de crypto markt. 

Cardano koers grafiek (7 dagen) – bron: CoinMarketCap

TRON heeft op het moment van schrijven een market cap van $ 13,49 miljard terwijl TRON een market cap heeft van $ 13,41 miljard heeft. Het gaat in de aankomende dagen dus een spannende strijd worden tussen de nummer 10 en 11 van de crypto markt. 

Waarom stijgt Cardano?

Een belangrijke reden achter het recente succes van Cardano is het feit dat het ecosysteem van dit platform nog altijd erg goed presteert. 

Data van IntoTheBlock laat bijvoorbeeld zien hoe Cardano er in de afgelopen week in is geslaagd om dagelijks meer dan $ 7,2 miljard aan transacties te verwerken. Dit indrukwekkende cijfer lijkt daarnaast voorlopig nog niet te stoppen met groeien. Het is een teken dat het ecosysteem van Cardano nog altijd goed presteert, wat de koers prestaties van ADA natuurlijk  verder omhoog helpt.

De vraag is echter of Cardano binnenkort in staat gaat zijn om voorbij TRON te gaan. Ondanks het sterke ecosysteem van Cardano heeft TRON nog altijd een handelsvolume dat een stuk hoger ligt.  

ADA vs TRX koers grafiek (7 dagen) – bron: CoinMarketCap

Cardano heeft op dit moment een handelsvolume van $ 353 miljoen, terwijl TRON een handelsvolume heeft van $ 1,5 miljard. Dit is een belangrijk teken dat de TRON token op dit moment populairder lijkt te zijn onder de crypto community. 

TRON is daarnaast ook de enige crypto uit de top 10 van de crypto markt die de afgelopen maand in staat is geweest om een stijging door te maken. Ter vergelijking: Cardano daalde de afgelopen maand 13% terwijl ook Bitcoin een daling moest accepteren van bijna 9%. TRON wist in dezelfde periode echter met maar liefst 15% te stijgen.

Cardano koers verwachting – gaat Cardano stijgen?

Nu de Cardano koers bezig is met een goede week worden er al meteen vragen gesteld over een mogelijke stijging richting de $ 1. De ADA koers bevindt zich op dit moment rond de $ 0,37.

Ondanks dat een stijging richting de $ 1 hierdoor in eerste instantie te hoog gegrepen lijkt, moet er rekening gehouden worden met het feit dat Cardano een recordhoogte heeft van maar liefst $ 3,09.

Mocht de koers zijn stijgingen voort weten te zetten dan kan er rekening gehouden worden met een stijging richting de $ 0,5. Dit zou de eerste keer sinds maart van 2024 zijn dat de koers dit niveau weer weet te behalen. Alleen als de koers in staat is om van dit niveau een ondersteuningsniveau te maken kan er eventueel verder gekeken worden naar een stijging richting de $ 1.

Een stijging richting de $ 1 lijkt echter niet plaats te gaan vinden voor het einde van het jaar. Om die reden kiezen veel investeerders ervoor om hun aandacht te veranderen naar andere crypto’s die voor het einde van het jaar al wel grote stijgingen door kunnen maken.

Om deze reden bespreken we hieronder dan ook een aantal van de meest belovende crypto’s van dit moment. Alledrie deze crypto’s zijn in staat om hun vroege investeerders al voor het einde van dit jaar aanzienlijke winsten op te leveren.

Pepe Unchained (PEPU) – nieuw Pepe alternatief gaat viraal door eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is een nieuw meme coin project dat zich al snel heeft weten te onderscheiden van al zijn voorgangers. Dit project is namelijk bezig om een eigen Layer 2 blockchain naar de markt te brengen en hiermee is het een van de eerste meme coins die dit weet te realiseren. Dit project wordt ook wel de losgebroken versie van Pepe (PEPE) genoemd omdat dit project door zijn eigen blockchain niet meer vastzit aan de Ethereum blockchain en zijn gebreken.

De Layer 2 oplossing van Pepe Unchained staat volledig in het teken van hoge transactiesnelheden en lage transactiekosten. Hiermee lost het de gebreken op waar Ethereum en andere Layer 1 blockchains vaak mee te maken hebben. Het betekent ook dat nieuwe en kleinere meme coins goed verhandelbaar zijn op deze blockchain en daarom vormt het een interessante launchpad voor deze crypto’s. 

Pepe Unchained ($PEPU) de toekomst van de Crypte MEME omgeving? Voor snelheid, veiligheid, lage fee

Maar de Layer 2 blockchain van Pepe Unchained is niet het enige waar gebruikers van dit project van kunnen profiteren. Dit project biedt namelijk ook een aantrekkelijk staking systeem aan waarbij gebruikers op dit moment nog altijd een APY kunnen verdienen van meer dan 200% ondanks dat er al bijna 800 miljoen PEPU tokens zijn vastgezet. Dit grote aantal vastgezette PEPU tokens is erg indrukwekkend te noemen en wijst ook op de potentie voor dit project in de toekomst. 

De presale van Pepe Unchained heeft inmiddels al bijna $ 10 miljoen aan vroege investeringen weten op te halen en PEPU tokens kosten op dit moment $ 0,0092364 per stuk. Gebruikers zullen zich echter moeten haasten om te profiteren van deze lage prijzen, aangezien deze in elke nieuwe fase van de presale verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek Pepe Unchained Presale

Crypto All-Stars (STARS) – crypto project lanceert innovatieve MemeVault

Crypto All-Stars is een nieuw meme coin project dat een unieke MemeVault heeft ontwikkeld. Deze MemeVault maakt het mogelijk voor gebruikers om grote en bekende meme coins te staken. Op deze manier is het project erin geslaagd om alle grote meme coins samen te brengen onder één dak, iets wat nog nooit eerder is voorgekomen in de crypto markt. 

Gebruikers zijn in staat om bekende meme coins zoals Pepe, Doge, Shiba Inu en WIF te staken in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Deze beloningen worden uitgedeeld in de vorm van een native STARS token. Dit token dient echter niet alleen als beloning, gebruikers kunnen deze token namelijk ook vastzetten in de MemeVault. De STARS token staat zelfs garant voor beloningen van tot wel 3x zo hoog. 

Geïnteresseerde investeerders worden gerustgesteld door het feit dat dit project volledig geaudit is door SolidProof. In deze audit werden geen tekortkomingen gevonden. Daarnaast maakt het project gebruik van duidelijke tokenomics die beschreven zijn op de presale website: 20% van de token voorraad wordt gereserveerd voor de presale, 25% voor de staking beloningen tijdens de presale, 20% voor marketing, 10% voor liquiditeit en 25% voor het MemeVault ecosysteem. 

De presale van Crypto All-Stars heeft inmiddels al meer dan $ 630.000 aan vroege investeringen weten op te halen. Hiermee beweegt de presale snel richting zijn volgende doel van $ 804.000. Tokens kosten momenteel $ 0,0013966 per stuk, maar deze prijs zal verder stijgen zodra het volgende doel van de presale is bereikt. Tokens kunnen worden gekocht via ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek Crypto All-Stars Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – meme coin creëert gedecentraliseerde wereld zonder grenzen

Base Dawgz is een nieuw meme coin project dat probeert een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen naar de blockchain te brengen. Binnen deze gedecentraliseerde wereld moeten gebruikers in staat zijn om hun tokens feilloos over meerdere blockchains te verplaatsen, iets wat tot voor kort vrijwel onmogelijk was binnen de crypto markt.

De inspiratie voor deze gedecentraliseerde wereld komt voort uit de de vrijheid die base jumping met zich meebrengt. Het project heeft geprobeerd deze vrijheid te vertalen naar de blockchain door het introduceren van deze gedecentraliseerde wereld. Base Dawgz vormt door deze unieke utility ook een van de leiders van een nieuwe golf aan meme coins die niet alleen maar wordt ontwikkeld als grap, maar ook echte utility met zich meebrengen.

Om de gedecentraliseerde wereld van Base Dawgz mogelijk te maken, maakt het project gebruik van multi-chain functionaliteit. Dit betekent dat de native DAWGZ token niet alleen beschikbaar is op de base blockchain, maar ook wordt ontwikkeld voor de Ethereum, Solana, BNB en Avalanche blockchains. Hierdoor kunnen gebruikers hun DAWGZ tokens feilloos over deze blockchains verplaatsen. 

De utility van dit project in combinatie met het feit dat het ecosysteem is ontwikkeld op de base blockchain, een blockchain die recent verantwoordelijk is geweest voor grote successen, heeft ervoor gezorgd dat crypto analisten erg optimistisch zijn over de toekomst van het project. Het is dan ook geen verrassing dat de presale snel is gestegen naar $ 3 miljoen. Gebruikers die vandaag nog deelnemen aan dit project kunnen ook profiteren van een APY van tot 800%. Tokens kunnen worden gekocht via Base, Ethereum, BNB, Sol en Avalanche. 

Bezoek Base Dawgz Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.