XRP, Ripple
Ripple

Advocaat Deaton: Deze factor bewijst dat Ripple geen security is

Advocaat John Deaton vertelt dat hij nog altijd zeker is dat Ripple’s XRP token geen security (effect) is. Volgens de advocaat betekent het feit dat XRP investeerders heel makkelijk hun tokens om kunnen zetten naar andere cryptomunten, zoals Bitcoin en Ethereum, dat de munt geen security is.

Als XRP investeerders hun XRP vasthouden op een beurs zoals Coinbase, Kraken enzovoort kunnen XRP-houders XRP tokens omzetten naar ETH, BTC, LTC of vele andere crypto-munten. Alleen al deze factor haalt XRP uit de classificatie van security, onder Howey.

– John Deaton

De SEC schaadt investeerders in plaats van dat het ze beschermt

Advocaat John Deaton vertegenwoordigd meer dan 72 duizend XRP houders in een rechtszaak tegen de SEC. Deaton vertelt dat de XRP token geen effect is aangezien de token dus ingewisseld kan worden voor andere munten. Volgens hem is de rechtszaak van de SEC tegen Ripple dan ook lachwekkend. Zeker omdat de SEC de belangen van investeerders zou moeten behartigen. Op dit moment doen ze juist het tegenovergestelde. Volgens hem hebben XRP houders enorme verliezen geleden alleen door het feit dat de Securities and Exchange Commission ervoor heeft gekozen een rechtszaak tegen Ripple Labs aan te spannen.

“De alomvattende bewering van de SEC dat XRP tegenwoordig een secuirty is, zou lachwekkend zijn als het geen catastrofaal economisch verlies had veroorzaakt voor de onschuldige investeerders die de SEC zou moeten beschermen”, voegde advocaat Deaton eraan toe.

Dat veel mensen het met de advocaat eens zijn blijkt wel aan het feit dat hij meer dan 72 duizend investeerders bijstaat in een rechtszaak tegen de SEC.

Ripple nieuws

4 redenen waarom de Ripple (XRP) koers binnenkort zal stijgen
Ripple CLO: Dit zijn belangrijke deadlines in de SEC vs. Ripple rechtszaak
Crypto-analist voorspelt: Ripple (XRP) mogelijk naar $5,85
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?