Ripple labs, Ripplenet
Ripple

Advocaat zegt dat SEC niet in beroep gaat als Ripple wint

Terwijl de verwachting is dat het vonnis in de Ripple vs. SEC-zaak naar verwachting binnenkort zal komen, delen veel crypto-fans en analisten hun gedachten over de mogelijke stappen die de betrokken partijen kunnen nemen als de uitspraak niet gunstig voor hen uitvalt.

Ripple heeft reeds aangekondigd dat het in beroep zal gaan tegen de uitspraak in het tweede circuit als rechter Analisa Torres in het voordeel van de SEC oordeelt. De SEC daarentegen heeft nog niet aangegeven welke stappen zij zal ondernemen als Ripple als winnaar uit de bus komt.

Dit stilzwijgen van de SEC heeft onlangs tot discussie geleid onder leden van de crypto-gemeenschap. Hoewel sommige crypto-fans verwachten dat de SEC beroep zal aantekenen tegen de uitspraak als zij verliezen, zijn er anderen die van mening zijn dat de toezichthouder geen beroep zal instellen.

Crypto advocaat Hogan: “SEC zal niet in beriep gaan”

Opmerkelijk is dat advocaat Jeremy Hogan, oprichter van het advocatenkantoor Hogan & Hogan, zich onder degenen bevindt die van mening zijn dat de SEC geen beroep zal aantekenen tegen de uitspraak mocht Ripple Labs winnen.

Advocaat Hogan onthulde dit in een recent interview met 3T Warrior Academy. Hogan stelt dat de SEC geen beroep zal instellen tegen een ongunstige uitspraak van rechter Torres, aangezien dit geen voordelen oplevert voor de toezichthouder.

Hij voegde toe dat de SEC het gevaar loopt om een “bindend precedent” te creëren als het Tweede Circuit van het Hof van Beroep alsnog in het nadeel van de commissie beslist. Hogan zei:

Als de rechter in het voordeel van Ripple beslist, denk ik niet dat de SEC in beroep gaat. De reden dat ik dat zeg, is omdat het voor de SEC geen voordeel heeft om in beroep te gaan, want als de zaak naar het Tweede Circuit in het Hof van Beroep gaat en het Tweede Circuit zich uitspreekt tegen de SEC, wordt dat nu een bindend precedent.

Daarentegen stelde advocaat Hogan dat Ripple beroep zou aantekenen bij het Tweede Circuit en zelfs tot aan het Hooggerechtshof als het de rechtszaak zou verliezen.

Ripple nieuws

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Ripple breidt verder uit in Azië met XRPL fonds
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken