aeon
Persbericht

AEON MINING biedt een handige bron van passief inkomen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


AONE MINING heeft de steun van 6,3 miljoen slimme cloud mining investeerders. AONE MINING werd in 2019 opgericht met het concept van “langetermijninvestering en vermogensallocatie” en is vanaf het begin een succes geweest. Het begon met schone energie en is uitgegroeid tot een online cloud mining serviceplatform met een significante impactinvestering. AONE MINING heeft momenteel de beste blockchaintechnici en brengt ’s werelds beste cloud mining investeerders samen, mensen met inzicht en een hoge acceptatie van digitale activa.

Wat biedt AONE MINING?

1. We hebben 20 mining datacenters over de hele wereld, waaronder het VK, de VS, Rusland, IJsland, etc.

2. We gebruiken de nieuwste ASIC-miners en GPU-apparatuur. We hebben uitgebreide ervaring in cloud mining-operaties en concurrerende miningtechnologie.

3. We benutten nieuwe energie om elektriciteit op te wekken, met behulp van gratis en recyclebare hulpbronnen die de natuur ons biedt (windenergie, waterkracht, zonne-energie, etc.), wat zorgt voor een stabiele stroomvoorziening voor miners.

4. Datacenterkoeling is een cruciaal proces dat het gebruik van verschillende technologieën omvat om optimale temperaturen binnen de faciliteit te reguleren en te behouden. Het is essentieel om te voorkomen dat apparatuur oververhit raakt.

5. We begrijpen dat brandpreventie essentieel is voor het beschermen van uw activa. Onze uitgebreide beoordelingen, ontworpen door experts, zullen risico’s verminderen en veiligheidsnormen van begin tot eind verbeteren.

6. Na 3-5 jaar van langdurig marktonderzoek en praktijk hebben we professionele cloud mining-kennis verworven.

7. Ons professionele klantenserviceteam is 24/7 online beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

8. De meest hooggekwalificeerde technische professionals van over de hele wereld houden toezicht op het platform en garanderen een veilig en naadloos beheer van de gegevens en financiën.

Hoe word je lid van AEON MINING

1. Word lid van AEON MINING en ontvang $ 10.

2. Kies het contract dat het beste bij je past.

3. Ontvang je eerste winst.

4. Neem op elk gewenst moment al je winst of kapitaal op.

CEO van AEON MINING (BALL, Juan) stelde nadrukkelijk dat de uitzonderlijke diensten die AEON Mining leverde, instrumenteel waren in het stimuleren van de winstgevendheid van het contract. Het talent en de toewijding van hun team waren belangrijke factoren in dit succes. AEON Mining Contract Sales overtrof onze verwachtingen en was proactief en responsief – en hield ons op de hoogte van elke stap van het proces zonder dat het te veel van onze tijd of directe betrokkenheid vereiste. Ik zou hun contractdiensten ten zeerste aanbevelen aan elk individu of elke organisatie die echte resultaten nodig heeft. “

AEON MINING heeft een duidelijke missie: de tools en services leveren die nodig zijn om te slagen in de digitale activa-ruimte. Officiële website: https://aeonmining.com/


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk