galaxyfrog
Persbericht

Als je PEPE heeft gemist, zou dit jouw volgende 100x-weddenschap moeten zijn

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Als je er spijt van hebt dat je PEPE hebt gemist, ontdek dan de volgende potentiële 100X-kans. Ontdek waarom Galaxy Fox 100x zou kunnen opleveren in de volgende bullmarkt.

Pepe schokte begin 2023 de markten voor mememunten en cryptocurrency. In de eerste 17 dagen na de lancering steeg de prijs van $PEPE met maar liefst 7.000%. De prijsstijging van 70x wekte de interesse van investeerders in de meme-muntruimte opnieuw op.

Alhoewel de Pepe-rally is afgekoeld, doen zich nog steeds kansen voor. Slimme investeerders hebben Galaxy Fox ($GFOX) geïdentificeerd als een meme-munt die het potentieel heeft om de beste cryptomunt te worden om vandaag de dag in te investeren. Nu er positieve gebeurtenissen in het verschiet liggen voor $GFOX, wordt voorspeld dat het token een prijsstijging van 100x zal doormaken.

$GFOX Tokens Kopen

Overeenkomsten tussen Pepe en Galaxy Fox

Er zijn enkele overeenkomsten tussen Pepe en Galaxy Fox. Om te beginnen zijn beide cryptocurrencies gebaseerd op memes. Terwijl Pepe gebaseerd was op de populaire Pepe the Frog-meme, heeft Galaxy Fox een nieuwe categorie memes geïntroduceerd. Deze nieuwe memes zijn gebaseerd op intergalactische vossen.

Beide meme-munten zijn ook gebouwd op de Ethereum-blockchain. Dit betekent dat $PEPE en $GFOX beide ERC-20-munten zijn. Als zodanig profiteren ze van de flexibiliteit en efficiëntie van Ethereum. Het heeft hen ook verbonden met het grootste dApp-ecosysteem in de crypto-ruimte.

Galaxy Fox biedt kansen voor duurzame winsten

In tegenstelling tot Pepe, die uitsluitend succesvol was tijdens de hype rond de lancering, heeft Galaxy Fox nut. Het project heeft een web3 runner play-to-earn-game geïntroduceerd. Het nut als gaming-ecosysteem geeft Galaxy Fox een voorsprong op Pepe en andere meme-munten.

In de meeslepende intergalactische wereld zullen gamers werelden veroveren en concurreren met hun unieke personages om beloningen en digitale middelen te verdienen. Handelaars die in verschillende competities in de top 20 staan, ontvangen geweldige beloningen in de vorm van $GFOX-tokens, enkele van de coolste NFT’s en in-game activa. Deze beloningen kunnen vervolgens op de Galaxy Fox-marktplaats worden ingewisseld voor echt geld.

De NFT’s van Galaxy Fox zijn ook een ander opvallend kenmerk van zijn ecosysteem. Ze kunnen worden toegevoegd aan het web3 runner-spel, waardoor personages extra kracht en snelheid krijgen. Deze optie geeft spelers de kans om nog meer prijzen te winnen tijdens hun reis door de virtuele wereld.

$GFOX Tokens Kopen

Een goed moment om deel te nemen aan het volgende grote ding op de cryptomarkt

Pepe werd gelanceerd tijdens de verlengde cryptowinter. Als gevolg hiervan werden de meeste winsten die het vergaarde net zo snel ingetrokken als de bredere cryptomarkt daalde. De zaken zijn echter veel veelbelovender voor Galaxy Fox.

Ten eerste zal het project worden gelanceerd net op het moment dat de cryptomarkt een nieuwe bull-cyclus ingaat. Dit betekent dat Galaxy Fox meer uptrendpotentieel heeft dan Pepe. Bovendien zou het nut van het project als gaming-ecosysteem ervoor zorgen dat deze winsten duurzaam zijn, in tegenstelling tot Pepe, dat uitsluitend werd aangewakkerd door een hype.

Vanwege deze positieve factoren is $GFOX gerangschikt als de beste crypto om vandaag de dag in te investeren. Als vroege belegger heeft u een grote kans om de prijsstijging van 100x ten opzichte van de bullmarkt op te vangen. Momenteel bevindt $GFOX zich in de bèta-crypto-voorverkoopfase, waarbij het token wordt verhandeld voor slechts $0,00066.

Veel investeerders zijn begonnen met het stapelen van het token, waardoor Galaxy Fox in de eerste paar dagen na de lancering een mijlpaal van $100.000 heeft bereikt.

Lees hier meer over Galaxy Fox ($GFOX):

Bezoek de Galaxy Fox-voorverkoop | Word lid van de Telegram-groep | Volg Galaxy Fox op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.