Ripple Nieuws

Als Ripple wint tegen SEC, gaat de hele crypto-industrie parabolisch

De crypto influencer genaamd Gokhshtein gelooft dat een eventuele zege van Ripple op de SEC veel betekenis zal hebben voor de gehele crypto wereld.

Een overwinning van Ripple

David Gokhshtein is de oprichter van Gokhshtein Media en voormalig kandidaat voor het Amerikaanse congres. Via Twitter deelde Gokhshtein zijn gedachten over de impact die een zege van Ripple op de SEC kan hebben op de gehele crypto-industrie.

Als het cryptobedrijf wint, zal het de hele wereld gaan inspireren.

– Gokhshtein

Begin september tweette Gokhshtein dat niet alleen XRP van de grond zal komen, maar ook elk ander crypto platform. Een jaar geleden deelde hij dezelfde gedachte.

Bovendien was hij het met Brad Garlinghouse eens dat het resultaat van een mogelijke Ripple overwinning ook zou betekenen dat er meer duidelijkheid komt over het reguleren van crypto.

XRP is de taaiste munt in de crypto industrie

Gokhshtein zei tegen de XRP-community dat het de taaiste in de hele crypto industrie was. Hij verklaarde zijn lof door te zeggen dat XRP-houders zoveel grote en kleine ups en downs hebben meegemaakt dat men, om daarmee om te gaan, geduld nodig heeft.

De afgelopen week is XRP erin geslaagd om met meer dan 26% te stijgen. Santiment gelooft dat er twee drijfveren zijn achter deze prijsstijging. De eerste is de voortdurende strijd van het bedrijf tegen de SEC en de tweede is de hoge activiteit van whales.

Onlangs zijn er grote hoeveelheden XRP verplaatst. Het gaat hier om 262 miljoen aan munten en 582 miljoen XRP. Ripple was zelf ook verantwoordelijk voor de transacties en verplaatste 30.000.000 en 50.000.000 XRP.

Op het moment van publiceren is XRP de zevende grootste munt op basis van marktkapitalisatie en handelt het tegen een bedrag van $0,4425.

Ripple nieuws

Zal juridische overwinning van Ripple de XRP koers laten ontploffen? Zal juridische overwinning van Ripple de XRP koers laten ontploffen?
Ripple haalt voor eerste keer in jaren geen 1 miljard XRP uit Escrow Ripple haalt voor eerste keer in jaren geen 1 miljard XRP uit Escrow
Experts van mening dat SEC e-mails Ripple niet verder gaan helpen Experts van mening dat SEC e-mails Ripple niet verder gaan helpen
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten