pb
Persbericht

Altcoin Season Nabij? Crypto Analist Voorspelt Nieuwe Crypto Rally Terwijl Bitcoin Daalt

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De crypto wereld houdt de adem in nu Bitcoin daalt. Na een piek van 60% van Bitcoin dominatie lijkt er eindelijk ruimte te komen voor Altcoin Season. Een bekende crypto analist laat weten dat er sterke signalen in de markt zijn die erop wijzen dat er en flinke crypto rally aan zit te komen. 

Signalen van Altcoin Season

Volgens de crypto analist vormt de Altcoin Index een van de meest bullish patronen in jaren. Het laat namelijk een omgekeerd hoofd en schouderpatroon zien. Dit technische patroon zorgt vaak voor een aanstaande omslag van de trend en als het zich verder ontwikkelt dan kunnen we een sterke rally van altcoins verwachten.

De markt heeft meerdere jaren gewerkt aan dit patroon en nu lijkt het bijna te zijn afgerond. Veel altcoins staan nog steeds op 90% van hun all time highs en dit zorgt voor mooie kansen om in te kopen voor de investeerders. Dit is een van de redenen waarom experts nu met optimisme naar aankomende tijd kijken. Op dit moment zijn er 37 altcoins die hun verwachtingen hebben overtroffen, maar om een echte Altcoin Season te starten moeten er minsten 50 altcoins een flinke groei laten zien.

Als we terugkijken naar de Bitcoin halving van mei 2020 dan zien we dat dit een omslag was voor Bitcoin. Na de halving steeg de Bitcoin koers sterk en bereikte uiteindelijk een hoogtepunt van boven de $40.000 in 2021. Wat opviel was dat altcoins vaak wat later in de race meedoen. Van begin 2021 tot eind maart van dat jaar steeg de market cap van altcoin van $120 miljard naar maar liefst $500 miljard.

We bevinden ons momenteel in de fase na de Bitcoin halving van april 2024 en Bitcoin bereikte dan ook een nieuwe piek van $69.000 deze maand. De altcoins wachten nog steeds op hun startschot en de signalen laten ons zien dat er een vergelijkbaar scenario mogelijk is als in 2021. Er zijn crypto analisten die voorspellen dat altcoins begin 2025 beter zullen presteren dan Bitcoin, maar er zijn ook analisten die denken dat Altcoin Season elk moment kan losbreken.

Het feit dat Bitcoin daalt en andere altcoins steeds aantrekkelijker worden kan de start van een nieuwe markttrend zijn. Blijf daarom goed opletten, want volgens analisten kan een Altcoin Season om de hoek staan.

Nieuwe crypto die de winnaars van Altcoin Season kunnen worden

De gevestigde altcoins die kunnen de volgende crypto bull run misschien een paar keer over de kop gaan, maar er zijn elke cyclus weer nieuwe crypto’s die voor de meeste winsten kunnen zorgen. Deze kunnen namelijk duizenden keren in waarde stijgen vanwege hun kleine market cap. Er zijn altijd veel investeerders op zoek naar deze projecten, zodat ze er als eerste in kunnen stappen voor de laagste prijs.

Waar ze voornamelijk opletten is de hype die al rondom het project hangt en de utility waarmee ze komen. De oude meme coins die iedereen kent hebben geen gebruikstoepassing, maar de koers wordt gedreven door hype vanuit de community, maar nu is er een nieuwe generatie meme coins opgestaan. Het gaat hier om de meme coins die naast hype en een hechte community ook echt een unieke utility hebben, waardoor ze klaar zijn voor de toekomst. 

Dagelijks komen er duizenden projecten op de markt en lijkt het onmogelijk om ze allemaal te checken, daarom hebben wij drie projecten voor je geselecteerd die al voor hype hebben gezorgd onder vroege investeerder en dat terwijl ze nog in de presale zitten. Daarnaast heeft elk project een hechte community en een unieke utility, zodat ze klaar zijn om zich te onderscheiden tijdens Altcoin Season.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) is het project dat nu al een succes is voordat het gelanceerd is. Het heeft voor een grote hype onder investeerders gezorgd en dat is terug te zien aan de $22,1 miljoen die ze al hebben opgehaald tijdens de presale. Je nieuwe groene vriend is klaar voor de toekomst.

Ze hebben de hype te danken aan hun nieuwe Layer 2 Blockchain die aan het einde van de presale gelanceerd gaat worden. Door deze nieuwe blockchain heeft PEPU 100 keer snellere transacties met veel lagere kosten dan de verouderde meme coins die nog op de Layer 1 Blockchain van Ethereum zitten. Door deze verbeteringen is Pepe Unchained het ideale platform voor nieuwe crypto’s om bovenop te lanceren. 

Voor de vroege vogels die niet kunnen wachten op de lancering van de nieuwe blockchain is er de mogelijkheid om je PEPU tokens te staken tegen het jaarlijkse rendement van 103%. Veel groene vrienden hebben hier al gebruik van gemaakt en er staan momenteel al 1.559.359.041 tokens vast in het stakingsysteem.

Heb je ook genoeg met die slome en dure meme coins? Dan kun je eenvoudig je eerste PEPU tokens aanschaffen en genieten van de toekomst van meme coins. Op hun officiële website kun je betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de officiële website van Pepe Unchained

Flockerz (FLOCK)

Flockerz (FLOCK) is onderweg om de hechtste meme community van de hele sector te worden. Dit hebben ze te danken aan hun unieke Vote 2 Earn systeem, waarbij iedereen kan meebepalen over de toekomst van het project. Tijdens de eerste weken van de presale heeft het daardoor ook al meer dan $1 miljoen weten op te halen aan vroege investeringen.

Bij aanschaf van je eerste FLOCK tokens krijg je meteen stemrecht binnen het project en kun je je stem uitbrengen over meerdere topics die openstaan. Zo weet je zeker dat het project de goede kant opgaat en bij het uitbrengen van je stem ontvang je ook nog eens FLOCK tokens als beloning. Zo bouw je dus mee aan de toekomst van het project, maar ook aan je eigen toekomst.

Voor de ongeduldige Flockerz die het liefst zoveel mogelijk FLOCK tokens bezitten is er de mogelijkheid om je FLOCK tokens te staken tegen het jaarlijkse rendement van 1644%. Zo heb je in een jaar tijd zestien keer zoveel FLOCK tokens. Hiervan is al massaal gebruikgemaakt en er staan 109 miljoen tokens vast in het stakingsysteem.

Wil je ook meebouwen aan de toekomst van het project? Dan kun je eenvoudig je eerste FLOCK tokens bemachtigen op hun officiële website. Daar heb je de mogelijkheid om te betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de officiële website van Flockerz

Freedum Fighters (DUM)

Freedum Fighters (DUM) zorgt ervoor dat je mee kunt doen aan de Amerikaanse presidentsverkiezing. Dit doen ze door het in een satirisch jasje te stoppen, hierdoor hebben ze al voor enige hype gezorgd onder de fanatiekelingen. In slechts een paar dagen tijd hebben ze al meer dan 5 miljard DUM tokens verkocht. Hiermee laten ze zien dat ze klaar zijn voor Altcoin Season.

Bij het aanschaffen van je eerste DUM tokens wordt er meteen gevraagd om je stem uit te brengen op de karikaturen MAGATRON of KAMACOP. De keuze die je hier maakt heeft invloed op het verdere verloop van het project. De gekozen kandidaat kun je namelijk vertegenwoordigen tijdens de wekelijkse online debatten die worden gehouden. Kun jij je standpunt het beste verdedigen en kom je als winnaar uit de bus? Dan word je uitbetaald met nog meer DUM tokens.

Voor de Freedum Fighters die daarnaast nog meer DUM tokens willen verdienen is er de mogelijkheid om ze te staken tegen het jaarlijkse rendement van 403,43%. Dit is door de vechters al massaal gedaan en er staan momenteel al bijna 4,2 miljard tokens vast in het stakingsysteem.

Ben je ook klaar om je stem uit te brengen en mee te doen aan de community tijdens Altcoin Season? Dan kun je op de officiële website van Freedum Fighters eenvoudig je eerste DUM tokens aanschaffen en je stem uitbrengen. Je kunt betalen met ETH, USDT, USDC, BASE, SOL en BNB.

Naar de officiële website van Freedum Fighters


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk