chainlink
Altcoin

Altcoin Sherpa verwacht veel van Chainlink tijdens volgende bullrun

De populaire pseudonieme analist Altcoin Sherpa verwacht veel van Chainlink tijdens de volgende bullrun. Volgens Altcoin Sherpa is het zogenaamde orakel-netwerk van Chainlink een solide project vanuit een fundamenteel perspectief. Om die reden verwacht Altcoin Sherpa van Chainlink betere prestaties dan van de rest van de altcoin-markt.

In de grafiek van Altcoin Sherpa is te zien dat Chainlink zich al 500 dagen in een redelijk voorspelbaar koerskanaal bevindt. Als het lukt om daar uit te breken, dan kan dat interessante resultaten opleveren tijdens een eventuele volgende bullrun.

“Chainlink is nog steeds één van de weinige munten waarvan ik overweeg een flinke hoeveelheid te kopen om deze vervolgens zes maanden vast te houden. Ik denk dat dit een hele sterke zal zijn voor de volgende cyclus. Het is een belangrijk stukje infrastructuur voor veel projecten en er is weinig concurrentie”, aldus Altcoin Sherpa.

Op het moment van schrijven is er van dat spektakel dat Altcoin Sherpa voor Chainlink voorspelt nog weinig te zien. De munt staat vandaag op een daling van 1,81 procent en dat brengt het project op een koers van 7,35 dollar en een market. cap van ongeveer 4,1 miljard dollar.

Bitcoin koers van 20.000 dollar

Wat Bitcoin betreft is Altcoin Sherpa op dit moment wat minder positief. Het is volgens Altcoin Sherpa goed mogelijk dat Bitcoin de komende tijd afzakt naar de koers van 20.000 dollar. Het lukt de bulls maar niet om het bullish momentum vast te houden.

Altcoin Sherpa constateert op basis van de bovenstaande grafiek dat de power waar Bitcoin het jaar 2023 mee begon inmiddels redelijk is verdwenen. We vormden tijdens de laatste run omhoog wel een hoger hoogtepunt, maar die was volgens de analist niet overtuigend.

Wat dat betreft zou het hem niet verrassen als we nog afzakken richting de Bitcoin koers van 20.000 dollar.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Chainlink of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Altcoin nieuws

Deze nieuwe Cryptomunt Steeg in korte tijd met 7.000%
‘Januari wordt de maand waarin altcoins uitbreken’
Ontdek Nu: Welke crypto schoot 2.000% omhoog in slechts 1,5 maand?
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers