pullixpb
Persbericht

Altcoin Uitschudden: Cardano (ADA) en Ripple (XRP) Zien Daling van 10%, Pullix (PLX) Voorverkoop Veerkrachtig Ondanks Neerwaartse Trend

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De altcoinmarkt kende een grote terugval na weken van opwaartse trends. De top altcoins, Cardano (ADA) en Ripple (XRP), zagen dalingen van meer dan 10%.

Ondertussen toonde Pullix (PLX) opmerkelijke veerkracht in het aangezicht van de neergang. Nu de neerwaartse trend voorbij lijkt te zijn, wat staat er dan te gebeuren voor deze cryptocurrencies?

Handelsvolume Cardano Stijgt, Hint op ADA-Prijsrally

Cardano (ADA) was een van de hardst getroffen altcoins tijdens de recente marktcrash. De prijs van Cardano daalde van $0,64 naar zo laag als $0,53 op de dagelijkse grafiek. Echter, na steun te hebben gevonden op dit niveau, is de ADA-prijs weer gestegen naar $0,55 per munt.

Tegelijkertijd zijn er meer positieve signalen voor de Cardano-munt. Het handelsvolume van ADA steeg met 49,07% naar $631,41 miljoen in 24 uur. Een toename in handelsvolume wordt vaak gezien als een hint naar een mogelijke prijsstijging. Technische indicatoren hebben ook gehint op een potentiële prijsstijging.

Cardano bevindt zich op een kritiek niveau en zou volgens crypto-analist LuckSide moeten doorbreken boven de weerstandszones op $0,60 en $0,67. Dan Gambriello heeft benadrukt dat Cardano een symmetrische driehoek-uitbraak probeert, wat zou kunnen leiden tot een ADA-prijs van $0,80.

Ripple (XRP) Daalt Bijna 20%, Maar Er Is Een Voordeel

Van de top-altcoins leed Ripple (XRP) een van de grootste verliezen. Tijdens de ineenstorting van de altcoinmarkt daalde de prijs van de Ripple-munt met ongeveer 20%. De prijs van XRP daalde tot zo laag als $0,500 als gevolg van de plotselinge crash.

Hoewel dit een aanzienlijke daling is, vertegenwoordigt het ook een kans voor XRP. De Ripple-munt heeft nu een belangrijk steunniveau opnieuw getest. Op dit niveau heeft Ripple een drievoudige bodem gevormd. Dit is een grote bullish trend die kan leiden tot een toename van de prijs van XRP.

De Relative Strength Index (RSI) van Ripple is momenteel naar het noorden gericht, wat de bullish druk bevestigt. XRP heeft nu $0,580 bereikt. Als de prijs van Ripple stijgt boven het psychologische niveau van $0,600, is een toename van 20% mogelijk.

Pullix (PLX) Voorverkoop Toont Veerkracht Ondanks Neerwaartse Trend

Te midden van de neerwaartse trend op de altcoinmarkt bleef de voorverkoop van Pullix (PLX) veerkrachtig. Terwijl andere altcoins op de DeFi-markt daalden, bleef de prijs van PLX stijgen en bereikte in december $0,08. Pullix is in opkomst vanwege de grote innovatie die het naar de DeFi-markt brengt.

Met functies van zowel DEXs als CEXs, is Pullix een hybride uitwisselingsplatform dat zich richt op de gemeenschap. Pullix biedt voordelen ten opzichte van traditionele beurzen in termen van snelheid, kosten, efficiëntie en veiligheid vanwege zijn hybride architectuur.

Het feit dat deze beurs toegang biedt tot de internationale financiële markt is nog een fantastisch aspect. Gebruikers kunnen FX, ETFs, grondstoffen en cryptocurrencies verhandelen op het Pullix-platform. Geavanceerde AI-tools zijn ook geïntegreerd in de beurs. Door deze tools te gebruiken, kunnen gebruikers markten bestuderen en beter geïnformeerde handelsbeslissingen nemen.

Pullix behoort tot de beste cryptos vanwege de relatie met de valutamarkt, waardoor toegang wordt geboden tot een markt die meer dan $632 biljoen waard is. Pullix zal enorm profiteren van deze enorme liquiditeit, maar ook PLX staat een grote winst te wachten.

Slotgedachten

De recente altcoin shakeout, gekenmerkt door een daling van 10% in Cardano (ADA) en Ripple (XRP), benadrukt de opkomende Pullix. Hoewel het nu handelt op $0,08, hebben analisten een potentiële stijging van 50x in 2024 voorspeld, waardoor PLX een van de beste cryptos is om te kopen.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix 

Join De Pullix Communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk