pb
Persbericht

Altcoins Klaar Voor Pump: DOGE, SHIB en Andere Populaire Crypto’s Klaar Voor Rally in Uptober

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Volgens bekende crypto analisten zijn de komende maanden heel belangrijk voor de crypto markt, dit komt door het waarschijnlijke uitbreken van de neerwaartse trend waar de markt al een tijdje in vast zit. Als deze uitbraak doorzet dan gaan alle populaire crypto hiervan profiteren en kan de hele altcoin markt stijgen richting de $780 miljard. Dat maakt de weg vrij voor uptober.

Als we terugkijken naar 2021 dan zagen we dat de altcoins een enorme stijging hadden voordat ze daarna instorten. Gelukkig herstelden de altcoins zich weer aan het begin van 2024 na het bereiken van een ondersteuningsniveau. Na de recentelijke daling beginnen de altcoins weer tekenen van herstel te vertonen. Investeerders grijpen deze kans en kopen massaal tijdens de dip. Dit laat het groeiende vertrouwen in de markt zien. Nu is de vraag die iedereen zich afvraagt; welke altcoins gaan stijgen? 

Door de sterke koopdruk wordt een solide basis neergelegd en is er een hogere bodem, hierdoor ziet de toekomst er weer positief uit. Hierdoor laat de markt zien dat het geen grotere correctie nodig heeft en dat het zich aan het klaarmaken is voor een doorbraak. Wordt de neerwaartse trend helemaal doorbroken dan kunnen de populaire cryptomunten verder stijgen naar hoogtes die nog niet eerder bereikt zijn.

Er zijn al coins die tekenen laten zien van het doorbreken van deze neerwaartse trend. Eentje waar het duidelijk te zien is dat is Dogecoin. Als deze trend doorgaat en zorgt voor een uitbraak, dan kunnen de populaire crypto op de korte termijn en de hele crypto markt op de lange termijn een grote groei doormaken. Dit kan de boeken ingaan als een nieuwe bull run, met hogere prijzen en mogelijk recordbrekende hoogtes voor de populaire crypto’s.

Er wordt door de analisten ook andere populaire crypto’s besproken zoals Fetch.ai en Injective. Fetch.ai heeft al enkele tekenen laten zien dat het de neerwaartse trend aan het doorbreken is met 25% en is hierdoor weer aan het stijgen richting zijn hoogtepunt. Er is wel enige consolidatie nodig voordat het verder kan stijgen. Als we kijken naar Injective dan zien we dat deze de neerwaartse spiraal al heeft doorbroken en daarvoor moeten nu twee belangrijke niveaus in de gaten worden gehouden om de opwaartse trend te bevestigen.

De gehele markt van meme coins heeft een totale waarde van $51 miljard bereikt, dit laat verdere vertrouwen zien die investeerders hebben in de markt. Deze positieve groei van de markt is vooral te danken aan de populaire crypto’s Dogecoin en Shiba Inu. Zij hebben namelijk dubbele cijfers aan winst behaald, dit heeft ervoor gezorgd dat de markt flink is gegroeid in een dag.

Nu we oktober instappen en je niet meer onder de populaire term ‘Uptober” vandaan komt, lijkt de kans aanwezig dat deze positieve trend zich doorzet voor de populaire crypto coins.

Welke andere populaire crypto projecten je ook in de gaten moet houden aankomende tijd

Nu we niet meer hoeven te wachten op oktober, die natuurlijk is omgedoopt tot “Uptober” in de cryptowereld, kijken veel investeerders naar de volgende grote kans in de markt. Terwijl gevestigde namen zoals Dogecoin en Shibi Inu al tekenen van een opwaartse beweging vertonen, zijn er een aantal andere projecten die klaar zijn om te profiteren hiervan terwijl ze nog in de presale zitten en de vraag naar meme coins groter wordt. 

Dagelijks komen er tientallen nieuwe projecten uit, maar om hier echt degene uit te pikken met een utility die zich richt op een rooskleurige toekomst moet je veel research doen en we snappen volledig dat dit naast je vaste werkzaamheden bijna niet te doen is. Daarom hebben wij dit voor je gedaan en willen we je graag voorstellen aan drie projecten die zich nog in de presale bevinden en zich klaarmaken voor hun listing op de grote exchanges.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) is een van de meest besproken nieuwe meme coins van het moment onder investeerders. Tijdens de presale hebben ze al $16,5 miljoen weten op te halen aan vroege investeringen. Dit laat het vertrouwen zien die vroege investeerders hebben in het de toekomst van PEPU.

Het team achter Pepe Unchained is achter de schermen druk bezig geweest met de ontwikkeling van hun eigen Layer 2 Blockchain. Hiermee beloven ze de gebruiker 100 keer snellere transactiesnelheden met lagere kosten. Hierdoor zijn ze ook meteen het perfecte platform voor nieuwe crypto projecten om op te lanceren, zodat ze ook kunnen profiteren van de snelheid en lage kosten.

Voor de vroege investeerder is er de mogelijkheid om je tokens tijdens de presale al te staken tegen een mooi jaarlijk rendement (APY) van 130%. Op dit moment zijn er al 1.2 miljard PEPU tokens vastgezet in het stakingsysteem van Pepe Unchained. De huidige prijs van een PEPU token is $0,00989 en dit zal over iets meer dan een dag verhoogd worden als het de volgende fase van de presale ingaat.

Zie je in PEPU net als de vele investeerders ook een mooie toekomst dan kan je eenvoudig je wallet koppelen op de officiele website van Pepe Unchained. Zodra je dit gedaan hebt, heb je de mogelijkheid om je BNB, USDT en ETH om te wisselen voor je eerste PEPU tokens. Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om te betalen met je creditcard.

Naar de Pepe Unchained presale

Crypto All-Stars (STARS)

Crypto All-Stars (STARS) is een ander project dat veel aandacht trekt door hun unieke stakingplatform. Het STARS team is druk bezig geweest met het ontwikkelen met volgens hun het ultieme meme coin project. Je kan bij hen in de Memevault namelijk al je favoriete meme coins staken tegen een mooi jaarlijks rendement. Ze hebben in de korte tijd van de presale al bijna $2 miljoen aan investeringen weten op te halen, dit weerspiegelt het vertrouwen in het project.

Met de Memevault heb je de mogelijkheid om alle meme coins te staken zonder dat je steeds van platform moet wisselen. Hierdoor kan je namen zoals DOGE, PEPE, SHIBA INU, TURBO en nog vele andere tegelijkertijd staken en zo een passief inkomen verdienen. Het team belooft ook dat ze steeds nieuwe namen zullen toevoegen aan hun Memevault, zodat deze altijd up to date is.

De vroege investeerders hebben nog geen toegang tot de Memevault omdat deze nog in ontwikkeling is, maar ze hebben wel de mogelijkheid om hun STARS tokens te staken tegen het bizarre jaarlijkse rendement van 812%. Dit is vele investeerders niet ontgaan en er zijn al bijna 1 miljard STARS tokens vastgezet op hun stakingsplatform.

Denk je dat Crypto All-Stars een plekje verdient in je portfolio? Dan kan je eenvoudig je eerste STARS tokens aanschaffen door naar hun officiële website te gaan en je Wallet te koppelen. Dan heb je de mogelijkheid om te betalen met ETH, USDT, BNB, FLOKI, SHIB, PEPE en je creditcard.

Naar de Crypto All-Stars presale

Flockerz (FLOCK)

Flockerz (FLOCK) is een de meme coin van het volk met zijn eigen unieke aanpak. Er is namelijk geen leider van het project, maar alle investeerders werken samen aan het succes van het project, want ze kunnen actief deelnemen met de beslissingen en ontwikkelingen van het project. 

Sinds de recentelijke lancering heeft het al bijna $200k weten op te halen aan vroege investeringen. Hiermee ziet het er voor de eerste Vote-to-Earn coin rooskleurig uit tijdens aankomende bull run. Door mee te doen aan het vormgeven aan het succes van dit project kan je dus verdienen in de vorm van nog meer FLOCK tokens. Als je ervoor kiest om je FLOCK tokens vast te zetten dan kan je momenteel maar liefst een jaarlijks rendement van 7888% verwachten.

Het project heeft belangrijke drie fases. De eerste fase is nu bezig en dat staat helemaal in het teken van vliegen. In deze fase is de presale gelanceerd en kan je tegen een lage prijs instappen en meedenken over de toekomst van het project. De tweede fase is gefocust op groeien, zodat er nog meer Flockers te horen krijgen van het project en besluiten mee te doen. De derde fase gaat over migratie naar de exchange listings, zodat iedereen kan meebepalen over de toekomst van het project.

Wil je je aansluiten bij de revolutie en meedenken over de toekomst van Flockerz, dan kan je eenvoudig je eerste FLOCK tokens kopen op de officiele website. Hier kan je betalen met ETH, USDT, BNB of je creditcard.

Naar de Flockerz presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.