Bitcoin rood
Bitcoin

Analist: Bitcoin prijs van $30K is zeer belangrijk niveau

De $30.000 zone wordt steeds vaker genoemd als ‘zeer belangrijk’ niveau door Bitcoin analisten. Als BTC dit niveau doorbreekt is het opletten geblazen, zo vertelt analist Tomothy Peterson.

Hij deelde zijn analyse via Twitter en legde uit dat het doorbreken van dit niveau de kans op een toekomstige grote crash zou vergroten, vergelijkbaar met die in 2012, 2014 en 2018.


Komt er een grote Bitcoin crash?

De analist deelde onlangs een grafiek op twitter met het volgende bijschrift:

“Red Alert” zou bij een Bitcoin prijs van $30.000 zijn. Het betekent niet meteen dat je op dit niveau moet verkopen, maar het betekent wel dat de kans op een grote crash dichterbij komt.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Bitcoin doorbreekt $25k, $26k, $27k en $28k tijdens kerst

Bitcoin heeft tijdens de kerstdagen een geweldige winst geboekt. Op kerstavond lag de prijs nog rond de $23.500. Sindsdien is de prijs omhoog geschoten en heeft het de $24k, $25k, $26k, $27k en zelfs de $28k doorbroken. Bitcoin’s nieuwe hoogste punt ooit is $28.250. 

In de komende dagen heeft Bitcoin een aantal belangrijke mijlpalen in het vooruitzicht. Namelijk, de maandelijkse afsluiting en de jaarlijkse afsluiting. De maandelijkse en jaarlijkse afsluiting zullen de hoogste ooit in de geschiedenis van de Bitcoin zijn.


Conclusie

Alles samengevat lijkt het erop dat de Bitcoin prijs nog wel even door kan stijgen tot richting de $30.000. Echter, rond dit niveau wordt de kans ook steeds groter op een zware correctie.

Bitcoin nieuws

Jack Mallers: ‘Bitcoin koers op weg naar $1 miljoen’
Fondsbeheerder: ‘Hoge inflatie gaat Bitcoin naar $200.000 brengen’
Morgan Creek Capital: Boomers gaan $300 miljard in Bitcoin investeren
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?