Bitcoin

Analist: Er is 75% kans dat Bitcoin naar boven uitbreekt

Er is een kans van 75 procent dat de Bitcoin prijs naar boven uit zijn consolidatiepatroon breekt. Volgens crypto analist Vince Prince maakt BTC een opwaartse bewegingen in een ‘Ascending Channel’-structuur.

Dit betekent dat er twee mogelijke uitkomsten zijn. De eerste uitkomst is dat BTC naar beneden uit het kanaal breekt en de tweede is dat het omhoog uitbreekt. Analist Vince vertelt dat hij denkt dat de prijs naar boven uit zal breken.

Bitcoin prijsvoorspelling – Bron: Vince Prince/ Tradingview

Hij duidde elk van de prijsomkeringspunten van de cryptocurrency aan met een letter. De term ‘A’ vertegenwoordigt de eerste pullback van de weerstand van het stijgende kanaal. De volgende rebound van de kanaalondersteuning is ‘B’, terwijl de derde en laatste opwaartse terugtrekking afkomstig is van ‘C’.

Temidden van de zogenaamde ABC-golf plaatste hij een voortschrijdend gemiddelde (MA) van 100 uur ter ondersteuning van de voortdurende opwaartse beweging.


Bitcoin staat er goed voor

Prince vertelt dat BTC een grote kans heeft om spoedig uit de ascending channel te breken.

“Er is een kans van 75 procent dat de Bitcoin erin slaagt verder te consolideren tussen het kanaal en de trendlijn, schreef Prince. Dan zou het verder gaan om de C-Wave-extensie te vormen.”

De bullish voorspelling verscheen een week nadat Bitcoin de weerstand van $11.750 had afgewezen. Deze prijsstinging werd veroorzaakt doordat Square, het bedrijf van de CEO van Twitter, $50 miljoen aan BTC had gekocht.

Dat wekte speculaties op over de groeiende interesse in Bitcoin onder instellingen als een middel voor waardeopslag. De laatste tijd hebben veel vermogensbeheerders en onafhankelijke bedrijven in Wall Street hun kasreserves verkocht om blootstelling aan Bitcoin te krijgen. De loop naar BTC komt voort uit hun vrees dat de Amerikaanse dollar in de toekomst aan waarde zou verliezen.

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers zakt naar $63.000 door teleurstellend inflatierapport uit de VS
Waarom de cryptomarkt vandaag daalt

Waarom de cryptomarkt vandaag daalt

Ontdek waarom de cryptomarkt vandaag een dip ervaart. Leer over de oorzaken, waaronder geopolitieke spanningen, economische onrust en belastingverhogingen in de VS.

Iconisch “Buy Bitcoin”-bordje verkocht voor ruim 1 miljoen dollar
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?