Rexas Finance
Persbericht

Analist: Ripple’s ‘oneindige’ juridische problemen zullen meer verliezen voor XRP-houders opleveren, nieuwe altcoin onder $0,10 zal 23x stijgen in 2025

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Nogmaals, nieuwe juridische uitdagingen werpen een lange schaduw over Ripple (XRP). Het meest recente beroep van de SEC heeft ervoor gezorgd dat een analist verdere verliezen voor XRP voorspelt. Ondertussen heeft de analist Rexas Finance (RXS), een nieuwe altcoin met een waarde van minder dan $0,10, geïdentificeerd als een potentiële stijging van 23x tegen 2025.

Voortdurende juridische problemen voor XRP

Het juridische verhaal van XRP met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) blijft een aanzienlijk obstakel vormen voor Ripple. De SEC blijft vastberaden in haar oppositie tegen Ripple, wat de prijs van de token al met meer dan 10% heeft doen dalen, waardoor de prijs onder $0,537 per XRP is gekomen. De aanvraag van Wise voor een op XRP gericht exchange-traded fund (ETF) ligt nog steeds onder vuur. De expert voorspelt verdere dalingen voor XRP als gevolg van deze aanhoudende juridische strijd. Het beroep zal het oplossen van de juridische problemen van Ripple uitstellen, mogelijk tot ver na 2025. Als XRP geclassificeerd wordt als een effect, zou Ripple te maken krijgen met zwaardere rapportage- en transparantieverplichtingen, wat het vertrouwen van investeerders verder zou kunnen aantasten.

Gezien de voortdurende neerwaartse druk op de waarde van XRP, zouden houders van de token aanzienlijke verliezen kunnen blijven lijden. De 7-daagse call-put skew van -3,2% voor XRP weerspiegelt de zorgen van de markt, wat aangeeft dat handelaren zich meer richten op het voorkomen van prijsdalingen dan op het anticiperen van een herstel. Bovendien houdt de XRP-optiesmarkt rekening met verdere verliezen. XRP perpetual futures vertoonden tijdelijk een negatieve financieringsrente, wat wijst op een pessimistische houding onder futurehandelaren. De analist is sceptisch over een langetermijnherstel voor XRP, zelfs als de financieringsrentes recentelijk weer positief zijn geworden. XRP zou moeite hebben om zijn huidige prijsniveaus te handhaven met deze negatieve signalen, wat in de komende maanden voor verdere verliezen voor houders zou zorgen.

Rexas Finance

Rexas Finance (RXS): Een 23x Rally Tegen 2025?

De expert wijst op Rexas Finance als een nieuwe altcoin met groot potentieel, aangezien de toekomst van XRP onzeker blijft. Met de verwachting van de analist dat de waarde met 23x kan groeien, wordt Rexas Finance een levensvatbare optie voor een aanzienlijke stijging tegen 2025, met momenteel een prijs van minder dan $0,10. Rexas Finance onderscheidt zich door zijn speciale nadruk op tokenisatie van echte activa.

Rexas Finance is gepositioneerd om de kloof tussen blockchain en conventionele activa te overbruggen, waaronder onroerend goed, grondstoffen en edelmetalen. Met zijn RWA-tokeniseringstechnologie stelt Rexas Finance investeerders in staat fractioneel eigendom van deze activa te kopen met behulp van zijn eigen RXS-token. Deze creatieve techniek democratiseert eigendom van activa, waardoor een wereldwijd publiek, dat vanwege financiële of geografische beperkingen mogelijk buitengesloten was, toegang krijgt.

Kenmerken en Marktkracht van Rexas Finance

De analist benadrukt het grote potentieel van Rexas Finance, mede dankzij het sterke momentum van de voorverkoop. De RXS-munt kost $0,06 in de vierde ronde van de voorverkoop; eerdere ronden waren snel uitverkocht. De voorverkoop heeft al $2,75 miljoen opgehaald, wat de grote interesse van investeerders weerspiegelt. Het vermogen van het platform om investeerders aan te trekken tijdens de voorverkoopfase toont het vertrouwen van de markt in de langetermijnvisie.

Rexas Finance biedt ook stakingopties, een launchpad voor getokeniseerde startups en yield farming, naast andere functionaliteiten. Deze kenmerken zouden de uitbreiding van het platform moeten ondersteunen en het in staat stellen om meer marktaandeel te veroveren. Met het potentieel om te profiteren van een markt met een waarde van meer dan $500 miljoen, denkt de analist dat de nadruk van Rexas Finance op tokenisatie van echte activa de belangrijkste drijfveer zal zijn voor zijn succes.

Om vroege investeerders te belonen, heeft Rexas Finance ook een weggeefactie van $1 miljoen gelanceerd. Twintig winnaars van de loterij zullen $50.000 ontvangen, wat de betrokkenheid en de vraag naar de token verhoogt. Met de voorverkoop nog in volle gang en een verwachte noteringsprijs van $0,20, ziet de analist een duidelijke weg voor Rexas Finance om tegen 2025 een sprong van 25x te maken.

Conclusie

XRP-houders hebben een onzekere toekomst met mogelijke extra verliezen aan de horizon, aangezien Ripple worstelt met regelgevingskwesties. Voor degenen die op zoek zijn naar kansen met groot opwaarts potentieel, biedt Rexas Finance echter een overtuigend alternatief. Rexas Finance is een uitstekende kandidaat voor een 23x rally tegen 2025 vanwege de focus op tokenisatie van echte activa en het stijgende momentum van de voorverkoop, en zou één van de beste presteerders in de cryptowereld kunnen worden. Dit zou het ideale moment kunnen zijn om deel te nemen aan Rexas Finance en deze geweldige kans te grijpen.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS), bezoek de onderstaande links:

Website: https://rexas.com

Win $1 Million Giveaway: https://bit.ly/Rexas1M

Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk