Ripple, xrp, coin
Nieuws, Ripple, Trending

Analist voorspelt: Ripple’s XRP gaat 100x meer waard worden

Een gewaardeerd crypto analist genaamd, Credible Crypto, maakt een gewaagde voorspelling. Hij is namelijk van mening dat de Ripple (XRP) prijs enorm zal stijgen, namelijk met meer dan 100x.


XRP prijs kan $28 waard worden

De trader maakt deze voorspelling op 15 juni en plaatste deze op Twitter. Hij vertelt dat er overeenkomsten te zien zijn tussen de accumulatieperioden van Ripple en die van de Bitcoin. Volgens de analist heeft de Bitcoin bijna een jaar van accumulatie doorgemaakt na de slechte periode in 2014 en 2015. Na deze accumulatie periode vloog de koers met 122x omhoog naar de $20.000 dollar. Hieronder is de tweet te lezen:

 

Credible Crypto schrijft dat Ripple enorm veel gelijkeniss vertoont met de accumulatieperiode van Bitcoin. Aan de hand van sterk onderbouwde analyses en vergelijkingingen tussen de Bitcoin accumulatieperiode en de XRP accumulatieperiode geeft de analist een prijsvoorspelling:

“Ripple’s XRP kan stijgen naar $28 dollar, wat een zeer redelijke verwachting is naar mijn mening.”


Dit zijn de belangrijkste argumenten van Credible Crypto

  • De periode van 2013 – 2014, dat de bearwinter wordt genoemd, zorge ervoor dat de Bitcoin koers 20x minder waard werd. Ter vergelijking: De XRP prijs is vanaf haar hoogtepunt 23x minder waard geworden.
  • Nadat de bearwinter klaar was, kwam er een Bitcoin accumulatiefase van 10 maanden. Ook Ripple bevindt zich momenteel in een accumulatiefase van zo’n 10 maanden.
  • Toen de accumulatiefase af was gelopen, steeg de Bitcoin prijs van $163 dollar naar $20.000 dollar, wat een groei van 122x is. Mede hierom voorspelt de analist een prijsstijging van meer dan 100x vanaf het dieptepunt van $0,24 van XRP. Dit zou betekenen dat de XRP prijs naar $28 kan stijgen.

Technisch gezien lijken de onderbouwingen van de analist te kloppen. De geschiedenis heeft namelijk vaak de neiging zichzelf te herhalen. Echter zijn de gegevens nog zo jong en beperkt dat een koersstijging van 100x een schot in het donker lijkt.