Ripple, xrp token
Ripple

Analist Voorspelt: XRP zal met 269% Stijgen Ondanks Recente Daling

Crypto-analist Dark Defender heeft een vernieuwde prijsanalyse voor XRP vrijgegeven en voorziet een aanzienlijke prijsstijging. Ondanks de recente marktcorrecties, projecteert hij een rally voor XRP die het naar een indrukwekkende $1,87 kan brengen. Dit zou een groei betekenen van 269% ten opzichte van zijn huidige koers.

Een XRP prijsanalyse

In een recente publicatie bouwde Dark Defender voort op zijn eerdere XRP-analyses. In mei identificeerde hij een specifiek patroon dat de interesse wekte van vele XRP-investeerders.

Op basis van historische trends en de prijsbewegingen van XRP voorziet de analist eerst een prijsstijging naar $0,89, waarna de munt verder zou stijgen naar een prijs van $1,73. Op dit moment fluctueert de prijs van XRP echter nog tussen de $0,50 en $0,52.

In mei mikten we eerst op $0,89 en daarna op $1,73. Beiden waren gebaseerd op de Elliott Wave-theorie. Echter, XRP rondde de eerste golf af op $0,93, wat technisch gezien normaal is.

– Dark Defender

De verwachte verwezenlijking van het doel van $1,73 bleef echter ongrijpbaar, aangezien XRP een correctiefase doormaakte. Ondanks dat blijft de analist positief.

XRP zal naar verwachting de $1,87 bereiken

Hoewel hij recente tegenslagen erkent, blijft Dark Defender standvastig in zijn overtuiging. Zijn voorspellingen steunen op de Elliott Wave-theorie, die markttrends identificeert door terugkerende patronen in het beleggerssentiment.

Dark Defender gelooft dat dit slechts het begin is voor XRP. Hij beschouwt de recente piek naar $0,93 als een technische mijlpaal, het voltooien van de eerste golf.

Na deze stijging naar $0,93 voorziet de analist een voortzetting van de opwaartse trend, met de derde golf die de $0,93-grens zou overschrijden, en doelen stellend tussen $1,67 en $1,73 in augustus.

De huidige marktdynamiek noopte echter tot een herbeoordeling, met bijgestelde ondersteuningsniveaus voor XRP. De huidige golftrend van de munt wijst op een oververkocht scenario, wat een positieve kentering kan signaleren.

Nu richt Dark Defender zich op een prijsdoel van tussen $1,73 en $1,87 voor XRP. Om dit vernieuwde doel van $1,87 te behalen, zou XRP met 269% moeten stijgen vanaf zijn huidige waarde. Dark Defender gelooft stellig dat de geschiedenis zich in dit geval opnieuw zal voordoen.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

Afronding Ripple rechtszaak ‘dichterbij dan ooit’ na nieuwe indiening
Nieuwe wending in Ripple-rechtszaak: belangrijke deadline SEC verstreken
Mogelijk binnenkort al schikking of vonnis in Ripple vs SEC rechtszaak
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Ripple (XRP) koers plotseling in de lift: Wat speelt er?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC