mgls
Persbericht

Analyst zegt “Dogecoin staat op het punt te stijgen,” Gestaked Ethereum bereikt nieuwe recordhoogte, 30% bonus van Meme Moguls trekt investeerders aan.

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Crypto-analist Muro heeft opwinding veroorzaakt in de Dogecoin-gemeenschap met zijn optimistische prijsvoorspelling. Ondertussen is het gestaked Ethereum gestegen naar nieuwe recordhoogtes, met een overschrijding van 29,37 miljoen. Ondanks deze ontwikkelingen is het de nieuwe meme-munt, Meme Moguls, die de aandacht steelt. Het is naar voren gekomen als de beste cryptocurrency voor slimme investeerders, dankzij het aantrekkelijke aanbod van een bonus van 30%.

Dogecoin (DOGE) staat op het punt te stijgen: Analist

Dogecoin (DOGE) heeft de afgelopen weken te kampen gehad met bearish druk. Echter, Muro, een crypto-analist, heeft een optimistische kijk gedeeld op de meme-munt. “Ik heb zo’n gevoel dat Dogecoin naar de top gaat,” schreef Muro. Hij verwacht dat de prijs van de altcoin binnenkort zal pieken.

Maar, zoals hij zegt, na zijn vorige voorspelling, steeg de prijs van Dogecoin wel, maar bereikte het niet het doel. Muro merkte echter op dat Dogecoin in de juiste richting handelt en de komende dagen mogelijk weer het doel zal bereiken.

Volgens gegevens van CoinMarketCap schommelt de prijs van Dogecoin tussen $0.07653 en $0.08415. Dit ligt tussen de 50-daagse SMA ($0.085489) en 20-daagse SMA ($0.067) range. De altcoin-prijs heeft geprobeerd de $0.1 te herstellen, maar faalde bij meerdere pogingen. Desalniettemin blijven investeerders hoopvol dat Dogecoin binnenkort de $0.1 grens opnieuw zal bereiken.

Ethereum (ETH) Gestaked Bereikte Nieuw Hoogtepunt

Statistieken van CryptoQuant hebben aangetoond dat op 28 januari de gestaked voorraad van Ethereum (ETH) steeg naar 29,37 miljoen. Leon Waidmann, een analist bij BTCEcho, wees erop dat een kwart van de voorraad van Ethereum gestaked is.

De expert besprak hoe deze indicator een bullish prijsstijging voor Ethereum ondersteunt. De analist noemde ook dat de afnemende voorraad van Ethereum op beurzen de stijging van de altcoin in de huidige cyclus zou kunnen stimuleren.

Volgens gegevens van Santiment is de voorraad op beurzen gedaald naar 10,32 miljoen, een benadering van een zesmaandelijks dieptepunt. Een daling van de beursvoorraad wordt doorgaans geassocieerd met verminderde verkoopdruk op Ethereum en potentiële prijswinsten. De prijs van de altcoin bevond zich in de afgelopen week in de prijsrange van $2.186,24 – $2.373,42.

Meme Moguls (MGLS) Play-to-Earn Model Trekt Investeerders Aan

Meme Moguls (MGLS), een project met een nieuwe play-to-earn benadering, trekt veel aandacht in de cryptowereld. Stel je voor dat je spellen speelt en beloningen krijgt voor wat je in die spellen doet. Het platform legt een grote nadruk op het creëren van een gemeenschap.

Het draait allemaal om verbinding maken met anderen, deelnemen aan wedstrijden en samen groeien, niet alleen om alleen te spelen. Dit project is een plek om nieuwe vrienden te ontmoeten en te praten over je gaming-avonturen. NFT’s voegen een nieuwe wending toe aan hoe je speelt.

Deze digitale items zijn veel waard en vormen een groot deel van de economie van het spel. Ze maken het spelen van het spel leuker en lonender. Onderwijs over handelen is een ander groot onderdeel van het project. Via handelscompetities en leuke activiteiten op het platform kun je je handelsvaardigheden aanscherpen om meer winstgevende resultaten te behalen.

Experts zijn volledig voorstander van Meme Moguls, wat niet verrassend is gezien al deze voordelen. MGLS, het native token, bevindt zich momenteel in de vijfde fase van de voorverkoop en heeft een waarde van $0,0036. Gezien het feit dat het de beste cryptocurrency beschikbaar is, zou iedereen die in 2024 op zoek is naar een investering MGLS moeten overwegen. Analisten voorspellen dat het de volgende Dogecoin en Pepe zal worden.

Conclusie

Dogecoin, Ethereum en Meme Moguls zetten aan tot een altcoin-rally op de markt. Crypto-analisten zoals Michael Van de Poppe voorspellen dat deze rally op komst is en dat investeerders zich moeten voorbereiden.

Degenen die op zoek zijn naar altcoins om op te slaan vóór de rally, kunnen zich richten op Dogecoin, Ethereum en Meme Moguls. Echter, let op dat Meme Moguls nu een bonus van 30% biedt voor degenen die deelnemen aan de voorverkoop.

Bezoek Meme Moguls


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.