NFT Nieuws

NFT Nieuws

ApeCoin crasht ondanks de aankondiging van TIME om APE te accepteren

De prijs van de nieuwe ApeCoin is in de afgelopen paar dagen flink gecrasht. Dit ondanks dat TIME, één van Amerika’s grootste uitgevers, de APE token heeft toegevoegd als betaalmethode voor zijn abonnementen.


ApeCoin prijs blijft crashen ondanks goed nieuws over acceptatie

De prijs van ApeCoin bereikte bijna drie dagen geleden een hoogtepunt van $17,17. Sindsdien is de prijs echter flink gecrasht. Binance, Coinbase, Kraken, Gemini, FTX en veel andere exchanges hebben de NFT-token geaccepteerd en op hun platform maar toch weet de prijs niet te stijgen.

Ondanks de matige prijsprestaties blijven investeerders geïnteresseerd in de coin. ApeCoin is de meest verhandelde NFT token onder Ethereum whales. Investeerders met grote wallets kochten massaal de Bored Ape Yacht Club token het Bored Ape Yacht Club-token.

Ook kwam onlangs naar buiten dat TIME, één van de grootste nieuwsmagazines van New York, de ApeCoin zal gaan accepteren als betaalmiddel voor abonnementen.

Wil jij Crypto verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Komt er een Bored Ape Yacht CLub metaverse?

De brede acceptatie van de ApeCoin is niet het enige goede nieuws. Zo kondigde Bored Ape Yacht Club onlangs aan dat het een eigen metaverse gaat lanceren die aangedreven wordt door de ApeCoin. Yuga Labs heeft onthuld dat ApeCoin-gebruikers in april 2022 een spannende ervaring te wachten staan.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten