Altcoin Nieuws

ApeCoin koers stijgt omdat staking programma dichterbij komt

ApeCoin, de munt die het ecosysteem van Bored Ape Yacht Club aandrijft, is de afgelopen 24 uur flink gestegen.

Nieuw 30-daagse hoogtepunt

Eerder vandaag bereikte de ApeCoin koers een nieuwe 30-daagse hoogtepunt van 6,12 dollar. De APE prijs ligt op het moment van schrijven rond de $5,65. Daarmee staat de token nog altijd 7 procent hoger da een dag geleden. Daarnaast steeg ook het handelsvolume met meer dan 33 procent in de afgelopen 24 uur.

Het totale aantal unieke wallet-adressen met APE heeft de afgelopen 24 uur een lichte groei van 0,008% laten zien tot 90.305. APE is momenteel de 32e grootste cryptocurrency en heeft een marktkapitalisatie van iets minder dan 1,73 miljard dollar.

Wat is ApeCoin?

ApeCoin is een op Ethereum gebaseerde munt die het groeiende ecosysteem van projecten aanstuurt op basis van de Bored Ape Yacht Club. De munt is gemaakt door ApeCoin DAO, een gedecentraliseerde autonome organisatie die is opgezet om de munt en zijn toekomstige roadmap te beheren.

ApeCoin bereidt zich voor om een stakingsprogramma te lanceren. In mei stemden ApeCoin-houders om Horizen Labs te kiezen om hun staking-platform te bouwen. Dit platform zal token-beloningen bieden aan gebruikers die ApeCoin, Bored Ape en Mutant Ape NFT’s staken (of vasthouden).

Eerder deze maand gaf Horizen Labs een voorproefje van de gebruikersinterface van het stakingsprogramma. Het platform bereidt zich voor op de verwachte lancering die zal plaatsvinden in de herfst van 2022. Vorige week kondigde het bedrijf haar plannen aan om op 22 september een Twitter platform te hosten om de community op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

Altcoin nieuws

200 duizend tweets roepen Coinbase op om Luna Classic toe te voegen 200 duizend tweets roepen Coinbase op om Luna Classic toe te voegen
Terra Luna Classic (LUNC) token gaat door het dak dankzij Binance Terra Luna Classic (LUNC) token gaat door het dak dankzij Binance
Fantom Foundation CEO: “We gaan naar een multi-blockchain wereld” Fantom Foundation CEO: “We gaan naar een multi-blockchain wereld”
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten