Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

April mogelijk cruciaal voor de XRP vs SEC zaak

Bradley Garlinghouse, Christian Larsen en Ripple Labs Inc. hebben een nieuwe motie ingediend in de rechtszaak tegen de SEC. Volgens de motie willen zij meer tijd om te reageren tegen de door de commissie voorgestelde wijzigingen van belangrijke documenten. De gedaagden willen hiermee het materiaal evalueren zodat zij kunnen zien in hoeverre zij bezwaren hebben tegen de voorgestelde wijzigingen.


Ripple vraagt om uitstel

Volgens de motie zal de SEC de documenten tegen begin volgende week gaan produceren. Inmiddels hebben beide partijen ermee ingestemd en ze hebben alleen nog de goedkeuring van de rechtbank nodig. Na het bekijken van de documenten zullen de aangeklaagden binnen drie dagen een reactie indienen bij de rechtbank.

De gedaagden merkten verder op dat de deadline om hun antwoord in te dienen uiterlijk maandag 28 maart 2022 was. Volgens advocaat James K. Filan heeft de rechtbank het verzoek van de individuele gedaagden om uitstel voor het indienen van hun antwoorden in een tekstuele beschikking ingewilligd. Interessant is dat hij ook vermeldde dat hun antwoord niet later dan 8 april 2022 ingediend mag worden.


Wil jij XRP verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Rechtszaak gaat ook in april door

Eerder dienden individuele gedaagden in de zaak een motie in om tot 8 april 2022 extra tijd te krijgen om hun antwoorden op de eerste gewijzigde aanklacht van de SEC in te dienen. Filan deelde mee dat het antwoord van de SEC op de aanvullende vragen op 15 april moet worden ingediend. De gezamenlijke Proposed Scheduling Order zal volgende week op 22 april 2022 worden ingediend.

Het lijkt erop dat de langlopende rechtszaak ook in april zal blijven voortduren. De commissie heeft de zaak verschoven door verschillende verlengingen te eisen, terwijl Ripple een kort geding heeft voorgesteld dat half mei zal moeten worden afgerond.

Over het algemeen zijn de afgelopen 30 dagen goed geweest voor Ripple’s XRP-token. De munt is de afgelopen dagen namelijk met bijna 30% gestegen. De munt wordt verhandeld tegen een gemiddelde prijs van iets meer dan $0,83. Volgens CoinMarketCap is XRP nog steeds de zesde grootste cryptocurrency met een totale marketkapitalisatie van meer dan $40 miljard.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten