arbitrum
Arbitrum

Arbitrum airdrop ziet 1.500 adressen $3,3 miljoen consolideren in twee portefeuilles

Terwijl de hype rond de Airdrop van Arbitrum (ARB) voortduurt, blijkt uit on-chain-activiteit dat airdrop-jagers tokens ter waarde van ongeveer $3,3 miljoen samen uit 1.496 portemonnees in twee portemonnees consolideerden.

‘Super airdrop-jagers’

Volgens het blockchain-analyseplatform Lookonchain ontving één crypto-wallet 1,4 miljoen ARB van 866 adressen. Het account voegde vervolgens alle ontvangen ARB toe aan de gedecentraliseerde beurs Uniswap om liquiditeit te bieden. De 1,4 miljoen ARB-tokens zijn op het moment van schrijven ongeveer $2 miljoen waard. Aan de andere kant ontving een andere wallet 933.375 ARB van 630 adressen. Deze had een waarde van ongeveer $1,38 miljoen.

Alhoewel het analyseplatform de adressen beschreef als 2 ‘super airdrop-jagers’, konden leden van de gemeenschap niet anders dan hun eigen theorieën formuleren over wie er achter de on-chain-activiteiten zat.

Sommigen theoretiseerden dat dit het werk zou kunnen zijn van teamleden van het project. Anderen denken dat het een hacker is. Ondertussen gelooft een ander lid van de gemeenschap dat dit kan leiden tot een aanzienlijke daling van de transactievolumes.

Community-leden delen hun mening over de on-chain-activiteit. Bron: Twitter

Gemengde gevoelens

Hoewel sommige gevoelens negatief waren, prezen anderen de inspanningen van de zogenaamde airdrop-jagers en noemden ze namen als ‘airdrop-god’. Een ander gelooft dat degene die achter die adressen zit veel tijd en kapitaal heeft besteed aan het bewerken van de cijfers.

De hype achter de ARB-airdrop vond ook zijn weg naar de over-the-counter (OTC) markten. Op 21 maart waren crypto-gebruikers die in aanmerking kwamen voor de airdrops al begonnen met het verkopen van de tokens op OTC-markten na de aankondiging van de airdrop.

Ondertussen namen hackers, naast oprechte leden van de gemeenschap, ook actief deel aan de airdrop-rage. Op 24 maart werden enkele gehackte portemonnee-adressen gebruikt. $500.000 aan ARB-tokens werd gestolen van in aanmerking komende airdrop-deelnemers.

Altcoin nieuws

Crypto analist: ‘Deze cryptomunt ziet er extreem bullish uit’
Near Foundation introduceert revolutionaire blockchainhandtekeningen voor cross-chain interoperabiliteit
Onbekende crypto schiet omhoog na samenwerking met Panasonic
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Alarmbellen rinkelen: Signalen waarschuwen voor grote XRP koersval
Waarom stijgt de Bitcoin prijs vandaag?