NFT Nieuws

NFT Nieuws

Axie Infinity bereikt totaal handelsvolume van meer dan $4 miljard

Axie Infinity, het op slechts 2-na grootste NFT-plaftorm, heeft in totaal nu meer dan $4 miljard aan handelsvolume gegenereerd. Momenteel zijn alleen de platformen van OpenSea en LooksRare groter dan die van Axie Infinity.


Populaire Play-to-Earn-Videogame

Axie Infinity is één van de meest populaire ‘Play-to-Earn’ blockchain-game en is in 2018 gelanceerd. Blockchain-games waren destijds echter veel kleinschaliger en minder populair dan nu, waardoor het even duurde voordat de game een brede acceptatie kreeg.

De NFT-ruimte heeft in het afgelopen jaar enorme sprongen gemaakt op verschillende gebieden, wat er ook toe heeft geleid dat blockchain-games als Axie Infinity enorm in populariteit gestegen zijn. Diverse projecten hebben dan ook diverse verkooprecords verbroken over het afgelopen jaar.

De totale waarde van NFT’s die op Axie Infinity verkocht zijn, heeft een waarde van inmiddels $4.14 miljard. Het aantal handelaren dat ervoor zorgde dat dit werd bereikt is bijna 2 miljoen. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat de gemiddelde prijs van de verkochte digitale verzamelobjecten $198 bedraagt. Hiermee heeft het Axie Infinity-platform aanzienlijke stappen gezet.


Wil jij Crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Grote aankoop op Axie Infinity

Afgelopen jaar, in november 2021, werd door een anonieme koper een digitaal stuk land op Axie Infinity gekocht voor 550 Ethereum (ETH), of circa €2,03 miljoen. Dit stuk digitaal land is echter één van de Genesis-percelen op Axie Infinity. Deze stuk landen worden als uiterst zeldzaam beschouwd, omdat er slechts van 220 bestaan.

De marktplaats van NFT’s biedt ook andere in-game activa’s en percelen aan die op hun beurt verkocht kunnen wordt als niet-vervangbare tokens. Het is nog niet bekend wat de volgende stap van Axie Infinity zal gaan zijn.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten