BAT heeft meer transacties dan iedere andere crypto-asset op Uphold

De Basic Attention Token, ofwel BAT, heeft op Uphold meer transacties dan iedere andere cryptocurrency, inclusief Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Ripple (XRP).


Wat is Uphold?

Uphold is een op de cloud gebaseerd financieel serviceplatform dat in 2014 is gelanceerd. Iedereen op het platform kan overal (wereldwijd), in elke vorm van geld of goederen direct, veilig en gratis kan versturen, converteren, kan vasthouden of transacties kan uitvoeren. Tevens is Uphold de eerste financiële dienstverlener die zijn reserves realtime openbaar heeft gezet. Sinds de lancering heeft het bedrijf al meer dan $5 miljard aan transacties verwerkt in 184 landen en met 50 verschillende valuta’s en 4 grondstoffen.


BAT, BTC, ETH en XRP

Uit de laatste resultaten van het platform blijkt dat de Basic Attention Token (BAT) het hoogste aantal transacties kent, afgezien van de Amerikaanse dollars ($). Zo heeft de BAT in totaal 4.107.740 transacties op het platform gehad. Hiermee staat het ruim boven de andere cryptocurrencies op het platform.

Zo heeft Uphold bij Bitcoin (BTC) 3.671.963 transacties verwerkt. Bij Ethereum (ETH) lag dit wat lager, op 1.069.575 transacties. Als derde volgt Ripple (XRP), met 213.069 transacties.


Hoe kan dit?

Een gedeelte van de enorme toename van transacties dat met BAT werd gedaan, kan worden toegewezen aan de samenwerking tussen BAT, de Brave Browser en Uphold. Gezamenlijk maakte zij het mogelijk om transacties uit te voeren met BAT en Uphold, via de Brave Browser.


Uphold en Brave

Afgelopen oktober (2019) hebben Brave en Uphold een functie toegevoegd waardoor gebruikers van de Brave Browser een wallet konden aanmaken via de browser. Vervolgens werden deze gebruikers beloont voor het kijken van advertenties, in Basic Attention Tokens. Deze tokens kunnen eenvoudig worden overgezet naar de wallet, op Uphold. Deze beloningen worden iedere maand uitbetaald.

Vanaf oktober zijn er circa 280.000 geverifieerde uitgevers op de Brave Browser en heeft Brave circa 7 miljoen actieve gebruikers op zijn browser, iedere maand.

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken