Bitcoin, BTC
Persbericht

Bekende Crypto Analist Voorspelt: BTC Koers Naar Nieuwe ATH – Welke Crypto Gaat Stijgen In Aanloop Naar Bitcoin Halving?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Het crypto nieuws staat de afgelopen weken vol met berichten over spot Bitcoin ETF en de effecten daarvan op de Bitcoin koers. Dit heeft er wel voor gezorgd dat er een grote sell-off heeft plaatsgevonden in de periode na het goedkeuren van de ETF’s van ‘s werelds bekendste crypto. 

Dit jaar staat er ook een Bitcoin halving op de planning. Deze gebeurtenis zal onwaarschijnlijk veel effect hebben op de cryptomarkt. Veel crypto analisten zijn ook hard aan het werk om antwoord te kunnen geven op de vraag: welke crypto gaat stijgen? In dit artikel zullen we de verwachtingen van verschillende analisten omtrent de Bitcoin koers bespreken. Ook behandelen we een aantal interessante andere crypto als Bitcoin gaat stijgen.

Crypto analist Voorspelt nieuwe ATH als Gevolg van Bitcoin Halving

De bekende crypto analist Kevin Svenson heeft een gedurfde voorspelling gedaan over de Bitcoin (BTC) koers. Hij verwacht een mogelijke nieuwe All-Time High (ATH) tegen het einde van het jaar. Deze piek zou veroorzaakt worden door de aankomende Bitcoin halving. Maar voordat dit zou gebeuren, kan de Bitcoin koers mogelijk eerst turbulente tijden meemaken.

Svenson schetst een genuanceerd beeld, waarin potentiële dips en strategisch geduld een cruciale rol spelen. Wij hebben voor jou zijn inzichten hieronder verzameld. 

Svenson begint positief en voorspelt een waardestijging van de Bitcoin in de aanloop naar de komende Bitcoin halving. Hij baseert zijn verwachting op inzichten uit de afgelopen drie halvings. Hiermee wijst hij op een gemeenschappelijke trend in de koersbewegingen. 

Tijdens de eerste twee Bitcoin halvings steeg de Bitcoin koers een jaar voordat de halving plaatsvond naar hoogtepunten. Dit ging eerst van $2,48 naar $1.131 en daarna van $269 naar $2.518. De derde Bitcoin halving in 2020 volgde hetzelfde voorbeeld. De koers steeg hier binnen een jaar van $7.255 naar een indrukwekkende $56.615.

We naderen momenteel een nieuwe halveringscyclus. De opwaartse trend van Bitcoin geeft aan dat het de all-time high van $69.000 zou kunnen overtreffen. Dit biedt een bullish vooruitzicht voor beleggers. 

Naast zijn initiële optimisme is Svenson ook voorzichtig. Hij waarschuwt voor een potentiële dip van de Bitcoin koers in het tweede kwartaal na de halving. De voorzichtigheid wordt veroorzaakt door verschillende factoren in de markt en het is een voorbereiding op een cruciale tijd binnen de crypto sector.

Maar Svenson voorziet in het derde kwartaal weer een stijging van de waarde van Bitcoin. Hij schrijft deze potentiële stijging toe aan de komende Amerikaanse verkiezingen in september 2024 en suggereert dat de uitslag een aanzienlijke impact kan hebben op de cryptomarkt. Voornamelijk als er een crypto vriendelijke president wordt verkozen. 

Svenson sluit af met het benadrukken van het belang van geduld. De crypto wereld is een alsmaar veranderende omgeving. Hij zegt dat de markten tijd nodig hebben om in beweging te komen en waarschuwt hij voor overhaaste beslissingen. 

BitMEX-Oprichter is Bullish over Bitcoin Koers

Arthur Hayes, een andere bekende crypto expert, is de oprichter van Bitmex. Hij heeft onderzoek gedaan naar de factoren die de potentiële rally van de Bitcoin koers bepalen. In de huidige markt komt het steeds vaker voor dat traditionele financiën en cryptomunten elkaar ontmoeten. Hayes werpt licht op de mogelijke gevolgen voor de waarde van Bitcoin.

In een tweet in januari voorspelde Hayes een mogelijke actie van Jerome Powell en Janet Yellen, de leiders van de Federal Reserve. Ze zouden meer geld drukken als reactie op de onverwachte financiële tegenslag van NYCB. De aandelen van NYCB daalden met 46% toen de reserves voor dubieuze leningen vertienvoudigden boven de marktverwachtingen.

Volgens Hayes zou de markt anticiperen op een nieuwe reddingsoperatie voor banken om de onderliggende problemen aan te pakken. Daarnaast komt het Bank Term Funding Program (BFTP) ook bijna ten einde. Dit programma werd geïntroduceerd na de bankencrisis van 2023, om liquiditeit te geven aan banken door hen toe te staan een breder scala aan onderpand te gebruiken voor leningen. 

Hayes voorspelt dat de markt een paar banken failliet zal laten gaan. Hierdoor wordt de Fed gedwongen om de rente te verlagen en het BTFP-programma te laten hervatten. Zo’n liquiditeitsinjectie zou ook positief zijn voor cryptomunten, en met name voor Bitcoin. 

Welke Crypto Gaat Stijgen Tijdens de Aankomende Bitcoin Halving

Over het algemeen zijn de crypto analisten dus bullish over de toekomst van Bitcoin. Het is echter wel duidelijk dat dit over Bitcoin winst kan maken over de lange termijn. Sommige investeerders zijn op zoek naar grote winsten op de korte termijn. 

Vaak zijn dit cryptomunten met een hoge risico/rendement verhouding. Een ideale strategie hiervoor is het investeren in  crypto presales. Wij hebben een lijst opgesteld met onze keuzes van veelbelovende nieuwe cryptomunten van 2024.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Bitcoin Mining Terug bij de Particulier

Het minen van Bitcoin staat bekend als een populaire en lucratieve activiteit. In de begintijden van Bitcoin kon een particulier hier zeer mooie winsten mee behalen. Het is de laatste jaren echter steeds sterk gecentraliseerd. Dit komt door grote Bitcoin mining bedrijven die bijna alle blok beloningen opeisen. Bitcoin Minetrix wil dit weer omdraaien en Bitcoin mining weer terugbrengen bij de particulier. 

Het project wil dit doen door het ontwikkelen van een nieuw gedecentraliseerd cloud mining platform. Op dit platform zal een nieuw Stake-To-Mine mechanisme centraal staan. Met dit systeem kunnen gebruikers een aandeel krijgen in het minen van Bitcoin. Het systeem werkt als volgt: 

Gebruikers kopen $BTCMTX en die kunnen ze staken. Hiermee krijgen ze cloud mining credits. Dit zijn niet verhandelbare ERC-20 tokens die geburned kunnen worden voor ‘Bitcoin cloud mining power’. Door het staken van $BTCMTX krijgen gebruikers naast het standaard passief inkomen dus ook een aandeel in het minen van Bitcoin.

Bitcoin Minetrix biedt gebruikers zodoende twee manieren van inkomen en trekt daardoor veel aandacht van investeerders. Dit kan gezien worden aan het resultaat van de presale, waarin onlangs meer dan $10,2 miljoen is opgehaald.

 Om maximaal te kunnen profiteren van dit innovatieve project is het handig om $BTCMTX te kopen tijdens de presale. De kans is namelijk groot dat het bij een notering op de beurs veel kan gaan stijgen. 

Koop hier $BTCMTX

Sponge V2 (SPONGEV2) – De Meme Coin voor 100x Winst

De Sponge token is erg bekend in de crypto sector. Deze op Spongebob gebaseerde meme coin heeft zijn vroege investeerders winsten van wel 100x opgeleverd. Het team wat hierachter zit wil dit succesverhaal graag evenaren. Ze gaan dit doen met de nieuwe en verbeterde Sponge V2 ($SPONGEV2)

Het lijkt er ook op dat de ontwikkelaars de winsten van Sponge V1 kunnen herhalen. Het team is ervaren en de online steun is ook erg groot. De token is daarnaast ook alleen verkrijgbaar via een nieuw Stake-To-Bridge systeem. Het werkt als volgt:

Potentiële investeerders kunnen niet direct V2 tokens kopen. Ze moeten V1 tokens aanschaffen en die vervolgens staken. Houders van V1 tokens kunnen direct hun tokens staken. Stakers krijgen voor dezelfde waarde aan V1 tokens terug op het moment dat alle V1 tokens zijn gestaked. De V1 tokens worden vervolgens permanent gelocked, maar je ontvangt wel nog vier jaar lang een APY van minimaal 40%. Er is momenteel al meer dan $5 miljoen aan Sponge V1 tokens gestaked. 

Zoals eerder benoemd zal de nieuwe versie ook sterk worden verbeterd door utility aan de token toe te voegen. $SPONGEV2 wordt de native token van een Play-To-Earn racegame. Het team gebruikt een deel van de opbrengsten om dit spel te ontwikkelen. Hierdoor heeft Sponge V2 ook veel potentie op de lange termijn. 

Nu Naar Sponge V2

Meme Kombat ($MK) – Veel Utility voor Meme Coin met Potentie

Een meme coin berust vaak op online populariteit om echte winsten op te leveren. Dit komt vaak omdat de coin geen utility heeft. De ontwikkelaars van Meme Kombat ($MK) willen deze mal doorbreken met hun nieuwe project. Ze hebben drie verschillende manieren van utility ontworpen voor deze meme coin.

Laten we beginnen met de Meme Kombat Arena. Dit is een speciale Battle Arena waar gevechten uitgevoerd worden tussen bekende crypto meme personages. De gevechten worden gesimuleerd door AI, waardoor geen enkel gevecht hetzelfde zal zijn. Gebruikers kunnen vervolgens met $MK wedden op de uitkomst van gevechten en bij een goede uitkomst $MK tokens verdienen.

Gebruikers kunnen vervolgens hun winsten staken voor een passief inkomen. Momenteel staat er een APY op van maar liefst 150%. Als laatste is het team ook bezig met het ontwikkelen van NFT’s. Deze NFT’s kunnen gekocht worden met $MK tokens. 

De potentie van dit project is niet onopgemerkt gebleven. Dit kan gezien worden aan het succes van de presale. Er is namelijk al meer dan $8 miljoen opgehaald van het huidige doel van $10 miljoen. Een $MK kan momenteel gekocht worden voor $0,279, maar dit kan veel meer gaan worden als het project gelanceerd wordt op de exchange. Wij adviseren dus om niet lang te wachten.

Hier $MK Kopen

eTukTuk ($TUK) – Duurzame Crypto met Innovatief Concept

De klimaatcrisis is een welbekend onderwerp in de huidige maatschappij. Bij het oplossen van deze problemen wordt er vooral gedacht aan innovatie in de westerse maatschappij. eTukTuk pakt dit anders aan. Ze combineren het bestrijden van de klimaatcrisis met ontwikkelingshulp in derdewereldlanden.

Ze gaan dit doen door de vervuilende tuktuks in dergelijke landen te vervangen door elektrische tuktuks. Het project zal ook de oplaadstations financieren en het ontwikkelen van de oplaadinfrastructuur ondersteunen. De $TUK token staat centraal in deze structuur. Chauffeurs gaan namelijk met de $TUK token betalen bij de oplaadstations. 

Dit project staat nog aan de begin van de groeicurve en kan op termijn een mooie groei doormaken, wat zeer interessant kan zijn voor investeerders. 

Door het combineren van een innovatief idee met een filantropische gedachte heeft eTukTuk namelijk een niche in de markt gevonden. De verwachting is dan ook dat de $TUK token ontzettend in waarde zal toenemen als dit project van de grond komt en de token gelanceerd wordt aan een exchange. Wij adviseren dus sterk om in te stappen in dit project.

Hier $TUK Kopen


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk