pbx
Persbericht

Bekende Crypto Analist Voorspelt: Crypto Miljonair Worden Met 100 XRP – Nu Ripple Kopen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Veel crypto traders hopen ooit een keer crypto miljonair te kunnen worden door de juiste crypto te kopen op het juiste moment. Een bekende crypto analist voorspelt nu dat dit weleens mogelijk gaat zijn met XRP. Moet je nu Ripple kopen?

Het is de grote droom van elke investeerder die zich in de crypto markt bevindt, het worden van crypto miljonair via een kleine investering. Nu de markt elke dag tientallen nieuwe crypto’s ziet verschijnen wordt het echter steeds moeilijker voor investeerders om de ‘nieuwe Bitcoin’ te vinden. Een nieuw onderzoek geeft nu echter aan dat deze nieuwe crypto ster niet ver weg lijkt te zijn.

Valhil Capital voorspelt dat XRP $ 21.900 waard kan worden 

De XRP koers bevindt zich op plek zes van de crypto markt met een market cap van $ 36 miljard. Tegen een waarde rond de $ 0,65 heeft de native crypto van Ripple over de afgelopen weken goed gepresteerd, met een stijging van meer dan 37% over de afgelopen maand tot gevolg.

XRP koers grafiek (1 maand) – Bron: CoinMarketCap

Recentelijk kwam er echter een onderzoek van bekende crypto analisten binnen Valhil Capital naar buiten dat speculeerde dat de XRP koers zomaar eens $ 21.900 waard kan worden. Dit zou betekenen dat een investering van $ 50 in XRP genoeg is om miljonair te worden.

Dit soort stijgingen zijn echter vrij onrealistisch voor een crypto met een market cap van groter dan $ 36 miljard. Het zou XRP meer dan 50x zo groot maken als Bitcoin (BTC), $ 50 biljoen.

Ondanks dat een waarde van $ 21.900 onhaalbaar lijkt, betekent het niet dat XRP geen aanzienlijke stijging door kan maken. De CEO van Valhil Capital had het eerder ook al over een mogelijke prijs van $ 9,82, een stuk realistischer.

Technische analyse XRP koers – wat kan XRP waard worden?

Het technische fundament van XRP lijkt in ieder geval stevig genoeg te zijn voor een aankomende stijging. De RSI is snel aan het stijgen en bevindt zich hierdoor rond de 69. Een teken dat er sprake is van veel koopdruk, maar tegelijkertijd ook nog ruimte voor een stijging.

RSI van XRP stijgt richting 70 – Bron: TradingView

Het MACD-histogram van XRP geeft tegelijkertijd een koopsignaal af met een waarde van 0,03418. Ook is de XRP koers door zijn recente stijgingen boven al zijn belangrijkste EMA’s uitgestegen, van zowel de korte als lange termijn.

Nu zijn 30-daags gemiddelde hard voorbij zijn 200-daagse gemiddelde is gestegen lijkt er een duidelijk signaal te zijn voor een nieuwe uitbraak. Ook heeft de XRP koers een bullish ‘pennant’ op de koers grafiek gevormd. Dit is een teken dat XRP in de aankomende dagen en weken zijn stijging voort kan zetten. En nu er nog altijd een conclusie moet ontstaan in de SEC vs Ripple rechtszaak kan er zomaar eens een uitbraak plaatsvinden tot voorbij de $ 1, zolang deze rechtszaak positief uitpakt natuurlijk.

Op het moment dat de XRP koers voorbij de $ 1 stijgt kan er verder omhoog gekeken worden. Het volgende doel wordt dan waarschijnlijk $ 1,5 maar het ultieme doel is natuurlijk zijn oude ATH van $ 3,3.

Alternatieve crypto’s om te overwegen

Het lijkt echter afwachten tot de conclusie van de SEC vs Ripple rechtszaak plaatsvindt, voordat de grootste stijgingen plaats kunnen vinden.

Om deze reden kiezen steeds meer investeerders ervoor om hun vermogen te diversifiëren met andere altcoins die op de korte termijn al aanzienlijke stijgingen door kunnen maken. 

Omdat het tegenwoordig erg moeilijk kan zijn om het juiste crypto project te vinden in de omgekeerde wereld van de crypto markt, bespreken we hieronder een drietal van de meest veelbelovende presale tokens. Alle drie deze tokens zijn in staat om aanzienlijke stijgingen door te maken zodra ze gelist worden op exchanges.

Pepe Unchained (PEPU) – nieuw Pepe alternatief lanceert zijn eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is een nieuw Pepe alternatief dat meteen al de nodige aandacht kreeg vanwege zijn unieke waarde propositie. Dit project weet zich namelijk te onderscheiden van de vele Pepe alternatieven zonder utility door zijn eigen Layer 2 blockchain op de markt te brengen. Hierdoor wist dit project ook al snel succesvol te zijn met zijn presale. 

Pepe Unchained vormt de losgebroken versie van Pepe, die niet meer vastzit aan de Ethereum blockchain. Dit stelde deze versie van Pepe in staat om zijn brein aan het werk te zetten, wat uiteindelijk leidde tot de creatie van een Layer 2 oplossing. Deze Layer 2 oplossing vormt een oplossing voor de Layer 1 blockchains zoals Ethereum die vaak te maken hebben met lage transactiesnelheden en hoge transactiekosten. Dit project vormt dan ook een uitstekende launchpad voor nieuwe meme coins. 

Het vertrouwen in de toekomst van de native PEPU token lijkt groot, nu er al meer dan 540 miljoen PEPU tokens zijn vastgezet in het staking systeem van Pepe Unchained. Gebruikers die hun PEPU tokens na aankoop meteen vastzetten komen op dit moment in aanmerking voor een APY van bijna 300%. Nog een groot voordeel over de Layer 1 blockchain van Ethereum die een APY aanbiedt van slechts 3,3%. 

De presale van Pepe Unchained heeft inmiddels al meer dan $ 6,5 miljoen aan vroege investeringen opgehaald. Hiermee is PEPU bezig aan een van de beste presales van 2024. Gebruikers hebben nu nog beperkt de tijd om PEPU tokens te kopen tegen een prijs van $ 0,0088044 per stuk, want deze prijs zal in de volgende fase van de presale verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained Presale

The Meme Games (MGMES) – nieuwe crypto game loopt parallel aan de Olympische Spelen van Parijs

The Meme Games is een nieuwe crypto game die de nodige aandacht heet weten te trekken tijdens zijn presale fase, aangezien het een crypto game aanbiedt die de passie en competitiviteit van de Olympische Spelen combineert met de hilariteit van een meme coin. Binnen deze game nemen meme karakters het namelijk tegen elkaar op in de strijd om gouden medaille in games die parallel lopen aan de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. 

Gebruikers zijn vervolgens in staat om te wedden op welk karakter volgens hun een gouden medaille gaat winnen. Om deel te nemen aan deze game zullen gebruikers de MGMES token moeten kopen. Vervolgens krijgen ze de keuze uit vijf meme karakters: WIF, PEPE, DOGE, TURBO en BRETT. Op het moment dat een gebruikers een karakter kiest dat een gouden medaille wint zullen ze een 25% bonus ontvangen op hun initiële aankoop. 

Maar hier houdt het niet bij op. Gebruikers zijn ook in staat om extra MGMES tokens te verdienen via het staking systeem van The Meme Games. Binnen dit systeem is op dit moment een aantrekkelijke APY van 750% te verdienen. Inmiddels zijn er in korte tijd al meer dan 13 miljoen MGMES tokens vastgezet. 

De presale van The Meme Games bereikte onlangs de mijlpaal van $ 300.000. Gebruikers hebben hierdoor nog beperkt de tijd om te profiteren van de lage prijs van $ 0,0091, want deze prijs gaat in de volgende fase van de presale namelijk stijgen naar $ 0,00915. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek The Meme Games Presale

99Bitcoins (99BTC) – markt leider op het gebied van crypto educatie lanceert eigen presale token

99Bitcoins is een van de grote namen binnen de crypto community. Dit project lanceerde in 2010 namelijk al een website voor crypto informatie en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootheden als het aankomt op crypto educatie. Met meer dan 2 miljoen gebruikers voor zijn crypto cursussen en meer dan 700.000 abonnees op het YouTube kanaal is dit project niet meer weg te denken uit de wereld van cryptocurrencies. 

99Bitcoins heeft er nu voor gekozen om ook zijn eigen crypto token op de markt te brengen met de presale van 99BTC. Deze token is met name ontwikkeld om een rol te vertolken in het unieke nieuwe Learn 2 Earn systeem dat 99Bitcoins aanbiedt. Dit nieuwe systeem stelt gebruikers in staat om te leren over de crypto markt terwijl ze worden beloond met crypto’s. De 99BTC token dient met name als beloning voor dit systeem waar al voor bijna 80 uur aan lesmateriaal voor klaar staat. 

Naast dat de 99BTC token dient als beloning voor het unieke leer systeem van 99Bitcoins zullen gebruikers die de token vasthouden ook in aanmerking komen voor andere voordelen. Zo kunnen ze profiteren van unieke voordelen zoals trading signalen en online webinars. Maar daarnaast kunnen ze de token ook vastzetten om in aanmerking te komen voor de staking beloningen, waar 14% van de totale token voorraad voor gereserveerd is. 

De presale van de 99BTC token heeft inmiddels al $ 2,5 miljoen aan vroege investeringen op weten te halen. Tijdens deze presale kosten 99BTC tokens op dit moment $ 0,00116 per stuk, maar deze prijs zal volgende week verder gaan stijgen. Dit betekent dat geïnteresseerde kopers snel moeten handelen om te profiteren van de huidige lage prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek 99Bitcoins Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.