Bull Run
Persbericht

Bekende Crypto Trader Brian Kelly Voorspelt Start Nieuwe Crypto Bull Market – Dit Zijn De 3 Crypto’s Om In De Gaten Te Houden

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Een 12 tot 18 maanden durende crypto bull market, waarbij niet alleen Bitcoin profiteert, maar ook verschillende nieuwe crypto en altcoins? Volgens analist en investeerder Brian Kelly ligt dit op korte termijn in het verschiet. 

Hij geeft aan dat er verschillende indicatoren zijn die dit uitwijzen. Waarop baseert Kelly zijn uitspraken, en wat zijn de crypto om in de gaten te houden?

De verwachtingen van Kelly

Brian Kelly geld als een absolute autoriteit op het gebied van crypto: niet alleen is hij oprichter en CEO van crypto-investeringsbedrijf BKCM LLC, hij is ook portfolio manager van BKCM Digital Asset Fund en het REX BKCM Blockchain ETF. Daarnaast schreef hij het boek “The Bitcoin Big Bang – How Alternative Currencies Are About to Change the World’’ waarin hij zijn visie op nieuwe crypto, Bitcoin en altcoins uiteen zet.

Het is dan ook geen wonder dat hij regelmatig als analist en expert aanschuift in het CNBC programma ‘Fast Money’. Een dikke maand geleden voorspelde hij correct de stijging van Bitcoin en veel andere tokens, en ook in de uitzending van 2 januari zat hij behoorlijk op de praatstoel. 

Over de enorme speculaties rondom de komst van Spot Bitcoin ETF’s: “Ik denk dat veel van de speculatieve koorts rond de ETF waarschijnlijk deze week een hoogtepunt bereikt. Dus kan er een sell-off komen? Zeker. Maar ik denk dat dat juist een goed koopmoment zou kunnen zijn, want er zijn nog steeds veel mensen die geen Bitcoin hebben kunnen kopen voor hun portefeuille.”

Gevraagd naar de mogelijkheden voor kleinere tokens, waarbij Polkadot als specifiek voorbeeld wordt genoemd, kon Kelly het volgende kwijt: “Je ziet dat de rally breder begint te worden. En het belangrijkste is dat je daadwerkelijk ziet dat er dingen worden gebouwd op sommige van deze cryptocurrencies. We zien dat gedecentraliseerde beurzen veel activiteit krijgen. We zien gedecentraliseerde leningen en spaces in de DeFi (gedecentraliseerde financiën) ruimte die veel leningen verstrekken en veel totale waarde vergrendeld hebben.”

Tot slot voorspelt Kelly in zijn betoog een steeds breder wordende bullmarkt, die 12 tot 18 maanden aan zal houden. Tokens zoals Polkadot en Solana (met chains waarop nu al veel wordt gebouwd) en nieuwe cryptomunten zouden kunnen profiteren van een dergelijke bull market. Kelly: “Om de vraag meteen te beantwoorden: ik investeer in al deze tokens”. Wat is de beste crypto om in de gaten te houden?

Bitcoin Minetrix – de mining revolutie

Een bijzonder project dat de potentie heeft om vroege investeerders flink terug te betalen, is Bitcoin Minetrix. Deze nieuwe token voorziet namelijk in een geheel nieuwe manier van Bitcoin mining, die de macht terug moet geven aan kleine investeerders.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) tokens kunnen namelijk in een smart staking contract gestopt worden, en als beloning zullen zowel nieuwe BTCMTX tokens als mining credits uitgekeerd worden. Met mining credits kun je toegang tot de Bitcoin mining cloud van Bitcoin Minetrix kopen. Hoe langer je in de cloud aanwezig bent, des te meer Bitcoin (de originele, BTC) je uitgekeerd zal krijgen.

Cloud Mining is een bekend concept, maar anders dan bij andere partijen is de Minetrix cloud mine daadwerkelijk gedecentraliseerd, en hoef je geen hoge kosten te betalen voordat je toegang krijgt. Bovendien is Minetrix al vooraf transparant over de kosten en de opbrengsten.

De enige manier om toegang te krijgen tot deze bijzondere cloud mine, is door Bitcoin Minetrix tokens te staken. Het ligt dan ook voor de hand dat veel investeerders nu al, tijdens de ICO fase, willen investeren in deze veelbelovende token.In korte tijd werd al meer dan $7 miljoen opgehaald. Momenteel kosten tokens nog $0,0126, maar deze prijs kan snel stijgen. Zeker wanneer de door Brian Kelly voorspelde crypto bull market echt losbarst.

> Nu naar Bitcoin Minetrix <

Sponge V2 – Herkansing op x100?

Tijdens de bear market van 2023 waren er een aantal meme coins die alsnog goede resultaten neer wisten te zetten. Een lichtend voorbeeld hiervan is de $SPONGE token, die vroege investeerders een winstfactor van (meer dan) x100 wist te geven.

In de hoop nog een keer dergelijke cijfers te kunnen schrijven, gaat Sponge volkomen vernieuwd van start: SpongeV2 is een verbeterde versie van Sponge, waarbij de nodige veranderingen en verbeteringen zijn doorgevoerd.

Zo beschikt de nieuwe token onder meer over een play-to-earn game, een veel hoger marketingbudget, een grote community bij de start en verbeterde tokenomics. Bovendien is het startmoment, met een bull run die aanstaande is, veel beter dan in 2023.

De enige manier om aan Sponge V2 tokens te komen is door Sponge V1 te kopen en via de website van het platform te staken. Je ontvangt eenzelfde aantal V2 tokens voor de V1 die je inlegt, plus flinke stakingsopbrengsten. Dat maakt het extra verleidelijk om nu in Sponge V2 te stappen, helemaal wanneer je de eerste Sponge gemist hebt.

> Nu naar de Sponge V2 website! <

Meme Kombat – Nieuwste meme crypto om in de gaten te houden?

Ook Meme Kombat is een crypto die momenteel nog in de presale zit, maar desondanks wel hoge ogen weet te gooien. Meme crypto ‘degens’ zijn enthousiast over de vrolijke combinatie van meme-figuren en GameFi mogelijkheden, meer traditionele investeerders zijn vooral enthousiast over de grote winstmogelijkheden en de hoge APY voor stakers.

Bij Meme Kombat zullen verschillende figuren uit de meme crypto wereld, zoals Wojak en Pepe the Frog, het in de Meme Kombat Arena tegen elkaar opnemen in AI gestuurde gevechten. Tokenstakers kunnen inzetten op de uitkomst van deze gevechten, en zodoende extra tokens verdienen. Omdat het platform zich steeds verder uitbreidt, zullen er op den duur meer en meer spelmogelijkheden beschikbaar komen.

Investeerders zien de potentie die dit gaming platform heeft, en vermoeden daarom dat de token flink in waarde kan stijgen. Staken levert momenteel een APY op van 158%, wat het extra aantrekkelijk maakt om in te stappen.

In de presale is tot nu toe $6 miljoen opgehaald, waardoor de presale echt op z’n einde loopt. Zoals gebruikelijk zullen veel investeerders alsnog op het laatste moment instappen. Wil je zeker weten dat je niet te laat bent, dan zul je nu jouw tokens moeten inslaan.

> Bezoek Meme Kombat


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.