pbpepe
Persbericht

Bekende Crypto Trader: PEPE Koers Klaar Voor Nieuwe Crypto Rally – Waarom Stijgt Pepe Coin?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Nieuw data geeft aan hoe de PEPE koers zich mogelijk opmaakt voor een aanzienlijke crypto rally. Hoe ziet de toekomst van de Pepe coin koers eruit en waarom stijgt Pepe coin?

Pepe coin (PEPE) is nog altijd een van de meest bekende meme coins van de crypto markt en bevindt zich dan ook op plek 3 van de meme coin markt met een market cap van ongeveer $ 5 miljard.

Deze meme coin is bezig met een erg sterk jaar en is ten opzichte van vorig jaar al meer dan 745% gestegen. Ondanks een periode van consolidatie, die hoogstwaarschijnlijk nodig was om ruimte te creëren voor verdere stijgingen, bevindt de nummer 3 van de meme coin markt zich over de afgelopen 7 dagen weer in het groen.

Pepe coin koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Maar waarom stijgt Pepe coin en hoe ziet de koers verwachting voor deze meme coin eruit?

Pepe coin koers verwachting – hoeveel kan de Pepe coin koers waard worden?

Recentelijk kwam er nieuwe data die volgens meerdere bekende crypto analisten erg optimistisch lijkt te zijn voor de toekomst van de Pepe coin koers. Maar liefst 79% van alle PEPE holders bevindt zich namelijk in een positie van winst, waarbij 72% van deze investeerders grote houders zijn.

In totaal zijn er 218.720 adressen die Pepe vasthouden. Het feit dat het percentage voor investeerders die zich in een positie van winst bevinden hoog is, kan een stimulans vormen voor gebruikers om hun positie vast te houden, wat de verkoopdruk van deze koers kan verminderen.

Aantal adressen met een positie van winst – Bron: IntoTheBlock

Het andere voordeel van deze nieuwe data is het feit dat het grootste gedeelte van deze investeerders die zich in een positie van winst bevinden, grote houders zijn. Deze significante activiteit van whales binnen de Pepe coin markt kan ook helpen om de stabiliteit van deze koers te behouden.

Technische indicatoren Pepe koers wijzen op crypto rally

De combinatie van de onlangs verschenen data in combinatie met de recente indicatoren van dit project schetst een optimistisch beeld over de toekomst van deze meme coins.

De RSI geeft namelijk aan dat er nog meer dan genoeg ruimte is voor een aanzienlijke stijging, terwijl ook het MACD histogram een koopsignaal afgeeft met een waarde van $ 0,000003565.

RSI Pepe coin – Bron: TradingView

De recente stijgingen hebben er ook voor gezorgd dat de Pepe coin koers nu meer waard is dan zowel de EMA’s van de korte als de EMA’s van de lange termijn. Nogmaals een bevestiging dat de Pepe coin koers op zowel de korte als lange termijn aanzienlijke stijgingen door gaat maken.

Nu Pepe ook nog eens in staat was om tot boven de $ 0,001119 uit te breken, werd er een positief lagen patroon afgebeeld door de PEPE koers. Zolang de koers in staat is om boven dit niveau uit te blijven bestaat er een reële kans voor een nieuwe crypto rally, die de Pepe koers zomaar eens richting de $ 0,002 kan brengen.

Een stijging richting de $ 0,002 staat gelijk aan een groei van bijna 70%, indrukwekkend voor een crypto met een grote market cap, maar voor veel meme investeerders is dit niets indrukwekkends. Deze investeerders zijn vaak namelijk op zoek naar winsten van meerdere honderden procenten en kiezen er daarom vaak voor om hun portfolio te diversifiëren met presale tokens.

Presale tokens bieden hun tokens vaak namelijk aan tegen aanzienlijke kortingen, waardoor er voor vroege investeerders hogere winsten zijn te behalen.

Om deze reden beschrijven we hier een drietal van de beste presale tokens van dit moment.

Pepe Unchained (PEPU) – nieuw Pepe alternatief lanceert eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is een nieuw Pepe alternatief dat zich meteen heeft weten te onderscheiden van alle andere Pepe alternatieven. Het gemiddelde Pepe alternatief brengt namelijk geen enkele utility met zich mee, en probeert in plaats daarvan alleen maar te profiteren van de hype rondom de populaire Pepe coin (PEPE). Pepe Unchained weet echter de nodige utility naar de markt te brengen via een volledig eigen Layer 2 blockchain.

Pepe Unchained vormt de losgebroken versie van Pepe die niet meer vastzit aan de Ethereum blockchain. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij in staat is om een eigen Layer 2 blockchain te creëren, die de gebreken van Layer 1 blockchains zoals Ethereum oplost. Layer 1 blockchains hebben namelijk vaak te maken met langzame transactiesnelheden en hoge transactiekosten. Met de Layer 2 blockchain van Pepe Unchained wordt hier nu echter een einde aan gemaakt.

Het feit dat Pepe Unchained hierdoor een uitstekende Launchpad vormt voor nieuwe meme coins brengt dan ook de nodige utility met zich mee, die van Pepe Unchained gemakkelijk een grote speler in de crypto markt kan maken. Dit zal natuurlijk ook de waarde van een PEPU token hard omhoog kunnen helpen.

Gebruikers zijn op dit moment in staat om de PEPU token te kopen voor een prijs van $ 0,00866649 per stuk, maar deze prijs zal binnenkort verder gaan stijgen. Op dit moment kan de PEPU token ook vastgezet worden tegen een APY in de buurt van de 350%. Investeerders die vandaag nog instappen kunnen daardoor dan ook grote winsten realiseren.

Bezoek Pepe Unchained Presale

The Meme Games (MGEMS) – nieuwe crypto game bouwt voort op de hype rondom de Olympische Spelen van 2024 in Parijs

The Meme Games is een nieuwe crypto game die in staat is om voort te bouwen op de hype die is ontstaan rondom de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. Door een crypto game te creëren die de passie van deze spelen combineert met de hilariteit van meme karakters wist dit project al snel viraal te gaan bij een groot publiek van investeerders.

De crypto game van The Meme Games ziet meme karakters het tegen elkaar opnemen in de strijd om gouden medailles. De games waarin deze meme karakters strijden lopen parallel aan die van de Olympische Spelen van 2024. Gebruikers hebben vervolgens de mogelijkheid om te wedden op welk meme karakter volgens hun een gouden medaille gaat winnen.

Om deel te nemen aan deze game zullen gebruikers de native MGEMS token moeten kopen. Zodra ze deze gekocht hebben, krijgen ze de keuze om uit een van de 5 meme karakters te kiezen. De meme karakters van The Meme Games zijn PEPE, DOGE, WIF, BRETT en TURBO. Zodra een gebruiker het juiste meme karakter kiest, zullen ze een 25% bonus ontvangen op hun initiële aankoop. Omdat er geen beperking zit op hoeveel MGEMS tokens je kunt kopen, kunnen ze ook meermaals in aanmerking komen voor deze bonus.

De presale van The Meme Games was in korte tijd in staat om meer dan $ 260.000 aan vroege investeringen op te halen. MGEMS tokens kosten op dit moment $ 0,0091 per stuk, maar zullen volgende week verder gaan stijgen naar een prijs van $ 0,00915. Vandaag vormt dan ook het beste moment om te profiteren van de huidige lage prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcards.

Bezoek The Meme Games Presale

WienerAI (WAI) – nieuwe meme coin lanceert eigen AI trading bot

Met WienerAI is er een nieuwe meme coin op de markt gebracht die een voorbeeld is van een nieuwe generatie aan meme coins. Deze meme coins worden niet meer alleen ontwikkeld als grap, maar brengen in plaats daarvan echte utility met zich mee. Deze utility combineren ze natuurlijk met de hilariteit van memes en hierdoor weten ze vaak een grote community aan investeerders aan te trekken. In het geval van WienerAI gaat het om een AI trading bot.

Deze AI trading bot heeft al snel tot de nodige aandacht vanuit de AI crypto community geleid, aangezien deze trading bot gebruikers helpt met hun trading beslissingen. Gebruikers zijn namelijk in staat om deze AI trading bot crypto gerelateerde vragen te stellen. Deze vragen kunnen vervolgens gebruikt worden in een poging om een voordeel te behalen op de rest van de crypto markt. Dit gewonnen advies kan ook meteen toegepast worden aangezien het traden van tokens ook mogelijk is via deze bot.

Naast dat gebruikers een kans hebben om winsten te behalen met de hulp van de AI trading bot van WienerAI, kunnen ze ook extra crypto’s verdienen door de native WAI token vast te zetten. Het staking mechanisme van dit project geeft ook een beeld van hoeveel vertrouwen gebruikers hebben in de toekomst van dit project. Op dit moment is namelijk meer dan 80% van de totaal gekochte tokens vastgezet tegen een APY van 140%.

De hype die dit project heeft gecreëerd heeft er ook voor gezorgd dat de presale snel zijn doel van $ 7 miljoen wist te halen. Hierdoor is deze presale zijn laatste fase ingegaan en hebben investeerders nog maar tot eind juli de kans om WAI tokens te kopen tegen de huidige lage prijs van $ 0,00073 per stuk. De verwachting is dat deze prijs hard gaat stijgen zodra de token gelist wordt op exchanges. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcards.

Bezoek WienerAI Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.