prijs stijgt
Persbericht

Bekende Crypto Trader Voorspelt: Top 5 Crypto Met x50 Potentie – Welke Altcoin Gaat Exploderen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Investeerders zijn altijd op zoek naar de volgende crypto met potentie die binnen enkele dagen honderden procent kan stijgen in waarde. Nu er dagelijks tientallen nieuwe crypto’s op de markt verschijnen, wordt het echter steeds moeilijker om de volgende Pepe coin te vinden.

Het blijft altijd moeilijk om aan te geven welke altcoin gaat exploderen en om die reden hebben we hieronder de top 5 crypto van dit moment op een rij gezet. Al deze projecten zijn meerdere malen beschreven door bekende crypto traders als projecten met een groot potentieel en zijn zeker in staat tot x50 stijgingen.

In deze top 5 lijst bevinden zich vrijwel alleen presale tokens. Dit komt doordat gebruikers in staat zijn om deze presale tokens voor gereduceerde prijzen te kopen, zodat de presale projecten de financiering voor hun ontwikkelingskosten rond kunnen krijgen. Zodra deze projecten tractie weten te genereren, kan de token waarde van deze projecten significant toenemen zodra ze gelist worden op exchanges.

Hieronder beschrijven we de top 5 beste crypto’s van dit moment.

1. Pepe Unchained (PEPU) – eerste meme coin Layer 2 oplossing ter wereld

Pepe Unchained is een nieuwe meme coin die, net als Pepe coin, geïnspireerd is door de Pepe meme. In tegenstelling tot veel nieuwe meme coins is Pepe Unchained echter in staat om unieke utility aan te bieden. Dit project is namelijk bezig om de eerste meme coin Layer 2 oplossing ter wereld te lanceren.

Veel meme coins die zich bevinden op Layer 1 blockchains zoals Ethereum hebben vaak te maken met langzame transacties en hoge transactiekosten. Dit is waar Pepe Unchained verandering in aanbrengt met zijn Layer 2 oplossing. Pepe Unchained vormt dan ook een uitstekende launchpad voor nieuwe meme coins.

Gebruikers kunnen bij Pepe Unchained niet alleen profiteren van een Layer 2 oplossing, maar ook van extra hoge staking beloningen. Het project belooft dubbele staking beloningen en hierdoor is er op dit moment een APY te verdienen van maar liefst 580%. Er zijn op dit moment dan ook al meer dan 270 miljoen PEPU tokens vastgezet.

De presale van Pepe Unchained bleek al snel een groot succes en heeft nu in enkele weken tijd meer dan $ 3,2 miljoen op weten te halen. Hiermee racet de presale door zijn verschillende fases heen en blijft de PEPU token ook steeds verder stijgen in prijs. PEPU tokens zijn op dit moment nog te koop voor $ 0,0083591, maar deze prijs zal binnenkort dus verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained Presale

2. PlayDoge (PLAY) – nieuwe Play 2 Earn meme coin lanceert remake van bekende Tamagotchi game

PlayDoge is een nieuwe Play 2 Earn game die bezig is met de ontwikkeling van een remake van de bekende Tamagotchi game. Tamagotchi was met name populair in de jaren 90 en stelde gebruikers in staat om voor hun eigen virtuele huisdier te zorgen. Toentertijd hadden gebruikers een speciaal apparaat nodig om dit spel te spelen maar met PlayDoge kunnen gebruikers dit nu spelen via de mobiele telefoon.

Net als met de originele Tamagotchi zullen gebruikers bij PlayDoge voor hun eigen virtuele huisdier moeten zorgen. In het geval van PlayDoge is dit de iconische Doge meme. Gebruikers behalen XP door hun huisdier te trainen en kunnen het vervolgens inzetten bij minigames om de PLAY token te verdienen. Ook is er een leaderboard van de beste spelers waar natuurlijk nog meer prijzen te verdienen zijn.

De PLAY token is beschikbaar op zowel de Ethereum als BNB Smart Chain. Het feit dat de PLAY token beschikbaar is op de BNB Smart Chain brengt vele voordelen met zich mee. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat het PlayDoge een goede kandidaat maakt voor een listing op de Binance exchange. Binance is de grootste crypto exchange ter wereld en heeft meer dan 20 miljoen gebruikers. Een listing op deze exchange staat dus vrijwel garant voor een grote stijging in koers waarde.

De presale van PlayDoge heeft inmiddels al bijna $ 6 miljoen op weten te halen en bewijst daarmee hoe populair dit nieuwe project is binnen de crypto community. Tokens zijn op dit moment te koop voor $ 0,00518 per stuk maar zullen binnen een aantal dagen verder gaan stijgen in prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek PlayDoge Presale

3. WienerAI (WAI) – nieuwe meme coin introduceert eigen AI trading bot

WienerAI is een nieuwe meme coin die bezig is om zijn eigen AI trading bot op de markt te brengen. Deze meme coin, die gebruik maakt van een wiener hond als mascotte, heeft alles wat je bij een normale meme coin ook kan verwachten, een hilarische vormgeving en tientallen leuke memes op  zijn X kanaal. Tegelijkertijd weet dit project echter ook unieke utility aan te bieden met zijn AI trading bot.

De AI trading bot van WienerAI geeft gebruikers een kans om een voordeel op de markt te behalen door crypto informatie te verschaffen. Gebruikers kunnen deze AI trading bot vragen wat ze willen en de antwoorden kunnen vervolgens gebruikt worden om te handelen op de crypto markt. Gebruikers zijn ook in staat om bij de AI trading bot tokens te kopen en verkopen.

Gebruikers hebben met de native WAI token echter nog een mogelijkheid om crypto te verdienen. Men is namelijk in staat om de WAI token te staken in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Ondanks dat er ondertussen al bijna 7 miljard WAI tokens zijn vastgezet, is er nog altijd sprake van een APY van boven de 150%.

De presale van WienerAI bleek al snel een groot succes en heeft inmiddels al meer dan $ 7 miljoen aan vroege investeringen weten op te halen. WAI tokens kosten op dit moment $ 0,00073 per stuk maar zullen binnen korte tijd verder gaan stijgen in prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek WienerAI Presale

4. Shiba Shootout (SHIBASHOOT) – ontdek de wereld van het Wilde Westen met Shiba Shootout

Shiba Shootout is een nieuwe Play 2 Earn meme coin die bezig is om een volledige gaming wereld te ontwikkelen die zich afspeelt in het Wilde Westen. Gebruikers nemen het in deze wereld tegen elkaar op als cowboy en er zijn meerdere manieren om de native SHIBASHOOT token te verdienen.

Er is bijvoorbeeld een Lucky Lasso Lottery waarbij gebruikers in aanmerking komen voor grote prijzen, een deel van deze prijzen gaat trouwens naar het goede doel. Ook kunnen gebruikers deelnemen aan Campfire Stories sessies waarin gebruikers hun crypto ervaringen met elkaar kunnen delen, ook in ruil voor SHIBASHOOT tokens natuurlijk.

Het Shiba Shootout project doet er alles aan om het bestuur van het project gedecentraliseerd te houden en er is dan ook sprake van de Token Governance Roundups functie waar gebruikers kunnen stemmen op belangrijke beslissingen. Op deze manier blijven de gebruikers zelf in controle over de toekomstige ontwikkeling van het project.

Gebruikers zijn ook in staat om SHIBASHOOT tokens vast te zetten via het Cactus Staking systeem van Shiba Shootout. Hierin zullen gebruikers hun kapitaal letterlijk zien groeien aan de hand van een cactus. Hoe groter je kapitaal wordt, hoe groter je cactus zal groeien. Gebruikers die nog grotere beloningen willen verdienen kunnen gebruik maken van de Savings Saddlebags functie. Bij deze functie wordt een deel van je kapitaal voor een langere periode vastgezet, in ruil voor extra hoge beloningen.

Bezoek Shiba Shootout Presale

5. Base Dawgz (DAWGZ) – nieuwe meme coin geïnspireerd door de vrijheid van base jumping

Base Dawgz is een nieuwe meme coin die aangeeft geïnspireerd te zijn door de vrijheid van base jumping. Dit project hoopt deze vrijheid nu te vertalen naar de blockchain door een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen te realiseren. Om dit te doen, is het project bezig om multi-chain functionaliteit te creëren.

De multi-chain functionaliteit waar het Base Dawgz project naar op zoek is, wordt gerealiseerd door de native DAWGZ token te ontwikkelen op meerdere blockchains tegelijkertijd. De DAWGZ token gaat dus niet alleen beschikbaar zijn op de Base blockchain, maar ook op de Ethereum, Solana, BNB en Avalanche blockchains. Op deze manier zijn gebruikers dus in staat om hun tokens feilloos te verplaatsen over hun favoriete blockchains.

Het feit dat de Base blockchain nog altijd het thuis vormt van dit project heeft al geleid tot de nodige hype. Deze blockchain is namelijk, ondanks dat het slechts een jaar oud is, de strijd aangegaan met grootheden zoals Solana. Nu Base al erg succesvol was op de Base blockchain, deze meme coin wist al snel een market cap te behalen van boven de $ 1,5 miljard, is de verwachting dat Base Dawgz zomaar eens de volgende grote meme coin van de Base blockchain kan worden.

De presale van Base Dawgz wist al snel bijna $ 2,5 miljoen op te halen. Tokens kosten op dit moment $ 0,00061 per stuk maar zullen binnen korte tijd verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels BASE, ETH, SOL, BNB en AVAX.

Bezoek Base Dawgz Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.