Solana, SOL
Solana

Bekende investeerder voorspelt: Solana koers van 2000 dollar in 2025

Als het aan de bekende investeerder Raoul Pal ligt, staat Solana (SOL) nog veel spektakel te wachten. In een recent interview met de YouTuber Altcoin Daily voorspelde hij dat de digitale munt tijdens de “crypto zomer” mogelijk met wel 1.300% kan stijgen.

Een belangrijke reden voor Pal’s optimisme is Solana’s nieuwe validator technologie, genaamd Fire Dancer. Deze technologie kan tot een miljoen transacties per seconde verwerken, wat de potentie heeft om de financiële industrie te revolutioneren. Hierdoor zouden zelfs gevestigde beurzen zoals NASDAQ direct op de Solana blockchain kunnen opereren.

Een Solana koers van $2000?

In het interview deed Raoul verschillende voorspellingen over wanneer de bull run zijn piek zal bereiken, waarbij hij verwacht dat dit waarschijnlijk in 2025 zal zijn.

In een conservatief scenario voorziet de investeerder dat Solana ongeveer 100% zal groeien ten opzichte van zijn vorige all-time high (ATH), wat zou resulteren in een nieuwe piek van ongeveer $600.

In een positiever scenario speculeert hij dat de koers van Solana kan oplopen tot $800 of zelfs $1.200.Als de markt zich echter in een extreme bubbel bevindt, verwacht hij zelfs een mogelijke piek van $2.000.

Komt er een Solana ETF?

Niet alleen analisten zijn positief over de toekomst van Solana; ook vermogensbeheerders zien een grote potentie in SOL.

Vermogensbeheerders VanEck en 21Shares hebben bijvoorbeeld aanvragen ingediend voor een Solana Spot Exchange Traded Fund (ETF). Deze aanvragen volgen op de lancering van Bitcoin (BTC) fondsen en de goedkeuring van Ethereum (ETH) fondsen.

De goedkeuring door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) blijft echter onzeker. Alex Thorn van Galaxy Digital benadrukt dat de SEC Solana momenteel als een niet-geregistreerd effect beschouwt, wat de goedkeuring bemoeilijkt.

Bovendien bevinden de voorstellen zich nog in een vroeg stadium, zonder het vereiste 19b-4 formulier van VanEck. Indien goedgekeurd, kan de Solana ETF de wereldwijde acceptatie van de munt bevorderen en zorgen voor een forse koersstijging.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Solana koers van $180 in zicht na forse stijging 
SOL koers worstelt met $145 niveau, maar fundamenten Solana-netwerk blijven sterk
Solana meldt gigantische omzetstijging in Q2: Kan Q3 de groei voortzetten?
Meer nieuws

Meest gelezen

Is dit waarom de Ripple (XRP) koers gigantisch hard stijgt?
Einde van Ripple (XRP) rechtszaak met de SEC mogelijk deze week
Cruciale technische indicator voorspelt enorme stijging van XRP koers