Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Beleggers kopen Ripple te midden van gunstige ontwikkeling in de rechtszaak

Ripple-investeerders (XRP) zijn ervan overtuigd dat de uitkomst van de rechtszaak van de SEC de waarde van het token aanzienlijk zou kunnen laten stijgen.


Komt er een einde aan de rechtszaak?

Verschillende rapporten suggereren dat cruciale documenten op 17 februari 2022 zullen worden ontzegeld. Dit zou een einde kunnen maken aan de meer dan een jaar durende juridische strijd.

Volgens de algemeen adviseur van Ripple, Stuart Alderoty, zullen de documenten interessante onthullingen opleveren. Hier zou in staan dat het blockchain-bedrijf in 2012 de nodige juridische goedkeuring heeft gekregen dat XRP geen investeringscontract is.

“Het feit dat het de SEC acht jaar kostte om te suggereren dat ze het niet eens waren met die analyse – terwijl XRP op een enorme wereldmarkt handelde – is verbijsterend. ” Aldus Alderoty.

Andere bronnen onthulden echter dat de SEC op dezelfde dag een motie voor gedeeltelijke heroverweging zal indienen over de DPP-uitspraak van rechter Sarah Netburn.

De motie zal pas op 25 februari 2022 worden ingediend. Ripple is verplicht om binnen een week een reactie geven.

Aangezien het ontzegelen van de Ripple-memo de SEC niet lijkt te bevoordelen, bestaat de neiging dat de SEC op zoek gaat naar andere mogelijke middelen om de uitspraak tegen te houden.

Interessant is dat Ripple tijdens de vertraging mogelijk de nodige mazen in de wet blijft exploiteren die een einde zouden kunnen maken aan de rechtszaak.


Wil jij Ripple verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Beleggers hebben vertrouwen in een nieuwe XRP-piek

Na de uitspraak van rechter Analisa Torres over de verzegelde documenten is de XRP-prijs met meer dan 40% gestegen. Investeerders hebben er dus vertrouwen in dat de zaak officieel zal eindigen in het voordeel van Ripple.

XRP steeg op dat moment naar $0,91. Door een algemene marktcorrectie is de prijs echter gedaald tot onder $0,80.

Het blockchain-bedrijf vertoont ook tekenen dat de aanstaande uitspraak in zijn voordeel zal zijn. Ripple heeft onlangs een deel van zijn aandelen teruggekocht na het ophalen van $200 miljoen in een Series C-financieringsronde.

Ondertussen wacht de crypto-gemeenschap op de uitkomst van de rechtszaak. De uitspraak zal een groot effect hebben op het bepalen van toekomstige regelgeving in de toekomst.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten