NFT Nieuws

Bereidt Kanye zich voor op een potentieel NFT-debuut?

Kayne West zou zich aan het voorbereiden kunnen zijn om binnenkort NFT’s en andere op de blockchain gebaseerde tokens te lanceren. Dit wordt door een nieuwe indiening gesuggereerd.

17 nieuwe handelsmerkaanvragen

In totaal zijn er 17 nieuwe handelsmerkaanvragen ingediend, waaronder één die specifiek betrekking heeft op op blockchain-gebaseerde valuta’s en tokens.

De indiening is bedoeld om het YEEZUS-handelsmerk van Kanye West te beveiligen voor het gebruik bij het bieden van een online marktplaats voor kopers van cryptocurrencies en digitale verzamelobjecten, waaronder NFT’s.

De overige 16 toepassingen hebben betrekking tot het YEEZUS-logo hebben betrekking op een breed scala aan toepassingen, waaronder pretparken, fysieke en online winkels, speelgoed, games, sportuitrusting, kleding en cosmetica.

Niet helemaal gesloten voor lancering NFT’s

Met de nieuwe aanmeldingen, lijkt West zijn eerdere standpunt over NFT’s terug te nemen. Eerder was West niet te spreken over NFT’s, hij riep zijn Instagram-volgers zelfs op om te stoppen met het maken van deze NFT’s. Hij zou meer geïnteresseerd zijn in het bouwen van een “echte producten in een wereld”. West beëindigde zijn post destijds echter met de zin ‘vraag me later’, wat laat zien dat hij niet helemaal gesloten was voor het idee om in de toekomst NFT’s te lanceren.

Gezien het feit dat er veel verschillende mogelijke richtingen zijn die West zou kunnen inslaan bij het gebruik van digitale activa, is het nog niet geheel duidelijk wat de muzikant als eerste zal doen met de nieuwe handelsmerkregistraties.

NFT nieuws

Bored Ape verkoopt voor bijna 1 miljoen dollar in hart van de crypto-winter
F1 Team Haas is nieuwe samenwerking aangegaan met OpenSea
Meta gebruikt Polygon om NFTs te creëren en verkopen op Instagram
Meer nieuws

Meest gelezen

Eerste Bitcoin miners komen in zware problemen
Tom Lee voorspelde een Bitcoin koers van $200.000, dit is wat hij nu te zeggen heeft
Cathie Wood: Bitcoin gaat prijs van 1 miljoen dollar bereiken

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten