Persbericht

Beste Cloud Mining Platform: CrytocoinMiner Helpt Je $1.800 per Dag Verdienen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Het dagelijks rendement van het CrytocoinMiner-platform bedraagt 1,2%-3%, en het inkomen is niet onderworpen aan staats- of lokale belastingen. CrytocoinMiner kan je helpen meer inkomsten te genereren uit cloud mining. Doe mee met CrytocoinMiner om exclusieve voordelen en beloningen te genieten. Het is geen probleem om $1.800 per dag te verdienen.

Volgens berichten specialiseert Charlotte zich in de installatie van fotovoltaïsche panelen en begon hij vijf jaar geleden een cryptomining-bedrijf in zijn kelder. Hij nam voor het eerst deel aan cloud mining en verdiende het belangrijkste vermogen van zijn leven. Met een goed hart wilde hij deze makkelijke manier om geld te verdienen promoten, zodat meer mensen gemakkelijk konden deelnemen en geld konden verdienen.

Echter, door de hoge kosten in een later stadium en het feit dat hij geen professionele onderhoudsmonteur was, moest hij stoppen met zijn cloud mining-bedrijf. Hij zag per ongeluk de advertentie van CrytocoinMiner op de browser en besloot het uit te proberen. Hij ontving $10 toen hij zich registreerde. Aanvankelijk was hij sceptisch en observeerde het platform enige tijd, maar hij ontdekte dat het platform echt zijn belofte nakwam: de fondsen waren veilig, de uitbetalingen werden direct gedaan, en er werden geen kosten in rekening gebracht. Hierdoor voelde hij zich gerustgesteld. Hij zei: “Ik heb mijn inleg terugverdiend en gebruik nu de commissies die ik heb verdiend om opnieuw te investeren, zodat de commissies me helpen nog meer commissies te verdienen.”

Wat is CrytocoinMiner? Zijn ze betrouwbaar?

Dit is een bedrijf dat in 2018 werd opgericht. Ze hebben een eenvoudige en gebruiksvriendelijke pagina ontworpen, zodat zowel ervaren als onervaren miners snel aan de slag kunnen. Hierdoor heeft hun wereldwijde ledenaantal snel de 3,7 miljoen overschreden. Ze zijn een bedrijf dat wordt gereguleerd door de FCA (Financial Conduct Authority) en onder toezicht staat van de LSE (London Securities and Exchange Commission) en ASIC (Australian Securities and Investments Commission). De FCA reguleert financiële diensten, bedrijven en markten en behandelt consumenten eerlijk. Volgens statistieken draagt het bedrijf bij aan ongeveer 4,5% van de wereldwijde hash-snelheid.

Hoe kunnen we ons aansluiten bij CrytocoinMiner?

Bezoek gewoon hun officiële website, klik op registreren en volg de stappen om je account in te stellen. Als je iets niet begrijpt, kun je hun tutorials bekijken of direct de 24-uurs online klantenservice raadplegen.

Hoeveel geld kan CrytocoinMiner me laten verdienen?

  1. Je kunt geld verdienen door je te registreren, en je ontvangt $10 gratis bij registratie. Je kunt ook 3% dagelijkse rente-inkomsten verdienen door elke dag in te loggen.
  2. Het kopen van contracten levert je meer op. CrytocoinMiner heeft verschillende rekenkrachtcontracten gelanceerd met een dagelijkse rente van maximaal 3%.
    Bijvoorbeeld, de volgende contracten betalen dagelijks rente:
ProjectnaamBedragDagelijkse winstCyclusTotale inkomsten
Dagelijks inloggen$10$0.31$10.3
Klassiek contract$500$6.257$543.75
Middelgroot contract$5000$7630$7280
Geavanceerd contract$10000$17550$18750

Voorbeeld: Investeer $10.000 om $10.000 aan BTC te kopen [Geavanceerde rekenkracht], met een contracttermijn van 50 dagen en een contractdagrente van 1,75%.
Het bedrag aan passief inkomen dat je elke dag kunt verdienen na aankoop = $10.000 * 1,75% = $175.
Na 50 dagen bedragen je hoofdsom en inkomsten = $10.000 + $175 * 50 = $10.000 + $8.750 = $18.750.
(Verschillende contractrekenkrachtwaarden, verschillende investeringsbedragen en termijnen, en verschillende inkomsten. Log in op de officiële website van CrytocoinMiner om meer contracten te bekijken.)

  1. VIP-exclusieve activiteiten
    Het CrytocoinMiner-platform lanceert een VIP-systeem; iedereen kan VIP worden. Wanneer je VIP wordt bij CrytocoinMiner, wordt je winstratio verhoogd volgens het VIP-niveau, en er zijn VIP-upgradebeloningen.

Warme herinnering

Als je wilt deelnemen aan CrytocoinMiners geldverdienende activiteiten, neem dan deel of download via de officiële website CrytocoinMiner.com.

Bedrijfswebsite: CrytocoinMiner.com
E-mailadres: info@crytocoinminer.com
Bedrijfsadres: 1 Plough Lane, Stoke Poges, Slough, Verenigd Koninkrijk


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.