Ripple

Bijna 68,5 miljoen XRP-tokens ter waarde van ruim $17 miljoen verplaatst

Een XRP-whale heeft van zich laten weten. Zo zijn er 68,5 miljoen munten in één transactie op een account op de cryptocurrency exchange Bybit gestort. Deze munten hebben een waarde van $17.175.334 op het moment dat deze zijn overgedragen. Wat gaat deze transactie doen met de markt?


Whale Alert

Dit werd bekend via het Twitterkanaal Whale Alert. Op dit Twitterkanaal is een bot ingesteld die cryptocurrency transacties analyseert en bijhoudt.

Hier werd duidelijk dat één persoon of entiteit in totaal 68.490.648 XRP-tokens heeft verplaatst naar een onbekende wallet op de cryptocurrency exchange Bybit. Op deze cryptocurrency exchange zijn slechts 4 handelsparen, die allemaal worden verhandeld tegen de Amerikaanse Dollar ($). XRP wordt dagelijks (per 24 uur) verhandeld voor ongeveer $75 miljoen.


Reacties

De reacties op deze tweet zijn over het algemeen bearish. Zo denken een aantal Twitteraars dat een grote verkoop van deze munten eraan zit te komen. Het is echter nog niet duidelijk of deze enkele transactie wel voldoende is om de hele markt in beweging te krijgen. Al met al is er momenteel een bezorgdheid vanuit de community, maar nog zonder groot resultaat.


Voorgaande grote transactie

De vorige transactie van aanzienlijke grote, gebeurde op 28 januari. Toen werd er voor circa $11.5 miljoen aan XRP-tokens verkocht, wat ertoe leidde dat er een aanzienlijke prijsdaling was ten opzichte van de Bitcoin (BTC). Deze daling hieldt echter niet lang aan, XRP is sindsdien weer terug naar de niveau’s voor deze grote verkoop. Wat deze transactie gaat doen met de markt is helaas nog niet bekend.

Momenteel wordt 1 XRP-token verkocht voor $0,25. Dit is 0,10% lager dan een dag eerder.


IPO Ripple

Onlangs werd bekend dat Ripple mogelijk naar de beurs gaat door middel van een IPO. Welke gevolgen heeft dit voor de momenteel nummer 3 cryptocurrency? Je leest het hier!


Dalende XRP-verkopen

In het laatste kwartaal van 2019 zijn het aantal token-verkopen van XRP gedaald. Dit is zelfs zo ver gedaald, dat het vierde kwartaal van 2019 een historisch dieptepunt voor het bedrijf was. Maar waarom komt deze daling nou voor? Wat is de reden hierachter? Benieuwd? Check dan even dit artikel!