Litecoin Nieuws

Binance beëindigt ondersteuning voor anonieme Litecoin transacties

De MWEB-upgrade van Litecoin, die transacties anoniem maakt, heeft ervoor gezorgd dat steeds meer crypto exchanges moeten optreden tegen de token.

Crypto exchange Binance heeft dan ook aangekondigd dat ze de ondersteuning voor Litecoin-transacties beëindigen die zijn verzonden via de nieuwste MimbleWimble (MWEB)-upgrade. Andere exchanges gaan nog verder en hebben de LTC zelfs gedelist.

Crypto exchanges treden hard op tegen Litecoin

Binance waarschuwde dat elke transactie die via de MimbleWimble wordt verzonden, verloren zal gaan omdat de crypto exchange het adres van de afzender niet kan verifiëren.

De aankondiging komt slechts enkele dagen nadat grote Zuid-Koreaanse crypto exchanges Litecoin hebben gedelist (geschrapt) vanwege de nieuwste upgrade die transactie-informatie anoniem maakt.

Het delisten van LTC vond plaats nadat vijf crypto exchanges eerder al waarschuwingen hadden uitgegeven die vergelijkbaar waren met Binance. Dat exchanges in Zuid-Korea Litecoin zou delisten was geen verrassing. Het land staat namelijk bekend om zijn strikte privacywetten die anonieme transacties op crypto exchanges verbieden.

De MWEB-upgrade is een grote update die eerder dit jaar live ging, bijna twee en een half jaar nadat deze voor het eerst werd voorgesteld. De upgrade voegde verschillende privacyfuncties toe en maakte de LTC-blockchain schaalbaarder.

De MWEB upgrade is een vloek voor Litecoin

De privacyfunctie die werd gezien als een belangrijke upgrade, blijkt juist een vloek te zijn voor één van de oudste cryptocurrencies ter wereld. De MWEB-upgrade komt op een moment dat het regelgevend toezicht het hoogst is en privacyfuncties het primaire doelwit zijn geworden van regelgevers over de hele wereld.

Litecoin nieuws

Broer van Litecoin-oprichter legt uit hoe Bitcoin naar 10.000 dollar kan zakken
Solana blijft dalen en heeft nu lagere market cap dan Litecoin
Dit is waarom de Litecoin koers met 15 procent stijgt
Meer nieuws

Meest gelezen

SEC zet laatste harde aanval in op Ripple Labs in rechtszaak
Gene Hoffman: Ripple zal de strijd tegen de SEC verliezen
Terra-oprichter Do Kwon: “Sam Bankman-Fried dumpte 1 miljard dollar aan TerraUSD

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten