Bitcoin

Binance CEO: Bitcoin Prijs zal spoedig boven $16.000 liggen

Changpeng Zhao, de CEO van ‘s werelds grootste crypto exchange, Binance, vertelt dat de Bitcoin prijs spoedig boven de $16.000 zal liggen. Dit vertelt de CEO in een tweet.


“Prijs voorspellen is eenvoudig, alleen de timing vinden niet”

Zhao vertelt dat prijsvoorspellingen eenvoudig zijn, maar de timing vinden wanneer ze uitkomen is moeilijk, hij vertelt:

“Lol, prijsvoorspellingen zijn eenvoudig. Het is gewoon moeilijk om de timing goed te hebben. We zullen binnenkort een BTC prijs boven de $16k zien. 1,4 miljard mensen werken eraan terwijl we spreken. “

Het bovenstaande bericht was een antwoord op de tweet van een andere gebruiker, die erop wees dat de voorspelling van een anonieme 4chan gebruiker, die voorspelde dat de BTC prijs eind oktober $16.000 zou zijn, onjuist was.

De 4chan gebruiker deed nog meer prijsvoorspellingen:

  • 1e kwartaal 2020: $29.000
  • 3e kwartaal 2020: $56.000
  • 4e kwartaal 2020: $87.000

Binance opent kantoor in China

Eerder deze week vertelden niet nader genoemde bronnen dat Binance een kantoor gaat openen in de hoofdstad van China.

Binance verliet in september 2017 China, als reactie op het verbod in het handelen van cryptomunten. Nu het sentiment in het land om begint te draaien, wil de grootste exchange ter wereld een nieuw kantoor openen in Beijing.

Het is vooralsnog niet duidelijk waar het kantoor precies voor gaat dienen en wanneer het zal openen. Maar het lijkt er in ieder geval op dat de aankondigingen van de Chinese president, Xi Jingping, Binance heeft getriggerd weer een kantoor in China te openen. Benieuwd naar crypto exchange Binance? Klik hier & Maak vrijblijvend een account aan.

Bitcoin nieuws

Is de Bitcoin bullmarkt voorbij? Analisten geven hun mening
Bitcoin onder druk: Zakt de koers naar $57.000?
Nog twee dagen tot de Bitcoin halving, wat gaat er gebeuren?
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving