Binance, BNB
Altcoin

Binance Coin lijkt klaar voor een zware correctie

Altcoin Sherpa, een populaire analist met bijna 200.000 volgers op Twitter, zegt dat Binance Coin (BNB) zich op lijkt te maken voor een correctie. “Voor BNB ziet alles er op dit moment angstaanjagend uit. Onder de 200 dollar kan het weleens heel grimmig worden voor BNB. Ondanks dat geloof ik nog altijd Binance en denk ik dat ze er bovenop komen”, aldus Altcoin Sherpa die toch nog optimistisch afsluit.

Wat is er aan de hand met BNB?

Het is je vast niet ontgaan dat Binance deze maand uit Nederland is verdwenen. Maar Nederland is niet het enige land waar het beursplatform van Changpeng Zhao tegen problemen aanliep.

Overal ter wereld lijkt het populaire beursplatform in de penarie te zitten. Dat maakt waarschijnlijk dat de BNB token of Binance Coin nu zulke gigantische dalingen doormaakt.

Volgens Altcoin Sherpa moeten we ons voor meer dalingen opmaken, nadat we een hertest van de 220 dollar zagen voor Binance Coin. Op het moment van schrijven tikt Binance Coin binnen op een koers van 217 dollar.

Ook bearish over Bitcoin

Altcoin Sherpa is niet alleen maar bearish over Binance Coin. De populaire analist ziet het momenteel ook even niet zitten in Bitcoin. Als Bitcoin de koers van 24.900 dollar verliest, dan kan er volgens Altcoin Sherpa weleens een nieuwe correctie inzitten voor Bitcoin.

“Voor Bitcoin ziet alles er eerlijk gezegd wat angstig uit op de hogere tijdsframes”, aldus de analist die zich zorgen maakt over nieuwe correcties voor Bitcoin.

Op het moment van schrijven vechten de bulls om de koers boven de 26.100 dollar te houden. Wat dat betreft zit Bitcoin nog redelijk van de grens van 24.900 dollar vandaan, maar in dit wereldje kan het snel gaan.

Alles bij elkaar kunnen we niet van een positieve analyse spreken van Altcoin Sherpa. Het bearish sentiment overheerst momenteel even bij de analist.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Altcoin nieuws

Waarom Woensdag een Cruciale Dag is voor de Bitcoin koers
Gigantische Thaise bank investeert 100 miljoen dollar in crypto
Terra Classic Community Stemt voor Beëindiging van Token Minting
Meer nieuws

Meest gelezen

XRP-gemeenschap reageert massaal op tweet van Elon Musk
Zoveel geld zou je nu hebben als je in januari 2018 voor 1000 euro aan Ripple (XRP) had gekocht
XRP-advocaat gaat ‘grote aankondiging’ doen