Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Binance versterkt zijn banden met Rusland

Terwijl landen als Israel nog altijd anti crypto zijn, versterkt ’s werelds grootste crypto exchange de banden met Rusland.


Binance treedt toe tot de vereniging van baken in Rusland

Binance kondigde donderdag namelijk zijn toetreding aan tot de Vereniging van Banken van Rusland aan. Het doel was om de dialoog met lokale autoriteiten, wetgevers en experts in de cryptocurrency-industrie te vergemakkelijken.

De vereniging werd opgericht in 1990 en omvat meer dan 300 banken en financiële instellingen in Rusland. Bijna 90% van de bankinfrastructuur van het land wordt door hen bestreken.

De raad van de vereniging heeft het lidmaatschap van Binance goedgekeurd. Hierdoor wordt een speciaal deskundigencentrum voor digitale financiële activa en digitale valuta’s opgericht. De missie van het centrum is om professionele beoordelingen voor te bereiden over de circulatie van digitale activa in Rusland en de vereniging en haar vertegenwoordigers te voorzien van deskundige gegevens over het onderwerp. Ook wordt een verslag uitgebracht over de internationale ervaring met de omgang met crypto-activa.


Wil jij Bitcoin verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Veel vertrouwen

Olga Goncharova, de directeur van Binance in Rusland krijgt de leiding. Dit werd goedgekeurd door de raad van het presidium van de vereniging. Goncharova kwam in januari bij de crypto exchange om de nalevingsinspanningen in Rusland te stimuleren. Voordat ze bij Binance kwam, werkte ze als afdelingsdirecteur bij de Bank van Rusland.

Bij de introductie van Goncharova merkte de voorzitter van de Association, Georgy Luntovsky, op dat zij verantwoordelijk zal zijn voor een goed toezicht op de circulatie van digitale valuta’s in Rusland. Hij merkte het volgende op:

Naar onze mening is zij een goede kandidaat om leiding te geven aan het platform. De gemeenschap van deskundigen kan discussiëren over benaderingen van de regulering en ontwikkeling van digitale financiële activa

Gleb Kostarev, directeur bij Binance’s Oost-Europese divisie, sprak het vertrouwen uit dat Binance’s expertise in de cryptomarkt positief zal worden ontvangen door de Russische bankgemeenschap.

We staan aan de vooravond van een wereldwijde transformatie op het gebied van regulering van cryptocurrency. Binance, als het grootste cryptocurrency-ecosysteem ter wereld, heeft een solide staat van dienst op het gebied van samenwerking met toezichthouders.

Binance staat bekend om zijn nauwe samenwerking met sommige Russische organisaties die worden gesteund door de staat. Hetzelfde geldt voor lokale blockchain-voorstanders.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten