Exchange

Binance voegt Hong Kong Dollars toe

Een van de grootste cryptocurrency exchanges, Binance, heeft de Hongkongse Dollar toegevoegd aan haar platform. Hierdoor kunnen gebruikers deze nu op het platform storten.


Inwisselen voor cryptocurrencies

Binance laat dit in een aankondiging weten. Hierin laat het weten dat de exchange nu zowel opnames als stortingen via de Hong Kong dollar op het platform ondersteunt. Nadat gebruikers deze fiat-valuta eenmaal hebben gestort, kan deze voor verschillende cryptocurrencies worden ingewisseld.

Door een samenwerking tussen Binance en Epay, worden de stortingen in deze fiat-valuta mogelijk gemaakt. Gebruikers kunnen storten op diverse manieren, namelijk via: bankoverschrijving, SEPA, Fasapay, PM en andere e-valutastortingen en opnameservices.


Verhogen liquiditeit

Een doel van Binance is om meer liquiditeit in de gehele cryptocurrencymarkt te krijgen. Hierdoor heeft de exchange onlangs 15 nieuwe fiat-valuta’s aan het platform toegevoegd. Deze worden nu aangevuld met de Hong Kong dollar.

Door de inspanningen die het bedrijf hiervoor levert, lijkt het erop dat de exchange nieuwe mensen probeert aan te trekken om de cryptocurrency-markt toe te treden. Toch loopt dit niet geheel zonder problemen. Zo is de handel op de exchange onlangs voor een korte periode stop gezet om een technisch probleem op te lossen. Naar verluidt vond er een piekmoment op de exchange plaats en konden de servers van de exchange alle vraag niet meer verwerken. Deze problemen zijn inmiddels opgelost en de handel op de exchange is weer van start gegaan.