Exchange Nieuws

15 fiat-valuta’s toegevoegd op crypto exchange Binance

Door middel van een persbericht heeft Binance laten weten dat er 15 extra fiat-valuta opties zijn toegevoegd voor aankopen via Visa of Mastercard. Dit in een samenwerking met Simplex om cryptocurrencies in meerdere landen ter wereld te kunnen laten aanschaffen.


Wat is toegevoegd?

Binance heeft haar lijst met ondersteunde fiat-valuta’s uitgebreid met de Britse pond, de Zuid-Koreaanse won, de Russische roebel, de Australische dollar, de Zwitserse frank, de Tsjechische kroon, Deense kroon, Noorse kroon, de Nieuw-Zeelandse dollar, de Poolse złoty, de Zweedse kroon, de Turkse lira, de Zuid Afrikaanse rand, de Hongaarse forint en de Israëlische sjekel.

Deze fiat-valuta’s kunnen nu worden gebruikt voor de aanschaf van Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Binance Coin (BNB), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Ripple (XRP).


Steeds meer fiat-valuta’s

Binance voegt steeds meer fiat-valuta’s toe aan haar handelsplatform. Zo werd eerder al bekend dat bijna 170 fiat-valuta’s werden toegevoegd aan het platform. Dit door een samenwerking aangegaan met de peer-to-peer Bitcoin exchange Paxful. Wil jij meer weten hierover? Check dan even dit artikel!


Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten