Nieuws, Trending

Binance voegt USDC toe aan haar stablecoin market


Binance heeft de aan de Amerikaanse Dollar (USD) gekoppelde stablecoin USD-munt toegevoegd in zijn Stablecoin-markt. De cryptocurrency exchange heeft dit officieel laten weten via een blogpost.


Stablecoin Markt

In november had Binance zijn Tether (USDT) Markt omgedoopt tot de gecombineerde USDⓈ-markt. Hier wouden zij meer handelspartners gaan ondersteunen met verschillende stablecoins die als basenpaar worden aangeboden.

Nu maakt Binance deze belofte waar: de nieuwste ontwikkeling voegt zes nieuwe handelsparen met USDC. Dit zijn de volgende paren: Binance Coin  met USDC (BNB / USDC), Bitcoin met USDC (BTC / USDC), Ethereum met USDC (ETH / USDC), EOS met USDC ( EOS / USDC), Ripple met USDC (XRP / USDC),  en Stellar met USDC (XLM / USDC). Tot slot kan ook de stablecoin Tether worden verhandeld met de USDC. 


Vervangen

Volgens de blogpost worden de voormalige USDC / BNB- en USDC / BTC-handelsparen, die net medio november zijn geïntroduceerd, met deze update vervangen.Niet de enige

Met deze update is Binance niet de enige. Zo is de USDC namelijk ook toegevoegd aan de concurrent van Binance: Coinbase


Winactie

In januari 2019 komt Bitvavo met een grote update. 
Om dit te vieren geven wij in samenwerking met Bitvavo wij 5 Litecoins weg! De winnaars van deze actie worden op 1e kerstdag getrokken! Wil jij meedoen? Dit kan, geheel gratis! Klik hier om mee te doen aan de actie.