Binance Exchange Bitcoin (BTC)
Bitcoin

Binance ziet record van 55.000 Bitcoin van platform verdwijnen

Nieuwe gegevens afkomstig van CryptoQuant laten zien dat er in 1 dag meer BTC van Binance is gehaald dan ooit eerder.

Veel Bitcoin van het platform weg

Het lijkt erop dat Bitcoin (BTC)-investeerders niet alles willen verkopen rondom dit prijsniveau (van $20.000 per Bitcoin). De winst van de afgelopen 2 dagen zorgde namelijk voor een ommekeer in het gebruikersgedrag, waarbij BTC-saldi over vrijwel de hele linie daalden.

Binance, de grootste exchange ter wereld, merkte deze daling ook. Gisteren, op 26 oktober, zag de exchange namelijk 55.000 Bitcoin van hun platform verdwijnen. Binh Dang van CryptoQuant merkte verder op dat de uitstroom van derivatenplatforms records van meerdere maanden vestigde. Hij zei het volgende:

Over 1 jaar was gisteren de dag waarop het grootste aantal munten uit de derivaten-exchange werd gehaald: 71.579 Bitcoin.

Dang voegde eraan toe dat dergelijke uitstroom van derivaten ooit gepaard ging met verminderde verkoopdruk op Bitcoin in het algemeen. Hij concludeerde als slot het volgende:

Alhoewel er nog steeds een gebrek is aan on-chain bevestiging van het dieptepunt van Bitcoin, zullen wij, terugkijkend op de geschiedenis van eind 2018, het verschil gaan zien. Tijdens de sterkste prijsdalingen in de 2 jaar vóór 2020 en 2021, vertoonde elke verschijning van een sterke neerwaartse trend in de derivatenreserve een vergelijkbare afname van de verkoopdruk. Wat dacht je van deze keer?

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers zakt naar $63.000 door teleurstellend inflatierapport uit de VS
Waarom de cryptomarkt vandaag daalt

Waarom de cryptomarkt vandaag daalt

Ontdek waarom de cryptomarkt vandaag een dip ervaart. Leer over de oorzaken, waaronder geopolitieke spanningen, economische onrust en belastingverhogingen in de VS.

Iconisch “Buy Bitcoin”-bordje verkocht voor ruim 1 miljoen dollar
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen