Shiba inu Nieuws

BinanceUS voegt nieuw Shiba Inu handelspaar toe

Shiba Inu blijft aan populariteit winnen en om deze reden heeft Binance.US besloten om volledige ondersteuning te bieden voor deze cryptomunt. Dit omvat de lancering van het handelspaar SHIB/USD. Dit is een belangrijke erkenning voor Shiba Inu als een van de meest veelzijdige cryptocurrencies.

BinanceUS voegt SHIB toe

De meme coin is getuige geweest van een geweldige start van 2023, allemaal dankzij de aanstaande lancering van layer-2 blockchain op het Ethereum-netwerk genaamd Shibarium.

Binance.US onthulde de toevoeging van SHIB als op zijn Twitter-account en merkte op dat de handel nu beschikbaar is voor SHIB/USD op Binance.US.

Meer goed nieuws voor SHIB investeerders

Shiba Inu investeerders hebben nog meer goed nieuws gekregen. Gisteren kondigde crypto beurs Gate.io aan dat het Shiba Inu’s BONE-token aan zijn platform zal toevoegen. Dit nieuws werd aangekondigd via het officiële Twitter-account van Shiba Inu en via een blogpost op Gate.io.

Shiba Inu populair onder whales

Shiba Inu blijft onverminderd populair bij grote Ethereum-whales. Volgens Whalestats is SHIB momenteel de meest aangehouden cryptocurrency onder de top 100 ETH-walvissen. Het gemiddelde bedrag aan SHIB in hun bezit bedraagt op dit moment $645.304.846, waarmee Shiba Inu op de vierde plaats staat qua waarde van de holdings van de top 100 ETH-whales. De toevoeging van SHIB op BinanceUS zal de positieve kijk van de grote investeerders op de meme coin alleen maar versterken.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu valt 10% omlaag vanwege drama rondom Shibarium code
Crypto-whale grijpt 200 miljard Shiba Inu-tokens
Voyager Digital blijft grote aantallen SHIB tokens verkopen
Meer nieuws

Meest gelezen

Reddit-gebruiker organiseert bankrun op 1 april
Bitcoin koers van 1,5 miljoen dollar in aantocht?
XRP leeft op naar hoogste punt in vijf maanden