Shib, SHIBA inu
Shiba inu

Crypto beurs Gate.io gaat Shiba Inu’s BONE toevoegen

De cryptocurrency exchange Gate.io heeft aangekondigd dat het vandaag, 24 februari, de BONE-token van Shiba Inu aan haar platform zal toevoegen. Deze ‘listing’ werd bekendgemaakt via het officiële Twitter-account van Shiba Inu en via een blogpost op Gate.io.

Wat is BONE?

De BONE-token is een governance-token voor het Shibaswap-ecosysteem, waarmee de ShibArmy kan stemmen over toekomstige voorstellen. Gebruikers met meer BONE hebben meer gewicht in hun stem bij deze besluitvorming. In de toekomst zal BONE ook dienen als een utility-token op het Shibarium-platform.

Naast het stemrecht op aankomende voorstellen, zullen BONE-tokenhouders op Shibarium ook in staat zijn om hun tokens in te zetten om netwerkvalidators te worden en rente te verdienen op hun BONE-tokens als een bijdrage aan het onderhoud van het netwerk. Gate.io heeft aangekondigd dat de handel in BONE op 24 februari 2023 om 05:00 Nederlandse tijd zal beginnen.

Shiba Inu community vraagt crypto beurzen al lange tijd om BONE toe te voegen

De Shiba Inu-gemeenschap pleit voor meer noteringen van Shiba Inu-ecosysteemtokens, waaronder BONE en LEASH, op diverse cryptocurrency-beurzen in aanloop naar de bèta-lancering van Shibarium.

Veel beleggers speculeren dat de vraag naar Shiba Inu-ecosysteemtokens zal toenemen na de lancering van Shibarium, waardoor beurzen de tokens wel moeten toevoegen aan hun platform.

Shiba Inu nieuws

Dit is hoe Shiba Inu zich onderscheidt van andere memecoins
Shiba Inu (SHIB) onder druk: Grote weerstand en verkoopdruk belemmeren herstel
Zal de Shiba Inu koers binnenkort stijgen? On-chain data toont gemengde signalen
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken