Bitboy
Ripple

Bitboy: XRP staat op het punt om investeerders rijk te maken

De gerenommeerde influencer Bitboy verwacht dat de rechtszaak tussen Ripple en de SEC binnenkort in het voordeel van Ripple zal uitpakken.

Wanneer de Ripple versus SEC-zaak ten einde komt, zou XRP weleens een van de best presterende cryptocurrencies ter wereld kunnen worden. Ben Armstrong, beter bekend als “BitBoy”, blijft dit standpunt verdedigen. De vooraanstaande crypto-influencer beweerde onlangs dat het afronden van deze juridische strijd een nieuwe golf van welvaart zou inluiden voor XRP-beleggers die gedurende deze uitdaging standvastig zijn gebleven.

Het einde van de rechtszaak zal een nieuw hoofdstuk inluiden

Op woensdag uitte BitBoy zijn mening op Twitter, waarbij hij verwees naar een beroemd citaat dat aan verschillende personen is toegeschreven, waaronder de filosoof Seneca. Hij stelde dat het einde van de Ripple vs SEC-zaak het einde van het ene hoofdstuk en de start van een nieuw hoofdstuk zal inluiden.

Volgens de influencer betekent het volgende hoofdstuk dat Ripple investeerders enorm veel geld zullen gaan verdienen. BitBoy spoort XRP-investeerders aan om standvastig te blijven en stelt dat het moment om de vruchten van hun volharding te oogsten dichtbij is.

De rechtszaak zal spoedig voorbij zijn

Ook gaf BitBoy te kennen dat hij verwacht dat de rechtszaak tussen Ripple en de SEC binnenkort zal worden beslecht. De XRP-gemeenschap neemt deze uitspraak echter met een korreltje zout, aangezien de vooraanstaande crypto-influencer eerder had voorspeld dat de zaak in september 2021 zou eindigen – een voorspelling die niet uitkwam.

Om enige twijfel weg te nemen, gaf BitBoy toe dat zijn voorspelling voor september 2021 niet was uitgekomen. Hij verduidelijkte echter dat zijn recente uitspraken niet slechts voorspellingen waren, maar op feitelijke informatie berustten, aangezien de proceskalender naar verwachting binnenkort zal aflopen.

Zoals eerder gemeld, had advocaat John Deaton voorspeld dat er op of vóór 6 mei een uitspraak zou komen.

XRP wordt best presterende cryptomunt in volgende bull run

BitBoy’s recente opmerkingen sluiten aan bij zij eerdere Bullish uitspraken over XRP. Vorige week gaf BitBoy aan dat hij verwacht dat XRP de best presterende cryptomunt zal zijn tijdens de volgede bull run als Ripple een gunstige schikking bereikt in de SEC-rechtszaak zonder verdere beroepsmogelijkheden.

Deze bewering is gebaseerd op het idee dat het afronden van de juridische strijd de druk op XRP zal verminderen, die sinds het begin van de rechtszaak in december 2020 aanhoudt. Ondanks de voortdurende juridische onzekerheid heeft XRP indrukwekkende resultaten behaald, met een stijging van 42% in de afgelopen maand.

BitBoy en veel andere crypto-analisten zijn van mening dat de recente opleving van XRP, ondanks de SEC-rechtszaak, het potentieel aantoont om ongekende hoogtes te bereiken zodra de juridische druk afneemt.

Ripple nieuws

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Ripple breidt verder uit in Azië met XRPL fonds
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken