Bitboy
Ripple

Grootste crypto YouTuber: XRP zal best presterende crypto zijn in volgende Bull Run

De bekende crypto-YouTuber Ben Armstrong, beter bekend als BitBoy, uitte op Twitter zijn visie over de toekomst van Ripple en zijn XRP token. Armstrong vertelde dat het misschien zelfs mogelijk was om de grootste cryptomunt ter wereld te worden tijdens de volgende bull run. Om dit te realiseren, is het echter cruciaal dat de rechtszaak tegen de SEC gunstig uitvalt voor het bedrijf.

Gunstige uitkomst van rechtszaak zal XRP prijs omhoog laten schieten

BitBoy denkt dat het behalen van een overwinning in de rechtszaak, of zelfs het treffen van een gunstige schikking voor Ripple Labs en XRP, zal leiden tot het token dat uitgroeit tot de best presterende munt tijdens de volgende crypto bull run.

Ben Armstrong is niet de enige bekende persoon die zich uitspreekt over de toekomst van Ripple en XRP. Analist Scott Melker heeft eveneens verschillende tweets geplaatst over de mogelijke gevolgen van de rechtszaak tegen de SEC. Volgens zijn volgers zou een gunstige uitspraak in de rechtszaak resulteren in Ripple als de enige cryptocurrency met een helder regelgevingskader in de Verenigde Staten. Dit zou de prijs aanzienlijk kunnen doen laten stijgen.

Ripple nieuws

Waarom de XRP koers binnenkort enorm kan gaan stijgen
Kan Ripple (XRP) spoedig 1 dollar worden?
Mogelijke schikking in Ripple vs. SEC rechtszaak verwacht op 25 Juli
Meer nieuws

Meest gelezen

Elon Musk: Amerika gaat failliet
Tom Lee: Bitcoin koers gaat vanaf hier met 1.100% stijgen
Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli